• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника

Резултати за

Ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника - Разпространител - Италия

ИталияРазпространител
  1. ETRALON SRL

    Италия

    Предприятието ETRALON SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на electromedical device hire. Седалището му е в/ъв Sant'agata Li Battiati, Италия.

  2. HOME CARE BY MIGLIORI SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието HOME CARE BY MIGLIORI SERVICE S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв San Giovanni La Punta, Италия.

  3. AB MEDICAL

    Италия

    Предприятието AB MEDICAL, e Разпространител, и работи в сферата на Уреди и инструменти за инвалиди. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, renting devices for the disabled, wheels for wheelchairs, и stair lift. Седалището му е в/ъв Cairo Montenotte, Италия.

  4. SANITAIR S.R.L.

    Италия

    Предприятието SANITAIR S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Lainate, Италия.

  5. GIMA S.P.A.

    Италия

    Предприятието GIMA S.P.A., e Разпространител, и работи в сферата на Медицинска техника. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Gessate, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ORTOPEDIA OSPEDALE SRL

    Италия

    Предприятието ORTOPEDIA OSPEDALE SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на orthopaedic braces. Седалището му е в/ъв Brescia, Италия.

  2. B. BRAUN MILANO S.P.A.

    Италия

    Предприятието B. BRAUN MILANO S.P.A., e Разпространител, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Медицински газ - уреди и иструменти, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Медицински газ - уреди и иструменти. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  3. SALUTE-SHOP

    Италия

    Предприятието SALUTE-SHOP, e Разпространител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на orthopaedics. Седалището му е в/ъв Cellole, Италия.

  4. SMITH & NEPHEW S.R.L.

    Италия

    Предприятието SMITH & NEPHEW S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Медицински газ - уреди и иструменти, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Медицински газ - уреди и иструменти. Седалището му е в/ъв Agrate Brianza, Италия.

  5. GEPA S.R.L.

    Италия

    Предприятието GEPA S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Медицинска техника. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Bollate, Италия.

  1. G MEDICA DI GALEOTA GILDA

    Италия

    Предприятието G MEDICA DI GALEOTA GILDA, e Разпространител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Bari, Италия.

  2. SANITAL ORTOPEDIA

    Италия

    Предприятието SANITAL ORTOPEDIA, e Разпространител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на orthopaedic articles, и strapless bodice. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  1. MEDICAL S.P.A.

    Италия

  2. IMOCA S.R.L.

    Италия

  3. EASYTECH

    Италия

  4. MASTER ELETTRONICA S.R.L.

    Италия

  5. TACHEZY SANIT S.R.L.

    Италия

  6. FOCUSMED S.R.L.

    Италия