• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • градинарство- цветарство - внос-износ

Резултати за

Градинарство- цветарство - внос-износ - Търговец На Едро - Италия

ИталияТърговец на едро
  1. VIVAI BALDI DI ROSSANA E NAJLA BALDI

    Италия

    Предприятието VIVAI BALDI DI ROSSANA E NAJLA BALDI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство, цветарство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Разсад (за разсадници), Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, vegetable plants, wholesale flowers and plants, Разсад (за разсадници), и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Pistoia, Италия.

  2. SUPREME DIDONNA MICHELE E FIGLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SUPREME DIDONNA MICHELE E FIGLI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bari, Италия.

  3. MADERA PULP

    Италия

    Предприятието MADERA PULP, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lainate, Италия.

  4. PIZZATO LEGNAMI

    Италия

    Предприятието PIZZATO LEGNAMI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marostica, Италия.

  5. PAOLUCCI E C. INTERNATIONAL S.P.A.

    Италия

    Предприятието PAOLUCCI E C. INTERNATIONAL S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LA MEDINA DI ALBANO SRL

    Италия

    Предприятието LA MEDINA DI ALBANO SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство, цветарство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на strawberries, и peaches. Седалището му е в/ъв Taranto, Италия.

  2. UNIMEX INTERNATIONAL MARKETING S.R.L.

    Италия

    Предприятието UNIMEX INTERNATIONAL MARKETING S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bergamo, Италия.

  3. TERPIN S.R.L.

    Италия

    Предприятието TERPIN S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gorizia, Италия.

  4. P.M. CO S.R.L.

    Италия

    Предприятието P.M. CO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  5. SPACE IMPORT EXPORT S.R.L.

    Италия

    Предприятието SPACE IMPORT EXPORT S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  1. O.S.A.

    Италия

    Предприятието O.S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  2. LEON S.R.L.

    Италия

    Предприятието LEON S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rosa', Италия.

  1. ATEL S.R.L.

    Италия

    Предприятието ATEL S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство, цветарство - внос-износ, Животновъдство - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, и Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Udine, Италия.

  2. FIBRE RESOURCES S.P.A.

    Италия

    Предприятието FIBRE RESOURCES S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  3. SALVATORE MONCADA SRL

    Италия

    Предприятието SALVATORE MONCADA SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ispica, Италия.

  4. MUNAFO' S.R.L.

    Италия

    Предприятието MUNAFO' S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове с ядки. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Avola, Италия.

  5. VETTER ITALIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието VETTER ITALIA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bolzano, Италия.

  6. FLIR SYSTEMS S.R.L.

    Италия

    Предприятието FLIR SYSTEMS S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Limbiate, Италия.

  7. CODITAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието CODITAL S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  8. DIEFFE S.R.L.

    Италия

    Предприятието DIEFFE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pordenone, Италия.

  1. RI.MA. S.R.L.

    Италия

    Предприятието RI.MA. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nola, Италия.

  2. TOLDE S.R.L.

    Италия

    Предприятието TOLDE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Belluno, Италия.

  3. VAREX S.R.L.

    Италия

    Предприятието VAREX S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Giussano, Италия.

  4. BIOEARTH INTERNATIONAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието BIOEARTH INTERNATIONAL S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Fornovo Di Taro, Италия.

  5. MEGA CTN S.R.L.

    Италия

    Предприятието MEGA CTN S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mantova, Италия.

  6. OLYMPIA INTERNATIONAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието OLYMPIA INTERNATIONAL S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pompei, Италия.

  7. A.COM.EX. S.R.L.

    Италия

    Предприятието A.COM.EX. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  8. VITTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието VITTI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Monopoli, Италия.

  9. THE N.E.T. S.R.L.

    Италия

    Предприятието THE N.E.T. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  10. VALI TRADE S.R.L.

    Италия

    Предприятието VALI TRADE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Treviso, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Градинарство- цветарство - внос-износ - Търговец На Едро - Италия

Брой резултати

185 Фирми