• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника - Търговец На Дребно - Италия

ИталияТърговец на дребно
  1. MACCHINE DEL GUSTO

    Италия

    Предприятието MACCHINE DEL GUSTO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Termoli, Италия.

  2. LAM ATTREZZATURE & DESIGN

    Италия

    Предприятието LAM ATTREZZATURE & DESIGN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Traversetolo, Италия.

  3. PIRO'S SAS DI PIRANI ROBERTO & C.

    Италия

    Предприятието PIRO'S SAS DI PIRANI ROBERTO & C., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти - машини и техника, hotel, bar, restaurant and institutional supplies, Ресторанти - машини и техника, и equipment for pizzerias. Седалището му е в/ъв Cattolica, Италия.

  4. SALERNO CONTRACT SERVICES DI SALERNO SALVATORE

    Италия

    Предприятието SALERNO CONTRACT SERVICES DI SALERNO SALVATORE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Химическо чистене - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилници, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хладилници, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Office and shop planning. Седалището му е в/ъв Palagonia, Италия.

  5. PLANET CHEF

    Италия

    Предприятието PLANET CHEF, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Termoli, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CCP SRLS

    Италия

    Предприятието CCP SRLS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на пица фурна, industrial kitchens, furniture, machinery for pasta factories, и пица фурна. Седалището му е в/ъв Catanzaro, Италия.

  2. SERGI GIOVANNI

    Италия

    Предприятието SERGI GIOVANNI, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, пица фурна, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и пица фурна. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

  3. MARONCELLI S.N.C. DI MARONCELLI SAURO & C.

    Италия

    Предприятието MARONCELLI S.N.C. DI MARONCELLI SAURO & C., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Бельо за професионални или промишлени нужди, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Бельо за професионални или промишлени нужди. Седалището му е в/ъв Rimini, Италия.

  4. B.M. ITALIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието B.M. ITALIA S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Магазини - подреждане. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Castione Andevenno, Италия.

  5. DETA S.N.C.

    Италия

    Предприятието DETA S.N.C., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  1. TAMAI S.R.L. - ATTREZZATURE PER LA RISTORAZIONE

    Италия

    Предприятието TAMAI S.R.L. - ATTREZZATURE PER LA RISTORAZIONE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Caorle, Италия.

  2. GIBLOR'S S.R.L.

    Италия

    Предприятието GIBLOR'S S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Carpi, Италия.

  1. TECNOGROUP S.A.S. DI ORSINI CESARINA & C.

    Италия

    Предприятието TECNOGROUP S.A.S. DI ORSINI CESARINA & C., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионално обзавеждане, Магазини - подреждане, Професионално обзавеждане, и Магазини - подреждане. Седалището му е в/ъв San Benedetto Del Tronto, Италия.

  2. FERRARI C. S.A.S. DI ERCOLI VELLEDA & C.

    Италия

    Предприятието FERRARI C. S.A.S. DI ERCOLI VELLEDA & C., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Претегляне и дозиране - инсталации и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Метални домакински принадлежности, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  3. WEB-RICAMBI.IT

    Италия

    Предприятието WEB-RICAMBI.IT, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на accessories and spare parts. Седалището му е в/ъв Caserta, Италия.

  4. R.C. SERVICE S.A.S.

    Италия

    Предприятието R.C. SERVICE S.A.S., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Касови апарати. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Savona, Италия.

  5. ISACCO S.R.L.

    Италия

    Предприятието ISACCO S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв Grumello Del Monte, Италия.

  6. LINEA TRE S.N.C. DI MARCO SIGNORINI E C

    Италия

    Предприятието LINEA TRE S.N.C. DI MARCO SIGNORINI E C, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Безопасност на труда - съоръжения и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Безопасност на труда - съоръжения и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bagno A Ripoli, Италия.

  7. HOCHKOFLER ERWIN & CO. S.A.S.

    Италия

    Предприятието HOCHKOFLER ERWIN & CO. S.A.S., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Парфюми и козметични изделия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Парфюми и козметични изделия. Седалището му е в/ъв Merano, Италия.

  8. CUP & CO. S.R.L.

    Италия

    Предприятието CUP & CO. S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионално обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Occhieppo Superiore, Италия.

  1. 1970 DI CASSONE VINCENZO

    Италия

    Предприятието 1970 DI CASSONE VINCENZO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Quart, Италия.

  2. FEDELI ARREDAMENTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието FEDELI ARREDAMENTI S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Grosseto, Италия.

  3. BIFULCO S.N.C. DI VINCENZO E VALENTINA BIFULCO

    Италия

    Предприятието BIFULCO S.N.C. DI VINCENZO E VALENTINA BIFULCO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Безопасност на труда - съоръжения и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Работно и предпазно облекло, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Olbia, Италия.

  4. BENE IN CASA S.R.L.

    Италия

    Предприятието BENE IN CASA S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Piedimulera, Италия.

  5. ZINI EUROSERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието ZINI EUROSERVICE S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Carpineti, Италия.

  6. EURODISTRIBUZIONE S.R.L.

    Италия

    Предприятието EURODISTRIBUZIONE S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Прибори за ядене, Метални домакински принадлежности, и Прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Savigliano, Италия.

  7. MAXIARREDO 2 S.R.L.

    Италия

    Предприятието MAXIARREDO 2 S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Магазини - подреждане, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Магазини - подреждане, и Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Седалището му е в/ъв San Martino Buon Albergo, Италия.

  8. ARTE BAR

    Италия

    Предприятието ARTE BAR, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка на потребителски стоки, Професионални кухни - машини и техника, Поправка на потребителски стоки, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  9. DINA PROFESSIONAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието DINA PROFESSIONAL S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионално обзавеждане, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв San Giovanni La Punta, Италия.

  10. CARDILE E TROIA DI ANNA TROIA S.N.C.

    Италия

    Предприятието CARDILE E TROIA DI ANNA TROIA S.N.C., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, Подаръци, сувенири и рекламни изделия, Работно и предпазно облекло, и Подаръци, сувенири и рекламни изделия. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника - Търговец На Дребно - Италия

Брой резултати

67 Фирми