• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • рационализации- реорганизация- сливания

Резултати за

Рационализации- реорганизация- сливания

ИталияТорино и Пиемонте
  1. STUDIO BARALE

    Италия

    Предприятието STUDIO BARALE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  2. API SERVIZI S.R.L.

    Италия

    Предприятието API SERVIZI S.R.L., и работи в сферата на Федерации, обединения и синдикати. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението, Рационализации, реорганизация, сливания, Консултантски услуги в областта на управлението, и Рационализации, реорганизация, сливания. Седалището му е в/ъв Novara, Италия.

  3. EVM SOLUTIONS S.R.L.

    Италия

    Предприятието EVM SOLUTIONS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  4. CONSEA S.R.L.

    Италия

    Предприятието CONSEA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Набиране на персонал в международен план, Рационализации, реорганизация, сливания, Набиране на персонал в международен план, и Рационализации, реорганизация, сливания. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  5. C.S.A. S.N.C.

    Италия

    Предприятието C.S.A. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Novara, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. NOVARA SVILUPPO

    Италия

    Предприятието NOVARA SVILUPPO, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Novara, Италия.

  2. GEA S.C.R.L.

    Италия

    Предприятието GEA S.C.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване - услуги, building maintenance work, и Почистване - услуги. Седалището му е в/ъв La Loggia, Италия.

  3. DABBENE ANGELO

    Италия

    Предприятието DABBENE ANGELO, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Asti, Италия.

  4. CONSULENTI DEL LAVORO ASSOCIATI SONCIN CARLO E PISCIOTTA SANTINA

    Италия

    Предприятието CONSULENTI DEL LAVORO ASSOCIATI SONCIN CARLO E PISCIOTTA SANTINA, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  5. ACCENTUS S.R.L.

    Италия

    Предприятието ACCENTUS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Tortona, Италия.

  1. CAB S.A.S.C.A.B. - CONSULENZA AZIENDALE - DI CROZZA GABRIELE E C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието CAB S.A.S.C.A.B. - CONSULENZA AZIENDALE - DI CROZZA GABRIELE E C. S.A.S., и работи в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания. Освен това развива дейност и в сферата на Международна търговия - консултации, Управление на продукцията, управление на рисковете, Международна търговия - консултации, и Управление на продукцията, управление на рисковете. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  2. 4PL S.R.L.

    Италия

    Предприятието 4PL S.R.L., и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Cirie', Италия.

  1. NEW VENTURE DEVELOPMENT O NVD S.P.A.

    Италия

    Предприятието NEW VENTURE DEVELOPMENT O NVD S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Ivrea, Италия.

  2. RESTART CONSULENZA DI IMPRESA S.R.L.

    Италия

    Предприятието RESTART CONSULENZA DI IMPRESA S.R.L., и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  3. FREE MANAGERS S.R.L.

    Италия

    Предприятието FREE MANAGERS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Alba, Италия.

  4. MAESTRALE CONSULTING S.R.L.

    Италия

    Предприятието MAESTRALE CONSULTING S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Novi Ligure, Италия.

  5. ARES S.R.L.

    Италия

    Предприятието ARES S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Casale Monferrato, Италия.

  6. PLENUM CONSULTING GROUP S.R.L.

    Италия

    Предприятието PLENUM CONSULTING GROUP S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  7. EURONATIONAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието EURONATIONAL S.R.L., и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Novara, Италия.

  8. STUDIO QUALITY S.R.L.

    Италия

    Предприятието STUDIO QUALITY S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Borgo San Dalmazzo, Италия.

  1. BROWN & CO. S.R.L.

    Италия

    Предприятието BROWN & CO. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  2. I.T.A. S.R.L.

    Италия

    Предприятието I.T.A. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  3. MINELLA TIZIANA

    Италия

    Предприятието MINELLA TIZIANA, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  4. DBLC S.R.L.

    Италия

    Предприятието DBLC S.R.L., и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  5. CSESPHERA S.R.L. STP

    Италия

    Предприятието CSESPHERA S.R.L. STP, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Verbania, Италия.

  6. MERLO SILVANO

    Италия

    Предприятието MERLO SILVANO, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Arquata Scrivia, Италия.

  7. STUDIO TRINCHERO

    Италия

    Предприятието STUDIO TRINCHERO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Alba, Италия.

  8. X.ELA S.A.S.

    Италия

    Предприятието X.ELA S.A.S., e Подизпълнител, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Cherasco, Италия.

  9. SOGES S.P.A.

    Италия

    Предприятието SOGES S.P.A., и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  10. STUDIO CHIONO & ASSOCIATI S.R.L.

    Италия

    Предприятието STUDIO CHIONO & ASSOCIATI S.R.L., и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории, Рационализации, реорганизация, сливания, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, и Рационализации, реорганизация, сливания. Седалището му е в/ъв Rivarolo Canavese, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно