• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил - машини за предварително обработване- предене и тъкане

Резултати за

Текстил - машини за предварително обработване- предене и тъкане - Търговец На Едро - Италия

ИталияТърговец на едро
  1. ATR E FILATI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ATR E FILATI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Quarrata, Италия.

  2. OFFICINE L. PEVERARO & C.

    Италия

    Предприятието OFFICINE L. PEVERARO & C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Candelo, Италия.

  3. GIGITEX S.R.L.

    Италия

    Предприятието GIGITEX S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cavenago Di Brianza, Италия.

  4. MININI IMBALLAGGI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MININI IMBALLAGGI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Verolanuova, Италия.

  5. OFFICINA IMPIANTI TESSILI DI ENZO GRILLO

    Италия

    Предприятието OFFICINA IMPIANTI TESSILI DI ENZO GRILLO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vigliano Biellese, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RASOR S.R.L.

    Италия

    Предприятието RASOR S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Облекло - машини и техника за индустрията, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  2. STOLL ITALIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието STOLL ITALIA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Carpi, Италия.

  3. ANTEX S.A.S. DI ANTONIOTTI ANDREA & C.

    Италия

    Предприятието ANTEX S.A.S. DI ANTONIOTTI ANDREA & C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Biella, Италия.

  4. SAVMIK S.R.L.

    Италия

    Предприятието SAVMIK S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Gavardo, Италия.

  5. DIELLE DI LUIGI DALLA TORRE

    Италия

    Предприятието DIELLE DI LUIGI DALLA TORRE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ponte Di Piave, Италия.

  1. SAVIAN SERVICE S.R.L.

    Италия

  2. COMATEX S.R.L.

    Италия

  1. CONER SERVICE S.R.L.

    Италия

  2. SOTEX DI VULGARIS GIORGIO

    Италия

  3. SILVER S.R.L.

    Италия

  4. IMCOTEX TEXTILE MACHINERY TRADING

    Италия

  5. DAMATEX S.R.L.

    Италия

  6. CORAMTEX S.R.L.

    Италия

  7. STIRTEX S.R.L.

    Италия

  8. JW-PROTTI MACCHINE TESSILI

    Италия

  1. CAMPAIOLI S.R.L.

    Италия

  2. RAMATEX

    Италия

  3. M.T.V. S.R.L.

    Италия

  4. ROSSELLI & C. S.R.L.

    Италия

  5. OFFICINA MECCANICA EFFEBI

    Италия

  6. SACCONAGHI MONACO S.R.L.

    Италия

  7. MA.TE.CO. OFFICINA MECCANICA S.R.L.

    Италия

  8. TESSILSERVICE S.R.L.

    Италия

  9. TEX - MA ( S.R.L. )

    Италия