• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • въжени линии- лифтове- влекове

Резултати за

Въжени линии- лифтове- влекове - Производител - Италия

ИталияПроизводител
  1. C.T.E. COSTRUZIONI TECNO ELETTRICHE SPA

    Италия

    Предприятието C.T.E. COSTRUZIONI TECNO ELETTRICHE SPA, e Производител, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Въжени линии, лифтове, влекове, industrial systems, и Въжени линии, лифтове, влекове. Седалището му е в/ъв Acqui Terme, Италия.

  2. TONINELLI PIETRO & C.

    Италия

    Предприятието TONINELLI PIETRO & C., e Производител, и работи в сферата на Въжени линии, лифтове, влекове. Освен това развива дейност и в сферата на Железни и цветни руди, Суровини за строителството, Железни и цветни руди, и Суровини за строителството. Седалището му е в/ъв Castione Della Presolana, Италия.

  3. BURIGO ITALO S.R.L.

    Италия

    Предприятието BURIGO ITALO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Въжени линии, лифтове, влекове. Освен това развива дейност и в сферата на Ски-влекове, Лифтове, Ски-влекове, и Лифтове. Седалището му е в/ъв Longarone, Италия.

  4. CONCI COSTRUZIONI S.R.L.

    Италия

    Предприятието CONCI COSTRUZIONI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Въжени линии, лифтове, влекове, Груб строеж, Въжени линии, лифтове, влекове, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Tesero, Италия.

  5. IMPIANTI COLFOSCO S.P.A.

    Италия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DITTA DEL ZENERO MIRCO

    Италия

  2. SEIK S.R.L.

    Италия