• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил - машини за краина обработка- щамповане и боядисване

Резултати за

Текстил - машини за краина обработка- щамповане и боядисване

ИталияТорино и ПиемонтеДоставчик на услуги
  1. OFFICINA COBER DI BERTOLI S.E C. - S.A.S.

    Италия

    Предприятието OFFICINA COBER DI BERTOLI S.E C. - S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Лесовъдство и овощарство - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Лесовъдство и овощарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mottalciata, Италия.

  2. ECLAIR VALTER

    Италия

    Предприятието ECLAIR VALTER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини и техника, Машини за текстилно импрегниране, Текстил - машини и техника, и Машини за текстилно импрегниране. Седалището му е в/ъв Muzzano, Италия.

  3. OFFICINA MECCANICA GHIGLIA

    Италия

    Предприятието OFFICINA MECCANICA GHIGLIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lessona, Италия.