• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пътен транспорт - камиони-цистерни

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни

ИталияФлоренция и ТосканаПодизпълнител
  1. CARDINALE ANTONIO

    Италия

    Предприятието CARDINALE ANTONIO, e Подизпълнител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Larciano, Италия.

  2. TRANSABA S.R.L.

    Италия

    Предприятието TRANSABA S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв San Miniato, Италия.

  3. A TRE S.R.L.

    Италия

    Предприятието A TRE S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Rio, Италия.

  4. TRASLOCHI PONTE ROSSO

    Италия

    Предприятието TRASLOCHI PONTE ROSSO, e Подизпълнител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  5. AUTOTRASPORTI E FACCHINAGGIO ESEDRA

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI E FACCHINAGGIO ESEDRA, e Подизпълнител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. IMMOBILIARE FAVILLA A. E M. S.N.C.

    Италия

    Предприятието IMMOBILIARE FAVILLA A. E M. S.N.C., e Подизпълнител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Pietrasanta, Италия.

  2. BETTI FABIO

    Италия

    Предприятието BETTI FABIO, e Подизпълнител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Capannori, Италия.

  3. LAMPO TOSCO BRESCIANO S.R.L.

    Италия

    Предприятието LAMPO TOSCO BRESCIANO S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Международни куриерски служби. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Fucecchio, Италия.

  4. TRASLOCHI NOVOLI

    Италия

    Предприятието TRASLOCHI NOVOLI, e Подизпълнител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Campi Bisenzio, Италия.

  5. C.I.A.M. - CONSORZIO ITALIANO AUTOTRASPORTI MERCI

    Италия

    Предприятието C.I.A.M. - CONSORZIO ITALIANO AUTOTRASPORTI MERCI, e Подизпълнител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  1. AUTOTRASPORTI MAGGI ALESSANDRO

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI MAGGI ALESSANDRO, e Подизпълнител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Pietrasanta, Италия.

  2. PENTA AUTOTRASPORTI S.N.C. DI CHERICI W. E TELLINI F.

    Италия

    Предприятието PENTA AUTOTRASPORTI S.N.C. DI CHERICI W. E TELLINI F., e Подизпълнител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

  1. SALUTINI FRANCESCO

    Италия

    Предприятието SALUTINI FRANCESCO, e Подизпълнител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Carrara, Италия.

  2. NIMI LAPO

    Италия

    Предприятието NIMI LAPO, e Подизпълнител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Bagno A Ripoli, Италия.

  3. CONSORZIO NUOVA UTE

    Италия

    Предприятието CONSORZIO NUOVA UTE, e Подизпълнител, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт, Превози с цистерни - течни хранителни продукти, Пътен транспорт, и Превози с цистерни - течни хранителни продукти. Седалището му е в/ъв Empoli, Италия.

  4. AUTOTRASPORTI MARIOTTINI S.R.L.

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI MARIOTTINI S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Коли под наем, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Коли под наем, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Monteriggioni, Италия.

  5. CATANIA ALFIO

    Италия

    Предприятието CATANIA ALFIO, e Подизпълнител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Poggibonsi, Италия.

  6. FABBRICIANI MORENO

    Италия

    Предприятието FABBRICIANI MORENO, e Подизпълнител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

  7. AUTOTRASPORTI FORNAI FRANCO S.N.C.

    Италия

  8. AUTOTRASPORTI DI BOLDRINI DAVID & C. S.A.S.

    Италия

  1. AUTOTRASPORTI DI DI COSTA GASPARE E LEONE LIA S.A.S.

    Италия

  2. A. PICCHI S.R.L.

    Италия

  3. MAIO TRANSPORTI DI MAIO NICOLA

    Италия

  4. SO.VER S.R.L.

    Италия

  5. VARGIU MASSIMILIANO

    Италия

  6. GARAVELLI ROBERTO

    Италия

  7. AUTOTRASPORTI BUFFONI PIETRO

    Италия

  8. GORI MARIO

    Италия

  9. TOSCANA DISTRIBUZIONI S.R.L.

    Италия

  10. T.L.S. DI CECCONI VALERIA

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно