• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • търговия - супер и хипер-маркети

Резултати за

Търговия - супер и хипер-маркети

ИталияФлоренция и Тоскана
  1. STUDIO COMMERCIALE PICINOTTI & PUZZELLA

    Италия

    Предприятието STUDIO COMMERCIALE PICINOTTI & PUZZELLA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

  2. GMEDIA GROUP SRL

    Италия

    Предприятието GMEDIA GROUP SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мерчъндайзинг. Освен това развива дейност и в сферата на Търговска служба, promotional gadgets, Promotional items, Търговска служба, и POS items. Седалището му е в/ъв Pistoia, Италия.

  3. GMM CONSULTING & INTERNATIONAL TRADING SRL UNIPERSONALE

    Италия

    Предприятието GMM CONSULTING & INTERNATIONAL TRADING SRL UNIPERSONALE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на offices for the development of international trade. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  4. SB DI SANDRO BECHELLI

    Италия

    Предприятието SB DI SANDRO BECHELLI, e Разпространител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на bathroom accessories, и bathroom furniture. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  5. SOCIETA PATTO DUEMILA

    Италия

    Предприятието SOCIETA PATTO DUEMILA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на sales promotion advice and services, и sales agents. Седалището му е в/ъв Chiusi, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CAMERA DI COMMERCIO INDUSTRIA ARTIGIANATO AGRICOLTURA LUCCA

    Италия

    Предприятието CAMERA DI COMMERCIO INDUSTRIA ARTIGIANATO AGRICOLTURA LUCCA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговски органи. Освен това развива дейност и в сферата на Търговска служба, Търговско-промишлени палати, Търговска служба, и Търговско-промишлени палати. Седалището му е в/ъв Lucca, Италия.

  2. CAMERA DI COMMERCIO INDUSTRIA ARTIGIANATO AGRICOLTURA

    Италия

    Предприятието CAMERA DI COMMERCIO INDUSTRIA ARTIGIANATO AGRICOLTURA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговски органи. Освен това развива дейност и в сферата на Търговска служба, Търговско-промишлени палати, Търговска служба, и Търговско-промишлени палати. Седалището му е в/ъв Carrara, Италия.

  3. IL PALINSESTO

    Италия

    Предприятието IL PALINSESTO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на document archiving services, и public libraries. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  4. INTERSYSTEM S.R.L.

    Италия

    Предприятието INTERSYSTEM S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на sales agents. Седалището му е в/ъв Lucca, Италия.

  5. THEOREMA S.R.L. SOCIETA' DI SERVIZI AZIENDALI

    Италия

    Предприятието THEOREMA S.R.L. SOCIETA' DI SERVIZI AZIENDALI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на sales agents. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  1. IPERCOOP

    Италия

    Предприятието IPERCOOP, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Massa E Cozzile (PT), Италия.

  2. UNIONE REG. CAMERE COMM. TOSCANA

    Италия

    Предприятието UNIONE REG. CAMERE COMM. TOSCANA, e Производител, и работи в сферата на Търговски органи. Освен това развива дейност и в сферата на Търговска служба, Търговско-промишлени палати, Търговска служба, и Търговско-промишлени палати. Седалището му е в/ъв FIRENZE, Италия.

  1. MARCO DE SANTIS

    Италия

    Предприятието MARCO DE SANTIS, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски франчайзинг, Рационализации, реорганизация, сливания, Търговски франчайзинг, и Рационализации, реорганизация, сливания. Седалището му е в/ъв Grosseto, Италия.

  2. MESSERI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MESSERI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на small metal parts for shoes, и nuts and bolts. Седалището му е в/ъв Scandicci, Италия.

  3. TECNOFARMADATI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TECNOFARMADATI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на sales agents. Седалището му е в/ъв Pisa, Италия.

  4. STUDIO VERDI - S.A.S. DI SPANUR CHRISTOPHER & C.

    Италия

    Предприятието STUDIO VERDI - S.A.S. DI SPANUR CHRISTOPHER & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговски органи. Освен това развива дейност и в сферата на Търговска служба, Търговско-промишлени палати, Търговска служба, и Търговско-промишлени палати. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  5. GENIO BUSINESS S.R.L.

    Италия

    Предприятието GENIO BUSINESS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на business consulting services, и sales agents. Седалището му е в/ъв Lucca, Италия.

  6. PRISMA

    Италия

    Предприятието PRISMA, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на watch and clock buyers, и buyers of ceramics products. Седалището му е в/ъв Bagno A Ripoli, Италия.

  7. SOCIETA' TESSILE ITALIANA S.R.L.

    Италия

    Предприятието SOCIETA' TESSILE ITALIANA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на sales agents. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  8. MELLI BUYING SERVICE

    Италия

    Предприятието MELLI BUYING SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на sales agents. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  1. SVILUPPO LUNIGIANA LEADER II - SOC COOP A RL

    Италия

    Предприятието SVILUPPO LUNIGIANA LEADER II - SOC COOP A RL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на sales agents. Седалището му е в/ъв Villafranca In Lunigiana, Италия.

  2. NOVAEXPORT S.N.C.

    Италия

    Предприятието NOVAEXPORT S.N.C., и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на sales agents. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  3. ALINA MALATESTA

    Италия

    Предприятието ALINA MALATESTA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на clothes, и high fashion. Седалището му е в/ъв Pescia, Италия.

  4. A.F. CREDIT DI VITALONI ANNA MARIA

    Италия

    Предприятието A.F. CREDIT DI VITALONI ANNA MARIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на franchising advice, и sales agents. Седалището му е в/ъв Massa, Италия.

  5. CAMERA DI COMMERCIO INDUSTRIA ARTIGIANATO E AGRICOLTURA LIVORNO

    Италия

    Предприятието CAMERA DI COMMERCIO INDUSTRIA ARTIGIANATO E AGRICOLTURA LIVORNO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговски органи. Освен това развива дейност и в сферата на Търговска служба, Търговско-промишлени палати, Търговска служба, и Търговско-промишлени палати. Седалището му е в/ъв Cecina, Италия.

  6. MANETTI MONICA

    Италия

    Предприятието MANETTI MONICA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на sales agents. Седалището му е в/ъв Bagno A Ripoli, Италия.

  7. LUNIGIANA REAL ESTATE

    Италия

    Предприятието LUNIGIANA REAL ESTATE, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на sales agents. Седалището му е в/ъв Aulla, Италия.

  8. A.S.I. S.P.A.

    Италия

    Предприятието A.S.I. S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на chamber of commerce services for businesses, и debt collection. Седалището му е в/ъв Carrara, Италия.

  9. FREDIANI PAOLO

    Италия

    Предприятието FREDIANI PAOLO, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Montignoso, Италия.

  10. CALERES ITALY S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно