• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • климатизация- проветряване и вентилация - техника

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника

ИталияФлоренция и Тоскана
  1. OAG INDUSTRIES

    Италия

    Verified by europages badge

    We operate in the industrial, civil, and military sector and design, manufacture, sell and rent power generators, motor pumps, lighting towers, and portable air conditioning units. We also meet requests that would not usually fit into classic production standards. We guarantee: after sales support, training, and certification of operators and users, all over the world, through internships and training courses. A certified quality system since 1998. Compliant with ISO 9001: 2015 standards.

  2. PACOF IMPIANTI

    Италия

    Предприятието PACOF IMPIANTI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  3. A.R.C.A. TECNICA S.R.L.

    Италия

    Предприятието A.R.C.A. TECNICA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Castelfranco Di Sotto, Италия.

  4. ENERTECH S.R.L.

    Италия

    Предприятието ENERTECH S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  5. EFFEBI COMPRESSORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието EFFEBI COMPRESSORI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Компресори. Освен това развива дейност и в сферата на Помпи, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Помпи, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TERMOTECNICA TOSCANA

    Италия

    Предприятието TERMOTECNICA TOSCANA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Lamporecchio, Италия.

  2. ACERBI E FROSINI S.N.C.

    Италия

    Предприятието ACERBI E FROSINI S.N.C., и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - производство и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Електричество - производство и снабдяване, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Pistoia, Италия.

  3. PURIFICAZIONEARIA.NET - CORTI SILVANO S.N.C.

    Италия

    Предприятието PURIFICAZIONEARIA.NET - CORTI SILVANO S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Empoli, Италия.

  4. FRANCHINI SILVANA - BW CONTRACT

    Италия

    Предприятието FRANCHINI SILVANA - BW CONTRACT, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Signa, Италия.

  5. NOVIMPIANTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието NOVIMPIANTI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Capannori, Италия.

  1. MUGNAI E FALCIANI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MUGNAI E FALCIANI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Sinalunga, Италия.

  2. R.B.B. (S.N.C.)

    Италия

    Предприятието R.B.B. (S.N.C.), e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Изсмукване на газ и пушеци - техника, и Изсмукване на газ и пушеци - техника. Седалището му е в/ъв Bibbiena (Ar), Италия.

  1. RC GROUP SPA

    Италия

  2. FOMAT TECNOLOGIES S.R.L.

    Италия

  3. GIANNESCHI PUMPS AND BLOWERS S.R.L.

    Италия

  4. FERROLI S.P.A.

    Италия

  5. TERMOIDRAULICA NOCCHI S.R.L.

    Италия

  6. C.G.S. GROUP IMPIANTI S.R.L.

    Италия

  7. SER.TEC. S.R.L.

    Италия

  8. FRIGEL FIRENZE S.P.A.

    Италия

  1. FINSERVICE IMPIANTI E SERVIZI S.R.L.

    Италия

  2. CENTRO DEL CLIMATIZZATORE S.R.L.

    Италия