• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

ИталияРим и Лацио
  1. LILLÀ BIANCO WEDDING AND EVENTS PLANNER

    Италия

    Предприятието LILLÀ BIANCO WEDDING AND EVENTS PLANNER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на event organisation advice, и wedding organisation. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. NOSILENCE EVENT MANAGEMENT

    Италия

    Предприятието NOSILENCE EVENT MANAGEMENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, fair preparations, audio equipment and systems for trade fairs, exhibitions and conferences, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и gazebo rental for parties and events. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. THE BLUE LYON SRL

    Италия

    Предприятието THE BLUE LYON SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Събитиен маркетинг, Events reception services, Събитиен маркетинг, technical fittings for events, и Hostess agency. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  4. EUREL INFORMATICA SPA

    Италия

    Предприятието EUREL INFORMATICA SPA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, electronic voting system, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  5. ANITA GALAFATE WEDDING PLANNER

    Италия

    Предприятието ANITA GALAFATE WEDDING PLANNER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на wedding organisation, event organisation, и wedding cake decorations. Седалището му е в/ъв Albano Laziale, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TOMORROW TRAVEL ROMA

    Италия

    Предприятието TOMORROW TRAVEL ROMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Туристически агенции. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, tours and guided visits organised, wine and food tours, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и travel packages with convention attendance around the world. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. STUDIO EVENTO S.N.C.

    Италия

    Предприятието STUDIO EVENTO S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Rieti, Италия.

  3. BIRKA EVENTS S.R.L.

    Италия

    Предприятието BIRKA EVENTS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, и Рекламни агенции. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  4. LO SFIZIO S.N.C. DI LEVANTINI T. E RONCA F.

    Италия

    Предприятието LO SFIZIO S.N.C. DI LEVANTINI T. E RONCA F., и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Ресторантска дейност, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Acquapendente, Италия.

  5. LILIUM RESORTS AND CONVENTIONS S.R.L.

    Италия

    Предприятието LILIUM RESORTS AND CONVENTIONS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Зали за празници и приеми, assembly of steel structural metalwork for construction, и Зали за празници и приеми. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  1. CASTELLO DEL CARDINALE SILJ

    Италия

    Предприятието CASTELLO DEL CARDINALE SILJ, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. TRIUMPH P.R. S.R.L.

    Италия

    Предприятието TRIUMPH P.R. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Комуникация. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Панаири и изложения - подреждане на щандове, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  1. WORLDWIDE SECURITY AND SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието WORLDWIDE SECURITY AND SERVICE S.R.L., и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Охрана и безопасност - услуги, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Охрана и безопасност - услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Fiumicino, Италия.

  2. KING DAVID CATERING S.R.L.

    Италия

    Предприятието KING DAVID CATERING S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Ресторантска дейност, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. T.D.S. - TOR DE' SORDI DI TEDESCHI LUIGI CLEMENTE E C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието T.D.S. - TOR DE' SORDI DI TEDESCHI LUIGI CLEMENTE E C. S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Guidonia Montecelio, Италия.

  4. HILTON FITNESS CENTER

    Италия

    Предприятието HILTON FITNESS CENTER, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  5. VILLA DEI QUINTILI S.R.L.

    Италия

    Предприятието VILLA DEI QUINTILI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Зали за празници и приеми, ceremonial service, и Зали за празници и приеми. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  6. MOTIVATION M.I.C.E. S.R.L.

    Италия

    Предприятието MOTIVATION M.I.C.E. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  7. MICROMEGAS COMUNICAZIONE S.P.A.

    Италия

    Предприятието MICROMEGAS COMUNICAZIONE S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  8. S.D.C. SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието S.D.C. SERVICE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  1. SOGERI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SOGERI S.R.L., и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Ресторантска дейност, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Albano Laziale, Италия.

  2. C.S.E. '92 CENTRO SERVIZI EUROPA '92 S.R.L.

    Италия

    Предприятието C.S.E. '92 CENTRO SERVIZI EUROPA '92 S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Превод. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Устен превод, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Устен превод. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. IL CASTELLO BORGHESE S.N.C. DI TONTINI F. M.

    Италия

    Предприятието IL CASTELLO BORGHESE S.N.C. DI TONTINI F. M., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Ресторантска дейност, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Nettuno, Италия.

  4. H.D.E. S.R.L.

    Италия

    Предприятието H.D.E. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Панаири и изложения - подреждане на щандове, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  5. INTERNATIONAL CATERING S.R.L.

    Италия

    Предприятието INTERNATIONAL CATERING S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Ресторантска дейност, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Ronciglione, Италия.

  6. ECHELON ITALIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ECHELON ITALIA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  7. EXTRA S.R.L.

    Италия

    Предприятието EXTRA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на catering service. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  8. PALAZZI & GAS S.R.L.

    Италия

    Предприятието PALAZZI & GAS S.R.L., и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  9. ITALNOLEGGIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието ITALNOLEGGIO S.R.L., и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Зали за празници и приеми, и Зали за празници и приеми. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  10. CENTRO PASTI ROMA EST S.R.L.

    Италия

    Предприятието CENTRO PASTI ROMA EST S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Ресторантска дейност, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

Брой резултати

170 Фирми