• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • климатизация- проветряване и вентилация - техника

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника - Търговец На Едро - Италия

ИталияТърговец на едро
  1. FORNITURE CONDIZIONAMENTO

    Италия

    Предприятието FORNITURE CONDIZIONAMENTO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на accessories for air conditioning, air conditioning accessories, и Accessories, refrigeration components and parts. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. ITALY KALOR SYTEM SRL

    Италия

    Предприятието ITALY KALOR SYTEM SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Неизчерпаеми енергийни ресурси, Air conditioning and heating treatment equipment, swimming pool construction, Неизчерпаеми енергийни ресурси, и combustion analyses of heating and air conditioning plants. Седалището му е в/ъв Caltanissetta, Италия.

  3. CLIMACASA S.R.L.

    Италия

    Предприятието CLIMACASA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - производство и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Електричество - производство и снабдяване, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Bari, Италия.

  4. FAIR S.R.L.

    Италия

    Предприятието FAIR S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - производство и снабдяване, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Електричество - производство и снабдяване, и Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Schio, Италия.

  5. A.P.S. AROSIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието A.P.S. AROSIO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, aluminium and alloys, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Gessate, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DNP S.N.C.

    Италия

    Предприятието DNP S.N.C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Климатизация - техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Spoltore, Италия.

  2. FB ELETTROFORNITURE S.A.S. DI BUSSOLOTTI ALESSANDRO E C.

    Италия

    Предприятието FB ELETTROFORNITURE S.A.S. DI BUSSOLOTTI ALESSANDRO E C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на dust extraction and vapour absorption systems, и electric wires. Седалището му е в/ъв Moglia, Италия.

  3. NAICON S.R.L.

    Италия

    Предприятието NAICON S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Информатика - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Pozzuolo Martesana, Италия.

  4. GENCO S.R.L.

    Италия

    Предприятието GENCO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Аеротермични регулатори на топлината, air heaters with heat recycling for industrial use, и Аеротермични регулатори на топлината. Седалището му е в/ъв Vicenza, Италия.

  5. ECO SYSTEM S.N.C.

    Италия

    Предприятието ECO SYSTEM S.N.C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди. Освен това развива дейност и в сферата на Храна за животновъдството, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Храна за животновъдството, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Pegognaga, Италия.

  1. IDROCLEAN DI ROSSI PIERGIANNI E C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието IDROCLEAN DI ROSSI PIERGIANNI E C. S.N.C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Компресори. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено почистване - машини, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Промишлено почистване - машини. Седалището му е в/ъв Mondovi', Италия.

  2. GUASCHINO

    Италия

    Предприятието GUASCHINO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Твърди горива. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Нефтени горива и добавки, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Нефтени горива и добавки. Седалището му е в/ъв Arona, Италия.

  1. AER SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието AER SERVICE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на filters for air purification systems, и systems and equipment for filtering fruit juices. Седалището му е в/ъв Legnaro, Италия.

  2. SANYO ARGO CLIMA SRL

    Италия

    Предприятието SANYO ARGO CLIMA SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Gallarate (Va), Италия.

  3. PHARMA EEC (S.R.L.)

    Италия

  4. RIVA

    Италия

  5. DAIKIN AIR CONDITIONING ITALY S.P.A.

    Италия

  6. HOVAL ITALIA S.R.L.

    Италия

  7. ECOTECNICA S.R.L.

    Италия

  8. FORTERM

    Италия

  1. AXOM SRL

    Италия

  2. EUROTECNO S.R.L.

    Италия

  3. OET GMBH S.R.L.

    Италия

  4. TECNO CLEAN S.R.L.

    Италия

  5. FELAS S.R.L.

    Италия

  6. TERMO GESSI S.R.L.

    Италия

  7. SERCOM S.R.L.

    Италия

Филтри

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника - Търговец На Едро - Италия

Брой резултати

27 Фирми