• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • бижутерия- часовникарство- златарство - машини и техника

Резултати за

Бижутерия- часовникарство- златарство - машини и техника - Търговец На Дребно - Италия

ИталияТърговец на дребно
  1. GIOIELLO SICURO

    Италия

    Предприятието GIOIELLO SICURO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на jewellery with diamonds, yellow gold jewellery, jewellery purchased, и white gold jewellery. Седалището му е в/ъв Desio, Италия.

  2. COMPRO ORO ARGENTO & ROLEX

    Италия

    Предприятието COMPRO ORO ARGENTO & ROLEX, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Piano Di Sorrento, Италия.

  3. VEM ELETTROMECCANICA DI DEMELAS GIUSEPPE

    Италия

    Предприятието VEM ELETTROMECCANICA DI DEMELAS GIUSEPPE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - инструменти за поправка, Златарство - машини и техника, Часовникарство - инструменти за поправка, и Златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Valenza, Италия.

  4. COMPRO ORO DESIO GIOIELLO SICURO

    Италия

    Предприятието COMPRO ORO DESIO GIOIELLO SICURO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Desio, Италия.

  5. PANDORA S.R.L.

    Италия