• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пътен транспорт - камиони-цистерни

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни

ИталияФлоренция и ТосканаДоставчик на услуги
  1. FRATELLI BARTOLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието FRATELLI BARTOLI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски агенции - наематели на кораби, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски агенции - наематели на кораби, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

  2. ALBINI & PITIGLIANI S.P.A.

    Италия

    Предприятието ALBINI & PITIGLIANI S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Посредник по международни превози. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  3. COOPERATIVA TRASPORTATORI PRATESI S.R.L.

    Италия

    Предприятието COOPERATIVA TRASPORTATORI PRATESI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  4. GAC TRASPORTI

    Италия

    Предприятието GAC TRASPORTI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Certaldo, Италия.

  5. CARGOSYSTEM S.R.L.

    Италия

    Предприятието CARGOSYSTEM S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на Превози на животни, Превози на автомобили и кораби, Превози на животни, и Превози на автомобили и кораби. Седалището му е в/ъв Rosignano Marittimo, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PUNTO TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието PUNTO TRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Chiusi Della Verna, Италия.

  2. CORRIERE T.L. TEVERE S.R.L.

    Италия

    Предприятието CORRIERE T.L. TEVERE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Fucecchio, Италия.

  3. AUTOTRASPORTI FERRINI DI FERRINI FILIPPO E MAURIZIO S.N.C.

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI FERRINI DI FERRINI FILIPPO E MAURIZIO S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Reggello, Италия.

  4. COOPERATIVA AUTOTRASPORTATORI VALDELSA

    Италия

    Предприятието COOPERATIVA AUTOTRASPORTATORI VALDELSA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Poggibonsi, Италия.

  5. T.O. DELTA S.P.A.

    Италия

    Предприятието T.O. DELTA S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

  1. MARTORELLA GIANFRANCO

    Италия

    Предприятието MARTORELLA GIANFRANCO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Campo Nell'elba, Италия.

  2. FIBORENT

    Италия

    Предприятието FIBORENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  1. AUTOTRASPORTI CHINOLI

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI CHINOLI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Foiano Della Chiana, Италия.

  2. CIPOLLESCHI TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието CIPOLLESCHI TRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международни куриерски служби. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

  3. CORRIERE CECCHI S.R.L.

    Италия

    Предприятието CORRIERE CECCHI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международни куриерски служби. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  4. D.B. GROUP S.P.A.

    Италия

    Предприятието D.B. GROUP S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  5. SODI MARIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието SODI MARIO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Barberino Di Mugello, Италия.

  6. C.D.M.

    Италия

    Предприятието C.D.M., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Sesto Fiorentino, Италия.

  7. AUTOTRASPORTI BISERNI CLAUDIO

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI BISERNI CLAUDIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Pieve Santo Stefano, Италия.

  8. AUTOTRASPORTI ALLATTI QUINTILIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI ALLATTI QUINTILIO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Bucine, Италия.

  1. CANGINI LOGISTICA E TRASP. S.R.L.

    Италия

    Предприятието CANGINI LOGISTICA E TRASP. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международни куриерски служби. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  2. MANFREDI & BOCCHI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MANFREDI & BOCCHI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Massa, Италия.

  3. GAVAZZI MAURO S.R.L.

    Италия

    Предприятието GAVAZZI MAURO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, Градско обзавеждане и съоръжения, Обществено строителство - предприемачи, и Градско обзавеждане и съоръжения. Седалището му е в/ъв Quarrata, Италия.

  4. LA FRECCIA DEL SUD S.R.L.

    Италия

    Предприятието LA FRECCIA DEL SUD S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Fucecchio, Италия.

  5. CO.A.V.

    Италия

    Предприятието CO.A.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Pratovecchio Stia, Италия.

  6. F.LLI VERRAZZANI MASSIMO E ROBERTO S.N.C.

    Италия

    Предприятието F.LLI VERRAZZANI MASSIMO E ROBERTO S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Torrita Di Siena, Италия.

  7. C.F.TRANSPORTI SOCIETA A RESPONSABILITA LIMITATA

    Италия

    Предприятието C.F.TRANSPORTI SOCIETA A RESPONSABILITA LIMITATA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

  8. ALPI EXPRESS S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALPI EXPRESS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  9. NOFERINI S.R.L.

    Италия

    Предприятието NOFERINI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международни куриерски служби. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Calenzano, Италия.

  10. S.D.S. S.R.L.

    Италия

    Предприятието S.D.S. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Коли под наем, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Коли под наем, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно