• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • информатика - микро-компютри

Резултати за

Информатика - микро-компютри

ИталияТорино и Пиемонте
  1. INFOGEST S.R.L.

    Италия

    Предприятието INFOGEST S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Цифрово програмно управление - малки системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Цифрово програмно управление - малки системи. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  2. PUNTOSISTEMI S.R.L.

    Италия

    Предприятието PUNTOSISTEMI S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Tortona, Италия.

  3. DMD COMPUTERS S.R.L.

    Италия

    Предприятието DMD COMPUTERS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Цифрово програмно управление - малки системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Цифрово програмно управление - малки системи. Седалището му е в/ъв Villarbasse, Италия.

  4. C.D.S. S.R.L.

    Италия

    Предприятието C.D.S. S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Цифрово програмно управление - малки системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Цифрово програмно управление - малки системи. Седалището му е в/ъв Santhia', Италия.

  5. TECNOASSIST

    Италия

    Предприятието TECNOASSIST, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. UPDATE S.R.L.

    Италия

    Предприятието UPDATE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Цифрово програмно управление - малки системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Цифрово програмно управление - малки системи. Седалището му е в/ъв Biella, Италия.

  2. EDASISTEMI S.R.L.

    Италия

    Предприятието EDASISTEMI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Novara, Италия.

  3. ERREPI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ERREPI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Цифрово програмно управление - малки системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Цифрово програмно управление - малки системи. Седалището му е в/ъв Acqui Terme, Италия.

  4. SIAP S.R.L.

    Италия

    Предприятието SIAP S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Цифрово програмно управление - малки системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Цифрово програмно управление - малки системи. Седалището му е в/ъв Trinita', Италия.

  5. COMPUTER'S TIME

    Италия

    Предприятието COMPUTER'S TIME, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Научни уреди и инструменти, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Научни уреди и инструменти, и Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  1. NUOVA B.B.C. S.R.L.

    Италия

    Предприятието NUOVA B.B.C. S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Офисно оборудване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Информатика - микро-компютри, Репрография - машини и техника, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Borgomanero, Италия.

  2. ESSETRE S.R.L.

    Италия

    Предприятието ESSETRE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - микро-компютри, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - микро-компютри, и Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Asti, Италия.

  1. BLOTTO UFFICIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието BLOTTO UFFICIO S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Репрография - машини и техника, и Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Biella, Италия.

  2. T.C.G GHELCO S.R.L.

    Италия

    Предприятието T.C.G GHELCO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Издателска дейност в областта на изкуството - изделия, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Издателска дейност в областта на изкуството - изделия. Седалището му е в/ъв Settimo Torinese, Италия.

  3. ALBA SISTEMI S R L

    Италия

    Предприятието ALBA SISTEMI S R L, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Репрография - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - микро-компютри, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - микро-компютри, и Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Santa Vittoria D'alba, Италия.

  4. EUROSOFTWARE S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROSOFTWARE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Цифрово програмно управление - малки системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Цифрово програмно управление - малки системи. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  5. SIM COMPUTER S.R.L.

    Италия

    Предприятието SIM COMPUTER S.R.L., и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - микро-компютри, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - микро-компютри, и Информатика - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  6. TECNODATA

    Италия

    Предприятието TECNODATA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Информатика - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Alessandria, Италия.

  7. PM2000 COMPUTERS

    Италия

    Предприятието PM2000 COMPUTERS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Информатика - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Novi Ligure, Италия.

  8. ALBAUFFICIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALBAUFFICIO S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Мебели и рафтове за офиса, Репрография - машини и техника, и Мебели и рафтове за офиса. Седалището му е в/ъв Alba, Италия.

  1. TOP CONSULT S.R.L.

    Италия

    Предприятието TOP CONSULT S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Консултантски услуги в областта на управлението, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Консултантски услуги в областта на управлението. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  2. GLOBAL S.R.L.

    Италия

  3. SOLUZIONI INFORMATICHE S.R.L.

    Италия

  4. PACKAGE SISTEMI S.R.L.

    Италия

  5. UNIWARE S.R.L.

    Италия

  6. DRM INFORMATICA S.R.L.

    Италия

  7. VALUE TEAM S.P.A.

    Италия

  8. TECNOS 2 S.R.L.

    Италия

  9. COSTAMAGNA MAURO

    Италия

  10. BOOT-COMPUTER DI CROCE TIZIANO

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Информатика - микро-компютри

Брой резултати

696 Фирми