• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • бижутерия- часовникарство- златарство - машини и техника

Резултати за

Бижутерия- часовникарство- златарство - машини и техника - Производител - Италия

ИталияПроизводител
  1. NOVAGUM SRL

    Италия

    Предприятието NOVAGUM SRL, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на silicone rubber. Седалището му е в/ъв Schio, Италия.

  2. OROLOGI CALAMAI DI CALAMAI FRANCESCO

    Италия

    Предприятието OROLOGI CALAMAI DI CALAMAI FRANCESCO, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Fiesole, Италия.

  3. FASTI INDUSTRIALE S.P.A.

    Италия

    Предприятието FASTI INDUSTRIALE S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - инструменти за поправка, Златарство - машини и техника, Часовникарство - инструменти за поправка, и Златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Montalto Dora, Италия.

  4. NEW TECH S.N.C. DI GOTTI SANDRO & C.

    Италия

    Предприятието NEW TECH S.N.C. DI GOTTI SANDRO & C., e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - инструменти за поправка, Златарство - машини и техника, Часовникарство - инструменти за поправка, и Златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

  5. O.M.O. S.R.L.

    Италия

    Предприятието O.M.O. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Метали - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Ръчни инструменти за металообработването, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, и Ръчни инструменти за металообработването. Седалището му е в/ъв Besnate, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ZORZO TECNOLOGIE S.R.L.

    Италия

    Предприятието ZORZO TECNOLOGIE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - инструменти за поправка, Златарство - машини и техника, Часовникарство - инструменти за поправка, и Златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dueville, Италия.

  2. LOGIMEC S.R.L.

    Италия

    Предприятието LOGIMEC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Автоматизация - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Превозни средства - електрически и електронни компоненти и части, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, и Превозни средства - електрически и електронни компоненти и части. Седалището му е в/ъв Valenza, Италия.

  3. CIEMMEO S.R.L.

    Италия

    Предприятието CIEMMEO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - инструменти за поправка, Златарство - машини и техника, Часовникарство - инструменти за поправка, и Златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mussolente, Италия.

  4. B.T.T.

    Италия

    Предприятието B.T.T., e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - инструменти за поправка, Златарство - машини и техника, Часовникарство - инструменти за поправка, и Златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

  5. TVN TECH S.R.L.

    Италия

    Предприятието TVN TECH S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - инструменти за поправка, Златарство - машини и техника, Часовникарство - инструменти за поправка, и Златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Monte San Savino, Италия.

  1. GARBARINO & TITONEL S.R.L.

    Италия

    Предприятието GARBARINO & TITONEL S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - инструменти за поправка, Златарство - машини и техника, Часовникарство - инструменти за поправка, и Златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Valenza, Италия.

  2. SCAME FORNI INDUSTRIALI S.P.A.

    Италия

    Предприятието SCAME FORNI INDUSTRIALI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Промишлени пещи и огнища. Освен това развива дейност и в сферата на Индустриални пещи, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Индустриални пещи, и Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mareno Di Piave, Италия.

  1. SISMA S.P.A.

    Италия

    Предприятието SISMA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - инструменти за поправка, Златарство - машини и техника, Часовникарство - инструменти за поправка, и Златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Piovene Rocchette, Италия.

  2. F.LLI DALLA VIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието F.LLI DALLA VIA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлени метални остриета и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Прецизни форми, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, и Прецизни форми. Седалището му е в/ъв Vicenza, Италия.

  3. BAILO ALDO & FIGLIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието BAILO ALDO & FIGLIO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - инструменти за поправка, Златарство - машини и техника, Часовникарство - инструменти за поправка, и Златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Basaluzzo, Италия.

  4. TOPCAST S.R.L.

    Италия

    Предприятието TOPCAST S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - обработване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - обработване, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

  5. FAMOR S.R.L.

    Италия

    Предприятието FAMOR S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - инструменти за поправка, Златарство - машини и техника, Часовникарство - инструменти за поправка, и Златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Civitella In Val Di Chiana, Италия.

  6. L.E.M.O.

    Италия

    Предприятието L.E.M.O., e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - инструменти за поправка, Златарство - машини и техника, Часовникарство - инструменти за поправка, и Златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cassola, Италия.

  7. C.I.O.

    Италия

    Предприятието C.I.O., e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Филтриране - уреди и помощни материали, и Преработка на водите - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

  8. TRE PI SRL

    Италия

    Предприятието TRE PI SRL, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на jewellery. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  1. FUTURA S.R.L.

    Италия

    Предприятието FUTURA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Претегляне и дозиране - инсталации и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Професионално обзавеждане, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Jerago Con Orago, Италия.

  2. AR.MECC.

    Италия

  3. G.B. F.LLI BERTONCELLO S.R.L.

    Италия

  4. ZONE CREATIVE S.R.L.

    Италия

  5. MASTERIX S.R.L.

    Италия

  6. DAISY S.R.L.

    Италия

  7. ITALIMPIANTI ORAFI S.P.A.

    Италия

  8. G.M. CATENE S.P.A.

    Италия

  9. KRISS S.R.L.

    Италия

  10. FAIMOND S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно