• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • рационализации- реорганизация- сливания

Резултати за

Рационализации- реорганизация- сливания

ИталияФлоренция и ТосканаДоставчик на услуги
  1. AGRISTUDIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието AGRISTUDIO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  2. CONSULTING & MANAGEMENT PARTNERS S.R.L.

    Италия

    Предприятието CONSULTING & MANAGEMENT PARTNERS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  3. GIORGI DOTT.SA SABRINA

    Италия

    Предприятието GIORGI DOTT.SA SABRINA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Grosseto, Италия.

  4. ANALYSIS S.A.S. DELLA DR.SSA VALENTINA LOMBARDI E C.

    Италия

    Предприятието ANALYSIS S.A.S. DELLA DR.SSA VALENTINA LOMBARDI E C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

  5. CENTRO SICUREZZA QUALITA' E FORMAZIONE - PALAZZI MASSIMO

    Италия

    Предприятието CENTRO SICUREZZA QUALITA' E FORMAZIONE - PALAZZI MASSIMO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв CHIUSI, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GEOS PISTOIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието GEOS PISTOIA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Pistoia, Италия.

  2. IDEAL QUALITY ENGINEERING S.R.L.

    Италия

    Предприятието IDEAL QUALITY ENGINEERING S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

  3. MOVEO S.R.L.

    Италия

    Предприятието MOVEO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  4. S.I.M.M. S.R.L.

    Италия

    Предприятието S.I.M.M. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Colle Di Val D'Elsa, Италия.

  5. BS BUSINESS STRATEGIES S.R.L.

    Италия

    Предприятието BS BUSINESS STRATEGIES S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  1. GENE.SYS DI GIOVANNI BARLETTA

    Италия

    Предприятието GENE.SYS DI GIOVANNI BARLETTA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Poggio A Caiano, Италия.

  2. ALFANEWS S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALFANEWS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

  1. MAIL BOX SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието MAIL BOX SERVICE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  2. ITALIANISSIMA S.N.C. DI BESCHI EMILIANO & C.

    Италия

    Предприятието ITALIANISSIMA S.N.C. DI BESCHI EMILIANO & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  3. GESTIONI PROFESSIONALI INDUSTRIALI S.R.L.

    Италия

    Предприятието GESTIONI PROFESSIONALI INDUSTRIALI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Pisa, Италия.

  4. E.B.R. S.R.L.

    Италия

    Предприятието E.B.R. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  5. CARONTE DI PUNGETTI ANDREA & C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието CARONTE DI PUNGETTI ANDREA & C. S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  6. COMUNICANDO S.R.L.

    Италия

    Предприятието COMUNICANDO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Massa, Италия.

  7. BSA PROJECT S.R.L.

    Италия

    Предприятието BSA PROJECT S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  8. TESEO S.R.L.

    Италия

    Предприятието TESEO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Camaiore, Италия.

  1. PROMOSIENA S.P.A.

    Италия

    Предприятието PROMOSIENA S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението, Рационализации, реорганизация, сливания, Консултантски услуги в областта на управлението, и Рационализации, реорганизация, сливания. Седалището му е в/ъв Siena, Италия.

  2. MIDEA COMUNICAZIONE E SVILUPPO DI MANZI DANIELA

    Италия

    Предприятието MIDEA COMUNICAZIONE E SVILUPPO DI MANZI DANIELA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Montelupo Fiorentino, Италия.

  3. I.C. STUDIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието I.C. STUDIO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Calenzano, Италия.

  4. CONSULENZE AZIENDALI S.R.L.

    Италия

  5. COPLAND GROUP S.R.L.

    Италия

  6. Q.S.T. TOSCANA S.R.L.

    Италия

  7. EDIL - SERVICES S.R.L.

    Италия

  8. VALCOOP - CONSORZIO DI SOCIETA' COOPERATIVE

    Италия

  9. TUSCANY S.R.L.

    Италия

  10. CONSOLE S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно