• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • унищожаване на вредни насекоми- дезинфекция и дератизация - машини и техника

Резултати за

Унищожаване на вредни насекоми- дезинфекция и дератизация - машини и техника - Производител - Италия

ИталияПроизводител
  1. FILOMAT SRL

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието FILOMAT SRL, e Производител, и работи в сферата на Стоманени жици и кабели. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, metal wires, bird exclusion nets, steel cables, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, pigeon deterrent, metal cables, bird deterrent, и wire cables. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  2. TIFONE SRL

    Италия

    Предприятието TIFONE SRL, e Производител, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Селско стопанство - техника и машини, portable agricultural atomizers, disinfestation equipment, Земеделие - инсталации и съоръжения, и Селско стопанство - техника и машини. Седалището му е в/ъв Cassana, Италия.

  3. EVERGREEN TECNO PLANTS

    Италия

    Предприятието EVERGREEN TECNO PLANTS, e Производител, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на ozone. Седалището му е в/ъв Vicenza, Италия.

  4. DEC S.P.A.

    Италия

    Предприятието DEC S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

  5. PULITEK S.A.S. DI CASSANITI C. & C.

    Италия

    Предприятието PULITEK S.A.S. DI CASSANITI C. & C., e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Santa Teresa Di Riva, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CILMAS CENTRO SUD S.R.L.

    Италия

    Предприятието CILMAS CENTRO SUD S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Почистване - услуги, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Почистване - услуги. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  2. F.A.I.P. S.R.L.

    Италия

    Предприятието F.A.I.P. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Генератори на топъл въздух, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Генератори на топъл въздух. Седалището му е в/ъв Brescia, Италия.

  3. MS

    Италия

    Предприятието MS, e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Генератори на топъл въздух, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Генератори на топъл въздух. Седалището му е в/ъв Cherasco, Италия.

  4. FASTOP S.R.L.

    Италия

    Предприятието FASTOP S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Вериги. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Промишлено почистване - машини, и Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vazzola, Италия.

  5. SPRAY TEAM

    Италия

    Предприятието SPRAY TEAM, e Производител, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Обработващи машини за формоване, и Обработващи машини за разрязване. Седалището му е в/ъв Vigarano Mainarda, Италия.

  1. C.T.L.

    Италия

    Предприятието C.T.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Orco Feglino, Италия.

  2. EMSAR S.P.A.

    Италия

    Предприятието EMSAR S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Претегляне и дозиране - инсталации и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Промишлени пулверизатори за обработка на повърхности, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Промишлени пулверизатори за обработка на повърхности. Седалището му е в/ъв San Giovanni Teatino, Италия.

  1. MARTINOLI GIACOMO S.R.L.

    Италия

    Предприятието MARTINOLI GIACOMO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени пулверизатори за обработка на повърхности, Градинарски пулверизатори, Промишлени пулверизатори за обработка на повърхности, и Градинарски пулверизатори. Седалището му е в/ъв Omegna, Италия.

  2. TAPLAST S.P.A.

    Италия

    Предприятието TAPLAST S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Градинарски пулверизатори. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Промишлени пулверизатори за обработка на повърхности, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Промишлени пулверизатори за обработка на повърхности. Седалището му е в/ъв Dueville (Vi), Италия.

  3. C.S.PROMOTION

    Италия

    Предприятието C.S.PROMOTION, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Промишлено почистване - машини, и Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bastia Umbra, Италия.

  4. SPANAKIS EMILIOS E C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието SPANAKIS EMILIOS E C. S.A.S., e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Поглъщане на влага - техника, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Поглъщане на влага - техника. Седалището му е в/ъв Flero, Италия.

  5. TMB S.R.L.

    Италия

    Предприятието TMB S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Guardamiglio, Италия.

  6. ALCA CHEMICAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALCA CHEMICAL S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Промишлено почистване - машини, и Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Moncalieri, Италия.

  7. BIOSTRADA S.R.L.

    Италия

    Предприятието BIOSTRADA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Fiorenzuola D'arda, Италия.

  8. DOGICAN S.R.L.

    Италия

    Предприятието DOGICAN S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Пневматични цилиндри, Промишлено почистване - машини, и Пневматични цилиндри. Седалището му е в/ъв Visano, Италия.

  1. MIBE S.R.L.

    Италия

    Предприятието MIBE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Генератори на топъл въздух, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Генератори на топъл въздух. Седалището му е в/ъв Cinisello Balsamo, Италия.

  2. G.R. GAMBERINI S.R.L.

    Италия

    Предприятието G.R. GAMBERINI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Подготовка на почвите - машини и техника, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Подготовка на почвите - машини и техника. Седалището му е в/ъв Castenaso, Италия.

  3. DELFIN COMMERCIALE S.R.L.

    Италия

    Предприятието DELFIN COMMERCIALE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Промишлени подове и подови настилки, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Промишлени подове и подови настилки. Седалището му е в/ъв Settimo Torinese, Италия.

  4. ALFA MAC S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALFA MAC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Marano Sul Panaro, Италия.

  5. BIEMMEDUE S.P.A.

    Италия

    Предприятието BIEMMEDUE S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Генератори на топъл въздух, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Генератори на топъл въздух. Седалището му е в/ъв Cherasco, Италия.

  6. A.A. PRODOTTI E MACCHINARI PER PULIZIE DI AMORUSO LAURA

    Италия

    Предприятието A.A. PRODOTTI E MACCHINARI PER PULIZIE DI AMORUSO LAURA, e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Casorate Sempione, Италия.

  7. WASHPANEL S.R.L.

    Италия

    Предприятието WASHPANEL S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Villorba, Италия.

  8. BANO BALDOVINO S.A.S.

    Италия

    Предприятието BANO BALDOVINO S.A.S., e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Промишлено почистване - машини, и Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Quinto Di Treviso, Италия.

  9. CLEMAK PRO S.R.L.

    Италия

    Предприятието CLEMAK PRO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Pegognaga, Италия.

  10. TECNOMEC S.R.L.

    Италия

    Предприятието TECNOMEC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Casalgrande, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно

Намерете оферта за

Филтри

Резултати за

Унищожаване на вредни насекоми- дезинфекция и дератизация - машини и техника - Производител - Италия

Брой резултати

60 Фирми