• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • бижутерия- часовникарство- златарство - машини и техника

Резултати за

Бижутерия- часовникарство- златарство - машини и техника

ИталияФлоренция и Тоскана
  1. OROLOGI CALAMAI DI CALAMAI FRANCESCO

    Италия

    Предприятието OROLOGI CALAMAI DI CALAMAI FRANCESCO, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Fiesole, Италия.

  2. C.I.M.A DI MAGI L. S.R.L.

    Италия

    Предприятието C.I.M.A DI MAGI L. S.R.L., и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Полимери, Каучук и пластмаса - преработване, Полимери, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Castiglion Fiorentino, Италия.

  3. NEW TECH S.N.C. DI GOTTI SANDRO & C.

    Италия

    Предприятието NEW TECH S.N.C. DI GOTTI SANDRO & C., e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - инструменти за поправка, Златарство - машини и техника, Часовникарство - инструменти за поправка, и Златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

  4. GOLD FASHION DI ROSSI ALESSANDRO

    Италия

    Предприятието GOLD FASHION DI ROSSI ALESSANDRO, e Разпространител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на jewellery, и watchmaking. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

  5. M.B. CHIMICA S.N.C. DI CAPPELLETTI MARCELLO & C.

    Италия

    Предприятието M.B. CHIMICA S.N.C. DI CAPPELLETTI MARCELLO & C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени пещи и огнища, Индустриални пещи, Промишлени пещи и огнища, и Индустриални пещи. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. B.T.T.

    Италия

    Предприятието B.T.T., e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - инструменти за поправка, Златарство - машини и техника, Часовникарство - инструменти за поправка, и Златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

  2. TVN TECH S.R.L.

    Италия

    Предприятието TVN TECH S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - инструменти за поправка, Златарство - машини и техника, Часовникарство - инструменти за поправка, и Златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Monte San Savino, Италия.

  3. SELF FIOA S.R.L.

    Италия

    Предприятието SELF FIOA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - инструменти за поправка, Златарство - машини и техника, Часовникарство - инструменти за поправка, и Златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

  4. TOPCAST S.R.L.

    Италия

    Предприятието TOPCAST S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - обработване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - обработване, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

  5. FAMOR S.R.L.

    Италия

    Предприятието FAMOR S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - инструменти за поправка, Златарство - машини и техника, Часовникарство - инструменти за поправка, и Златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Civitella In Val Di Chiana, Италия.

  1. C.I.O.

    Италия

    Предприятието C.I.O., e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Филтриране - уреди и помощни материали, и Преработка на водите - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

  2. FORTE ELENA

    Италия

    Предприятието FORTE ELENA, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство - инструменти за поправка, Златарство - машини и техника, Часовникарство - инструменти за поправка, и Златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

  1. CELLERINI S.R.L.

    Италия

    Предприятието CELLERINI S.R.L., и работи в сферата на Златарство и сребърни съдове. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни и минерали, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Скъпоценни камъни и минерали, и Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  2. AR.MECC.

    Италия

  3. ZONE CREATIVE S.R.L.

    Италия

  4. LEGOR GROUP S.P.A.

    Италия

  5. MASTERIX S.R.L.

    Италия

  6. FIOA INTERNATIONAL S.R.L.

    Италия

  7. ITALIMPIANTI ORAFI S.P.A.

    Италия

  8. G.M.M. DI GIOMI MAURIZIO

    Италия

  1. G.M. CATENE S.P.A.

    Италия

  2. ISOTECH S.R.L. SOCIO UNICO

    Италия

  3. ESSEZETA S.R.L.

    Италия

  4. MGS S.N.C.

    Италия

  5. C.M.C.DI CARTESI FABIO & C. S.A.S.

    Италия

  6. G.E.M.A.C. S.R.L.

    Италия