• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • рекламна творческа дейност - графисти- дизайнери

Резултати за

Рекламна творческа дейност - графисти- дизайнери - Разпространител - Италия

ИталияРазпространител
  1. SOCIETA' PUBBLIEMME GROUP S.R.L.

    Италия

    Предприятието SOCIETA' PUBBLIEMME GROUP S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Управления по рекламата. Освен това развива дейност и в сферата на Подаръци, сувенири и рекламни изделия, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Подаръци, сувенири и рекламни изделия, и Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери. Седалището му е в/ъв Vibo Valentia, Италия.

  2. MISTER PLASTIC S.R.L.

    Италия

    Предприятието MISTER PLASTIC S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери. Освен това развива дейност и в сферата на Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Bergamo, Италия.

  3. PROGETTO GENESI ARTI GRAFICHE DI BARTOLUCCI M. & BONINI G.L. S.N.C.

    Италия

    Предприятието PROGETTO GENESI ARTI GRAFICHE DI BARTOLUCCI M. & BONINI G.L. S.N.C., e Разпространител, и работи в сферата на Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери. Освен това развива дейност и в сферата на Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Cascina, Италия.

  4. TONIDIGRIGIO S.N.C. DI MASSIMO PIGLIAPOCO E ALESSANDRO PICCIONI

    Италия