• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • климатизация- проветряване и вентилация - техника

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника

ИталияТорино и Пиемонте
  1. ERRE.GI. SRL

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието ERRE.GI. SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Bene Vagienna, Италия.

  2. SAVIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието SAVIO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Изсмукване на газ и пушеци - техника, Изсмукване на газ и пушеци - техника, и industrial fans. Седалището му е в/ъв Rivoli, Италия.

  3. PIANA RAVERA & C. S.R.L.

    Италия

    Предприятието PIANA RAVERA & C. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Автоматизация - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Ovada, Италия.

  4. NOVA - VIT (S.R.L.)

    Италия

    Предприятието NOVA - VIT (S.R.L.), e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента, Изсмукване на газ и пушеци - техника, Обща механика - работа с материали на клиента, и Изсмукване на газ и пушеци - техника. Седалището му е в/ъв Leini' (To), Италия.

  5. ITALTERMICA 2000 S.R.L.

    Италия

    Предприятието ITALTERMICA 2000 S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Nole, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AEROTECNICA SATURNO SRL

    Италия

    Предприятието AEROTECNICA SATURNO SRL, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Caselle Torinese, Италия.

  2. CONDTERM S.R.L.

    Италия

    Предприятието CONDTERM S.R.L., и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Климатизация - техника, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Grugliasco, Италия.

  3. LA CASTELLI DI CASTELLI GIUSEPPE

    Италия

    Предприятието LA CASTELLI DI CASTELLI GIUSEPPE, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Gassino Torinese, Италия.

  4. GUASCHINO

    Италия

    Предприятието GUASCHINO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Твърди горива. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Нефтени горива и добавки, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Нефтени горива и добавки. Седалището му е в/ъв Arona, Италия.

  5. ROSSO OFFICINE S.R.L.

    Италия

    Предприятието ROSSO OFFICINE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Morozzo, Италия.

  1. IDROCLEAN DI ROSSI PIERGIANNI E C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието IDROCLEAN DI ROSSI PIERGIANNI E C. S.N.C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Компресори. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено почистване - машини, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Промишлено почистване - машини. Седалището му е в/ъв Mondovi', Италия.

  2. MUSSO IMPIANTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MUSSO IMPIANTI S.R.L., и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Asti, Италия.

  1. ROSATI FRATELLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ROSATI FRATELLI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Leini', Италия.

  2. L' EUROIMPIANTI S.N.C. DI CHIABRANDO PAOLO E C.

    Италия

  3. DABIZZI ROBERTO

    Италия

  4. TECNOTERM GREEN SOLUTIONS S.R.L. - PADOVA

    Италия

  5. CERUTTI SPIRITO IMPIANTI S.R.L.

    Италия

  6. TEKNO IMPIANTI VI & GI S.N.C. DI PASSARELLO V. E BARRALE G.

    Италия

  7. FRACCA CLAUDIO STUDIO TERMOTECNICO

    Италия

  8. STUDIO TERMOTECNICO GARBERO - PROFESSIONISTI ASSOCIATI GARBERO PIETRO

    Италия

  1. C.T.C. S.R.L.

    Италия

  2. M.V.F. S.R.L.

    Италия

  3. VMC S.R.L.

    Италия

  4. S.E.R.TO. (S.A.S.)

    Италия

  5. MOLINATTI S.N.C.

    Италия

  6. PRANA (S.R.L.)

    Италия

  7. R.D. IMPIANTI TERMOTECNICI DI ROTELLA GIANFRANCO E DOMENICO S.N.C.

    Италия

  8. CRIVELLI CHIARA

    Италия

  9. GARBERO ANDREA

    Италия

  10. PREVIOTTO MAURIZIO

    Италия

Филтри

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника

Брой резултати

30 Фирми