• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • отопление- климатична инсталация - строителни работи

Резултати за

Отопление- климатична инсталация - строителни работи

ИталияРим и Лацио
  1. ASSISTENZA CONDIZIONATORI

    Италия

    Предприятието ASSISTENZA CONDIZIONATORI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на fixed air conditioners for building, thermohydraulic system repairs, и hydraulic system repairs. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. SIROTEC SRL

    Италия

    Предприятието SIROTEC SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. ASSISTENZA CONDIZIONATORI MITSUBISHI ROMA

    Италия

    Предприятието ASSISTENZA CONDIZIONATORI MITSUBISHI ROMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  4. ASSISTENZA CONDIZIONATORI ROMA

    Италия

    Предприятието ASSISTENZA CONDIZIONATORI ROMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  5. ASSISTENZA DAIKIN ROMA

    Италия

    Предприятието ASSISTENZA DAIKIN ROMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ASSISTENZA OLIMPIA SPLENDID ROMA

    Италия

    Предприятието ASSISTENZA OLIMPIA SPLENDID ROMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. CLIMATER S.R.L.

    Италия

    Предприятието CLIMATER S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на fixed air conditioners for industrial use, и building. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. INELSY S.R.L.

    Италия

    Предприятието INELSY S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на complete plants for the treatment of industrial waste waters, и central heating systems. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  4. GFA IMPIANTI

    Италия

    Предприятието GFA IMPIANTI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  5. TERMOIDROGAS SRL

    Италия

    Предприятието TERMOIDROGAS SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на heating and plumbing systems, и air conditioning systems. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  1. TECNO ANTONELLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TECNO ANTONELLI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на building. Седалището му е в/ъв Cisterna Di Latina, Италия.

  2. CORCIULO IMPIANTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието CORCIULO IMPIANTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, central heating systems, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  1. ACOTEC IMPIANTI SRL

    Италия

    Предприятието ACOTEC IMPIANTI SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на industrial refrigeration plants, и industrial electrical systems. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. AIR TEAM S.R.L.

    Италия

    Предприятието AIR TEAM S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Чугунени бойлери, Промишлени котли, Чугунени бойлери, и Промишлени котли. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. ASSISTENZA CONDIZIONATORI DAIKIN ROMA

    Италия

    Предприятието ASSISTENZA CONDIZIONATORI DAIKIN ROMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  4. SYSTEM & TECHNOLOGY S.R.L.

    Италия

    Предприятието SYSTEM & TECHNOLOGY S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, central heating systems, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Ceprano, Италия.

  5. CLIMA RESTAURI SAS DI BENVENUTO ANTONELLA & C.

    Италия

    Предприятието CLIMA RESTAURI SAS DI BENVENUTO ANTONELLA & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на building. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  6. EUROTEC DI TRIDICO GIUSEPPE

    Италия

    Предприятието EUROTEC DI TRIDICO GIUSEPPE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на building. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  7. OSLAVIAGAS 3000 S.R.L.

    Италия

    Предприятието OSLAVIAGAS 3000 S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, gas-fired boilers for industrial use, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  8. METROTERMICA S.R.L.

    Италия

    Предприятието METROTERMICA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, central heating systems, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  1. AUTOMAZIONE SUD S.R.L.

    Италия

    Предприятието AUTOMAZIONE SUD S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на flameproof electric distribution panels, и air coolers for air conditioning systems. Седалището му е в/ъв Ardea, Италия.

  2. S.E.C.A.M. S.P.A.

    Италия

    Предприятието S.E.C.A.M. S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на central heating systems, и leaktight electric distribution panels. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. C.R. S.R.L.

    Италия

    Предприятието C.R. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на household freezers, и refrigerated counters for institutions. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  4. BIA.SER. IMPIANTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието BIA.SER. IMPIANTI S.R.L., и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на fixed air conditioners for industrial use, и building. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  5. DEVIL GAS S.R.L.

    Италия

    Предприятието DEVIL GAS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, gas-fired boilers for industrial use, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  6. FA.BO. TERMICA DI BOVO CLAUDIO

    Италия

    Предприятието FA.BO. TERMICA DI BOVO CLAUDIO, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на boiler replacement, и air conditioning. Седалището му е в/ъв Bracciano, Италия.

  7. EFFE TI IMPIANTI S.N.C. DI FIORENTINI ANDREA & TIRABASSI EMILIANO

    Италия

    Предприятието EFFE TI IMPIANTI S.N.C. DI FIORENTINI ANDREA & TIRABASSI EMILIANO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Домашно отопление - техника и инсталации, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  8. BIAMONTE ANGELO

    Италия

    Предприятието BIAMONTE ANGELO, и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  9. ITALIA CLIMA

    Италия

    Предприятието ITALIA CLIMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  10. EDILCLIMA S.R.L.

    Италия

    Предприятието EDILCLIMA S.R.L., и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на building. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Отопление- климатична инсталация - строителни работи

Брой резултати

242 Фирми