• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Търговец На Едро - Италия

ИталияТърговец на едро
  1. BEFER FRUIT SRL

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието BEFER FRUIT SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, import of fruit, import of vegetables, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, fruit importers, Плодове, fruit and vegetable wholesaler, и wholesale of fruit. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  2. FRUIT ITALY SRL

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието FRUIT ITALY SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit and vegetable wholesaler, typical products from Campania, fruit distributors, exotic fruit, distributors of fresh vegetables, dried fruit, Fruits import export, chestnuts, и crusco pepper. Седалището му е в/ъв Mercogliano, Италия.

  3. NATURGLOBE SRL

    Италия

    Предприятието NATURGLOBE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Картофи. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, new potatoes, potato exports, и Exports of packed potatoes. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  4. F.B. SRL

    Италия

    Предприятието F.B. SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Грозде, onions, artichokes, Грозде, и Tomato sauce. Седалището му е в/ъв Vimodrone, Италия.

  5. TANDIS TRADING CO.

    Италия

    Предприятието TANDIS TRADING CO., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import/export, production and sale of fruit and vegetables, production and processing of honey, packing of dried fruits, и fresh fruit. Седалището му е в/ъв Terni, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PERUZZO GROUP

    Италия

    Предприятието PERUZZO GROUP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на citrus trees, и table grapes. Седалището му е в/ъв Comiso, Италия.

  2. FORCINA MARCO & C. SAS

    Италия

    Предприятието FORCINA MARCO & C. SAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на distributors of fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Stazione Fondi-Fondi, Италия.

  3. FRIDA SRL DI R. D'AGOSTINO

    Италия

    Предприятието FRIDA SRL DI R. D'AGOSTINO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit and vegetable wholesaler, Fruits import export, fruit distributors, и distributors of fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Casoria, Италия.

  4. LEADER FRUTTA DEI FRATELLI LANZAFAME S.R.L.

    Италия

    Предприятието LEADER FRUTTA DEI FRATELLI LANZAFAME S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Giarre, Италия.

  5. ORTOFRUTTICOLA PAPAROZZI ACHILLE

    Италия

    Предприятието ORTOFRUTTICOLA PAPAROZZI ACHILLE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Кестени, chestnuts, packaged chestnuts, Кестени, и Sweet chestnut cream. Седалището му е в/ъв Canepina, Италия.

  1. TREA FRUIT SRL

    Италия

    Предприятието TREA FRUIT SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на tangerines, peaches, table grapes, и apricots. Седалището му е в/ъв San Ferdinando Di Puglia, Италия.

  2. ELITE CATERING SRL

    Италия

    Предприятието ELITE CATERING SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit export, wholesale of fruit, и fruit & vegetables. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  1. GOLDEN FRUIT SRL

    Италия

    Предприятието GOLDEN FRUIT SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, fruit & vegetables, fruit distributors, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и fruit and vegetable wholesaler. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  2. AGIPPS

    Италия

    Предприятието AGIPPS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  3. PI.FR.I S.R.L

    Италия

    Предприятието PI.FR.I S.R.L, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables, и fruit export. Седалището му е в/ъв Acireale, Италия.

  4. MILANO FUNGHI SRL

    Италия

    Предприятието MILANO FUNGHI SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на porcino mushroom (edible boletus), и Dried mushrooms. Седалището му е в/ъв Rozzano, Италия.

  5. MAINI FRUTTA S.R.L.

    Италия

    Предприятието MAINI FRUTTA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, peaches, apricots, apples, и Плодове. Седалището му е в/ъв San Nicolò, Италия.

  6. FRANCO ORTOBELLO SRL

    Италия

    Предприятието FRANCO ORTOBELLO SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables, dried fruit, legumes, и cereals for aperitifs, breakfast and snacks. Седалището му е в/ъв Fondi, Италия.

  7. FUNGHITALY DI DAVIDE POGGIO & C. SNC

    Италия

    Предприятието FUNGHITALY DI DAVIDE POGGIO & C. SNC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale of mushrooms, frozen mushroom, и dried mushrooms. Седалището му е в/ъв Alessandria, Италия.

  8. ALEGRA SOC. COOP. AGRICOLA

    Италия

    Предприятието ALEGRA SOC. COOP. AGRICOLA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh fruits and vegetables, и import/export, production and sale of fruit and vegetables. Седалището му е в/ъв Faenza, Италия.

  1. VALCOM SRL

    Италия

    Предприятието VALCOM SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh fruits and vegetables, и apples. Седалището му е в/ъв Mezzocorona, Италия.

  2. FRUMA GMBH - OBST UND GEMÜSEGROSSHANDEL

    Италия

    Предприятието FRUMA GMBH - OBST UND GEMÜSEGROSSHANDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bozen, Италия.

  3. EUROFRUTTA SOC. COOP.

    Италия

    Предприятието EUROFRUTTA SOC. COOP., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на processed dry fruits, и wet salted cod. Седалището му е в/ъв Villabate, Италия.

  4. SCAM SERVIZI IMPORT-EXPORT

    Италия

    Предприятието SCAM SERVIZI IMPORT-EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  5. AZIENDA AGRICOLA ZANICHELLI MARINELLA

    Италия

    Предприятието AZIENDA AGRICOLA ZANICHELLI MARINELLA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на citrus trees. Седалището му е в/ъв Palagonia, Италия.

  6. FRUTTA ITALIA V. MONTALBÒ S.R.L.

    Италия

    Предприятието FRUTTA ITALIA V. MONTALBÒ S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Polignano A Mare, Италия.

  7. ADFRUIT

    Италия

    Предприятието ADFRUIT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit export, и tinned kiwi fruit. Седалището му е в/ъв Lugagnano Di Sona, Италия.

  8. BRUNO SRL

    Италия

    Предприятието BRUNO SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables, и import/export, production and sale of fruit and vegetables. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  9. LE DELIZIE DELL'ORTO SRL

    Италия

    Предприятието LE DELIZIE DELL'ORTO SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Цитрусови култури. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, pears, apples, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Reggio Emilia, Италия.

  10. SOUSS FRUTTA

    Италия

    Предприятието SOUSS FRUTTA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lucca, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно