• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • климатизация- проветряване и вентилация - техника

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника

ИталияТриест и Фриули-Венеция Джулия
  1. ADG S.R.L.

    Италия

    Предприятието ADG S.R.L., и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Sacile, Италия.

  2. METSO PAPER ITALY S.P.A.

    Италия

    Предприятието METSO PAPER ITALY S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на fixed tube heat exchangers for civil and industrial use, и air fans for industrial use. Седалището му е в/ъв Gorizia, Италия.

  3. O.M.I. (S.R.L.)

    Италия

    Предприятието O.M.I. (S.R.L.), и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Топлинни рекуператори, и Топлинни рекуператори. Седалището му е в/ъв Monfalcone (GO), Италия.

  4. REGOLA ENGINEERING S.R.L.

    Италия

    Предприятието REGOLA ENGINEERING S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Автоматизация - инсталации и съоръжения, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Автоматизация - инсталации и съоръжения, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Pasian Di Prato, Италия.

  5. SOLA ROBERTO

    Италия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PREZZA IMPIANTI

    Италия

  2. TECNO CLEAN S.R.L.

    Италия

  3. IMQ CLIMA S.P.A.

    Италия

  4. STUDIO TECNICO FABRICI DOMENICO

    Италия

  5. MARIZZA SERGIO ENRICO

    Италия

  1. MARAL

    Италия

  2. GALASSO ILIO

    Италия