• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пътен транспорт - камиони-цистерни

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни

ИталияРим и ЛациоПодизпълнител
  1. GAM SOCIETA' COOPERATIVA

    Италия

    Предприятието GAM SOCIETA' COOPERATIVA, e Подизпълнител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Frosinone, Италия.

  2. D. S. LOGISTICA SOCIETA' COOPERATIVA

    Италия

    Предприятието D. S. LOGISTICA SOCIETA' COOPERATIVA, e Подизпълнител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Pontecorvo, Италия.

  3. AUTOTRASPORTI VENARUBEA S.R.L.

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI VENARUBEA S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Guidonia Montecelio, Италия.

  4. SFERRAZZA ANGELO

    Италия

    Предприятието SFERRAZZA ANGELO, e Подизпълнител, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Capena, Италия.

  5. AUTOTRASPORTI FLAMINIA ( S.N.C. )

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI FLAMINIA ( S.N.C. ), e Подизпълнител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Rignano Flaminio, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ITALTRANS DI SASSARA FRANCO & C. ( S.N.C. )

    Италия

    Предприятието ITALTRANS DI SASSARA FRANCO & C. ( S.N.C. ), e Подизпълнител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Civita Castellana, Италия.

  2. PASSALACQUA & C. S.R.L.

    Италия

    Предприятието PASSALACQUA & C. S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Tivoli, Италия.

  3. AUTOTRASPORTI CALCINARI VITTORIO

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI CALCINARI VITTORIO, e Подизпълнител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Fabrica Di Roma, Италия.

  4. ROCK ROAD SOC.COOP.

    Италия

    Предприятието ROCK ROAD SOC.COOP., e Подизпълнител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  5. COBRA CAR SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието COBRA CAR SERVICE S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Fiumicino, Италия.

  1. FRI-GO-EST DI SIMONA GAVRILESCU

    Италия

  2. PAGANO AGOSTINO

    Италия

  1. AUTOTRASPORTI ARDUINI ANGELO

    Италия

  2. LORINI LUCIO

    Италия

  3. ABBONAMENTI ALFA TOP LINE RECAPITI S.R.L.

    Италия

  4. AUTOTRASPORTI ITALIA S.R.L.

    Италия

  5. SCARDELLA AUTOTRASPORTI S.N.C.

    Италия

  6. TRA.VAG S.R.L.

    Италия

  7. TRANSERVICE S.R.L.

    Италия

  8. CONSORZIO UNIA

    Италия

  1. LUCIDI S.N.C. DI LUCIDI NELLO & C.

    Италия

  2. FAITANINI TRASPORTI S.N.C. DI FAITANINI FABIO

    Италия

  3. MAF SERVICE SOC. COOP.

    Италия

  4. MA.G.MA. S.R.L.

    Италия

  5. ALBISPED S.R.L.

    Италия

  6. TRASPORTATORI CIOCIARI S.N.C. DI CORTINA M.& C.

    Италия

  7. GALLO LUIGI

    Италия

  8. PFP TRASORTI DI ANEGHINI GIUSEPPE & C. SAS

    Италия

  9. OPERA LOGISTICS

    Италия

  10. AUTOTRASPORTI PACCHIELE S.A.S. DI PACCHIELE PAOLO

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно