• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • грижи за градината- градинарство- цветари - техника и пособия

Резултати за

Грижи за градината- градинарство- цветари - техника и пособия

ИталияФлоренция и Тоскана
  1. VIVAI BALDI DI ROSSANA E NAJLA BALDI

    Италия

    Предприятието VIVAI BALDI DI ROSSANA E NAJLA BALDI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство, цветарство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Разсад (за разсадници), Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, vegetable plants, wholesale flowers and plants, Разсад (за разсадници), и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Pistoia, Италия.

  2. AGRI 84 S.N.C. DI MULATTIERI MARCO E RICCARDO

    Италия

    Предприятието AGRI 84 S.N.C. DI MULATTIERI MARCO E RICCARDO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Aulla, Италия.

  3. MAGHERINI ALBERTO

    Италия

    Предприятието MAGHERINI ALBERTO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пейзажисти - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градини и паркове - консултантски бюра, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Градини и паркове - консултантски бюра. Седалището му е в/ъв Scandicci, Италия.

  4. CESTENOLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието CESTENOLI S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Подаръци, сувенири и рекламни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Кухненски прибори, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Кухненски прибори, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Scarperia E San Piero, Италия.

  5. BIANCALANI ARMANDO E C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието BIANCALANI ARMANDO E C. S.A.S., и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Empoli, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BIANCHI DINO S.R.L.

    Италия

    Предприятието BIANCHI DINO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Парникови растения, Зелени растения, Парникови растения, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Pescia, Италия.

  2. MOTOGENERAL DI BUGLI V. PIOVANELLI A. & C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието MOTOGENERAL DI BUGLI V. PIOVANELLI A. & C. S.N.C., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Borgo San Lorenzo, Италия.

  3. LINEA VERDE PISCINE

    Италия

    Предприятието LINEA VERDE PISCINE, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Градински мебели и украса, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градински мебели и украса, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Sansepolcro, Италия.

  4. SANNI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SANNI S.R.L., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Certaldo, Италия.

  5. POGGIOLINI S.N.C. DI ANDREA E ROSSELLA POGGIOLINI

    Италия

    Предприятието POGGIOLINI S.N.C. DI ANDREA E ROSSELLA POGGIOLINI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Градински мебели и украса, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Градински мебели и украса. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  1. TARABORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TARABORI S.R.L., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Montecarlo, Италия.

  2. IL CERCHIO VERDE S.N.C.

    Италия

    Предприятието IL CERCHIO VERDE S.N.C., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Силажорезачки, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Силажорезачки. Седалището му е в/ъв Lucca, Италия.

  1. L'ANGOLO S.R.L.

    Италия

    Предприятието L'ANGOLO S.R.L., и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи цветя, Изкуствени растения, Сухи цветя, и Изкуствени растения. Седалището му е в/ъв Pescia, Италия.

  2. C.S.A. S.R.L.

    Италия

    Предприятието C.S.A. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  3. CONSORZIO AGRARIO PROV.LE DI FIRENZE S.C.A.R.L.

    Италия

  4. GARDEN IDEA S.A.S.

    Италия

  5. ERMINI EMILIO EREDI S.N.C.

    Италия

  6. DONNA CLARA DI FRANCHINI GABRIELE E TEGLIA STEFANO & C. S.N.C.

    Италия

  7. BARATTA ANTONELLA

    Италия

  8. PIOVACCARI S.R.L.

    Италия

  1. PUNTO UNO S.R.L.

    Италия

Филтри

Резултати за

Грижи за градината- градинарство- цветари - техника и пособия

Брой резултати

21 Фирми