• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - текстил и облекло

Резултати за

Внос-износ - текстил и облекло - Производител - Италия

ИталияПроизводител
  1. MORSHED SHAMIM

    Италия

    Предприятието MORSHED SHAMIM, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Velletri, Италия.

  2. MIDA TESSILE

    Италия

    Предприятието MIDA TESSILE, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на wool, и knitwear factory. Седалището му е в/ъв Barletta, Италия.

  3. ZAMAN FASHIONWEARS LTD

    Италия

    Предприятието ZAMAN FASHIONWEARS LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, Работно и предпазно облекло, и men's jeans. Седалището му е в/ъв Monfalcone, Италия.

  4. GRUPPO DI FRAIA DOMENICO

    Италия

    Предприятието GRUPPO DI FRAIA DOMENICO, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Clothes - recovery and recycling. Седалището му е в/ъв Carinaro, Италия.

  5. DEMATEX ENTERPRISE SRL

    Италия

    Предприятието DEMATEX ENTERPRISE SRL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на exclusive garments. Седалището му е в/ъв Casarano, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. D.I.D. S.R.L.

    Италия

    Предприятието D.I.D. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Scafati (SA), Италия.

  2. DINO BI (S.R.L.)

    Италия

    Предприятието DINO BI (S.R.L.), e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cardano Al Campo (Va), Италия.

  3. CONFEZIONI DANIELA (S.N.C.)

    Италия

    Предприятието CONFEZIONI DANIELA (S.N.C.), e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Prato (po), Италия.

  4. CONFEZIONI UNOELLE

    Италия

    Предприятието CONFEZIONI UNOELLE, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bisceglie (Ba), Италия.

  5. ITALTEX DI MARELLI MATTIA

    Италия

    Предприятието ITALTEX DI MARELLI MATTIA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Gallarate, Италия.

  1. MITUMBA TEX

    Италия

    Предприятието MITUMBA TEX, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing, и rags for industry. Седалището му е в/ъв Montemurlo, Италия.

  2. ABITIFICIO SRL

    Италия

    Предприятието ABITIFICIO SRL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vicenza (Vi), Италия.

  1. B WOOL SRL

    Италия

    Предприятието B WOOL SRL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. FORALL CONFEZIONI (S.P.A.)

    Италия

    Предприятието FORALL CONFEZIONI (S.P.A.), e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano (Mi), Италия.

  3. NUOVA TECNICA DI DONDI ALESSANDRO

    Италия

    Предприятието NUOVA TECNICA DI DONDI ALESSANDRO, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bondeno (FE), Италия.

  4. IDEA MODE (S.R.L.)

    Италия

    Предприятието IDEA MODE (S.R.L.), e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Cannara (Pg), Италия.

  5. TEXTONNIA S.A.S.

    Италия

    Предприятието TEXTONNIA S.A.S., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Prato (Po), Италия.

  6. CONSORZIO LIGURIA

    Италия

  7. CONFEZIONI FLER DI SILVELLO FLERIDE E C. (S.N.C.)

    Италия

  8. FREE (S.R.L.)

    Италия

  1. INTERFASHION COMPANY SPA

    Италия

  2. TUTINO

    Италия

  3. VENEX JEANS S.A.S. DI VENEZIANO RAFFAELE E C.

    Италия

  4. CONFEZIONI ARTIVAB

    Италия

  5. CONFEZIONI TINACCI LUCIO

    Италия

  6. INDUSTRIA TESSILE DI GOMOI

    Италия

  7. CICALESE

    Италия

  8. PAVIVE SRL

    Италия

  9. GALLO

    Италия

  10. CO.BI. CONFEZIONE S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно