• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • асансьори- товароподемници- ескалатори

Резултати за

Асансьори- товароподемници- ескалатори

ИталияТриест и Фриули-Венеция Джулия
  1. TRIESTE ASCENSORI

    Италия

    Предприятието TRIESTE ASCENSORI, e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lift parts and accessories, design and production of lifts, stair elevators, и lift maintenance. Седалището му е в/ъв Trieste, Италия.

  2. PRM ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието PRM ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Udine, Италия.

  3. MODESTO S.R.L.

    Италия

    Предприятието MODESTO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, и Кожи - изделия за техническо и медицинско ползване. Седалището му е в/ъв Tarcento, Италия.

  4. RONCO

    Италия

    Предприятието RONCO, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Udine, Италия.

  5. ASCOOP ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ASCOOP ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lifts for high-rise buildings, и lifts for the disabled. Седалището му е в/ъв Muggia, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. EDILFORNITURE S.R.L.

    Италия

    Предприятието EDILFORNITURE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори, Прозорци, Асансьори, товароподемници, ескалатори, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Porcia, Италия.

  2. MINGOT S.R.L.

    Италия

    Предприятието MINGOT S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв San Dorligo Della Valle-Dolina, Италия.

  3. MAM ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MAM ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lifts and hoists for the building trade, и lift maintenance. Седалището му е в/ъв Monfalcone, Италия.

  4. BARICH

    Италия

    Предприятието BARICH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Скелета и стълби, Стълби и перила, Скелета и стълби, и Стълби и перила. Седалището му е в/ъв Trieste, Италия.

  5. MA.R.T.A. ASCENSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MA.R.T.A. ASCENSORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на 24 hour service, и prompt intervention. Седалището му е в/ъв Trieste, Италия.

  1. FEREGOTTO ELEVATORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието FEREGOTTO ELEVATORI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Pordenone, Италия.

  2. M.A.M. S.A.S. DI STEFANO MILOCCO

    Италия

    Предприятието M.A.M. S.A.S. DI STEFANO MILOCCO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на 24 hour service, и prompt intervention. Седалището му е в/ъв Udine, Италия.

  1. CSA TECNOLIFT S.R.L.

    Италия

  2. PIEMME DI VECCHIO FRANCESCO E VALERI MORENO S.N.C.

    Италия

  3. SELE NORDEST S.R.L.

    Италия