• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • отопление- климатична инсталация - строителни работи

Резултати за

Отопление- климатична инсталация - строителни работи

ИталияФлоренция и Тоскана
  1. TERMOTECNICA DI FALCINI IVANO

    Италия

    Предприятието TERMOTECNICA DI FALCINI IVANO, и работи в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Централно отопление - инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Централно отопление - инсталации, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  2. IMPIANTI INDUSTRIALI S.R.L.

    Италия

    Предприятието IMPIANTI INDUSTRIALI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на central heating systems, и air conditioning maintenance. Седалището му е в/ъв Pisa, Италия.

  3. MATTEI FABIO S.N.C.

    Италия

    Предприятието MATTEI FABIO S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на building. Седалището му е в/ъв Siena, Италия.

  4. CA.MA. S.R.L.

    Италия

    Предприятието CA.MA. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поправка на потребителски стоки. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Климатизация - техника, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Empoli, Италия.

  5. S.E.A. S.N.C. DI ROSSANO ROCCHI & C

    Италия

    Предприятието S.E.A. S.N.C. DI ROSSANO ROCCHI & C, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на building. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CAPARRINI S.R.L.

    Италия

    Предприятието CAPARRINI S.R.L., и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioner, и dpc air conditioning systems. Седалището му е в/ъв Castelfiorentino, Италия.

  2. CLIMASERVIZIO DI CPUTO MIKE

    Италия

    Предприятието CLIMASERVIZIO DI CPUTO MIKE, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Домашно отопление - техника и инсталации, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Calenzano, Италия.

  3. ITAL-CANALI DI DAMIANI OTTORINO & C S.N.C.

    Италия

    Предприятието ITAL-CANALI DI DAMIANI OTTORINO & C S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Изсмукване на газ и пушеци - техника, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Изсмукване на газ и пушеци - техника. Седалището му е в/ъв GREVE IN CHIANTI, Италия.

  4. SOCIETA' E. PALCHETTI & C. S.R.L.

    Италия

    Предприятието SOCIETA' E. PALCHETTI & C. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Довършителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  5. COEMA DI COLZI PAOLO

    Италия

    Предприятието COEMA DI COLZI PAOLO, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на building. Седалището му е в/ъв Montemurlo, Италия.

  1. FIRENZE CLIMA DI RULLO CARMINE E TAGLIAFERRI ANDREA S.N.C.

    Италия

    Предприятието FIRENZE CLIMA DI RULLO CARMINE E TAGLIAFERRI ANDREA S.N.C., и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на air-conditioning systems for sports facilities, и air conditioning compressors for industrial use. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  2. TOTAL FRIGO S.N.C.

    Италия

    Предприятието TOTAL FRIGO S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на building. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  1. OFFICINA TERMICA PULIDORI & ZINGONI S.N.C.

    Италия

    Предприятието OFFICINA TERMICA PULIDORI & ZINGONI S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, central heating systems, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв San Miniato, Италия.

  2. BC CLIMA DI BENUCCI E. E CORSINI S. S.N.C.

    Италия

    Предприятието BC CLIMA DI BENUCCI E. E CORSINI S. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning compressors for industrial use, и building. Седалището му е в/ъв Campiglia Marittima, Италия.

  3. PUNTO CLIMA ZIPOLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието PUNTO CLIMA ZIPOLI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, central heating systems, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Larciano, Италия.

  4. AUTOLASER S.R.L.

    Италия

    Предприятието AUTOLASER S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на building. Седалището му е в/ъв Castelfranco Piandisco', Италия.

  5. SACIM ASSISTENZA DI CINELLI LUCA

    Италия

    Предприятието SACIM ASSISTENZA DI CINELLI LUCA, и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Capraia E Limite, Италия.

  6. ASSISTENZA CONDIZIONATORI FIRENZE

    Италия

    Предприятието ASSISTENZA CONDIZIONATORI FIRENZE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioner repair. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  7. SUPERCLIMA DI MARCO SARDELLA

    Италия

    Предприятието SUPERCLIMA DI MARCO SARDELLA, и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Agliana, Италия.

  8. TERMOTECNICA PICCHIARINI DI PAOLO PICCHIARINI E C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието TERMOTECNICA PICCHIARINI DI PAOLO PICCHIARINI E C. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Домашно отопление - техника и инсталации, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  1. E.M. SERVICE DI MANDRIANI EMANUELE

    Италия

    Предприятието E.M. SERVICE DI MANDRIANI EMANUELE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на building. Седалището му е в/ъв Empoli, Италия.

  2. VATTERONI LUCIANO S.R.L.

    Италия

    Предприятието VATTERONI LUCIANO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, air heaters for industrial use, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Carrara, Италия.

  3. TECNO 2M S.R.L.

    Италия

    Предприятието TECNO 2M S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на prompt intervention, и building. Седалището му е в/ъв Grosseto, Италия.

  4. CLIMAIR DI M PARRINI & C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието CLIMAIR DI M PARRINI & C. S.A.S., и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, air conditioner, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Scandicci, Италия.

  5. CAT-GI

    Италия

    Предприятието CAT-GI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Домашно отопление - техника и инсталации, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  6. S.M.I.T. SOCIETA' MANUTENZIONI, INSTALLAZIONI TECNOLOGICHE DI GIULIANO BASSETTI E C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието S.M.I.T. SOCIETA' MANUTENZIONI, INSTALLAZIONI TECNOLOGICHE DI GIULIANO BASSETTI E C. S.A.S., и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на building. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  7. GUASTI GINO IMPIANTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието GUASTI GINO IMPIANTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Централно отопление - инсталации, Промишлени аспирационни инсталации, Централно отопление - инсталации, и Промишлени аспирационни инсталации. Седалището му е в/ъв Barberino Di Mugello, Италия.

  8. TECNOFRIGO

    Италия

    Предприятието TECNOFRIGO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Хладилници, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Хладилници. Седалището му е в/ъв Montopoli In Val D'arno, Италия.

  9. LORETO ANTONIO

    Италия

    Предприятието LORETO ANTONIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на building. Седалището му е в/ъв Montemurlo, Италия.

  10. C.S.C. CENTRO SERVIZI CLIMA S.R.L.

    Италия

    Предприятието C.S.C. CENTRO SERVIZI CLIMA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на building. Седалището му е в/ъв San Miniato, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Отопление- климатична инсталация - строителни работи

Брой резултати

130 Фирми