• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

ИталияФлоренция и Тоскана
  1. SANTI LANFRANCO DI SANTI ALESSANDRO & C. SAS

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието SANTI LANFRANCO DI SANTI ALESSANDRO & C. SAS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foodstuffs export, newspapers, seed oil, flour, Sugar, и Food logistics. Седалището му е в/ъв Cantagallo, Италия.

  2. AGRIFOOD TOSCANA SOC. AGROALIMENTARE ARL

    Италия

    Предприятието AGRIFOOD TOSCANA SOC. AGROALIMENTARE ARL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, finocchiona, buffalo-milk mozzarellas, Месо и колбаси, и burrata cheese. Седалището му е в/ъв Barberino Di Mugello, Италия.

  3. PRODOTTO TIPICO CAMAIORESE

    Италия

    Предприятието PRODOTTO TIPICO CAMAIORESE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни специалитети, traditional product, wine and food tours, Хранителни специалитети, и olive oil. Седалището му е в/ъв Viareggio, Италия.

  4. PIERAGNOLI

    Италия

    Предприятието PIERAGNOLI, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Сирена, Месо и колбаси, Foods, specialties, Gastronomic products, Сирена, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Vaiano-Loc. La Foresta, Италия.

  5. PCX PACIFIC COMMODITY EXCHANGE SRL

    Италия

    Предприятието PCX PACIFIC COMMODITY EXCHANGE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на deep-frozen beef. Седалището му е в/ъв San Miniato, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CAFFÈ PONTEVECCHIO FIRENZE

    Италия

    Предприятието CAFFÈ PONTEVECCHIO FIRENZE, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на espresso coffee capsules, Ground roasted coffee, и Coffee bean mixture. Седалището му е в/ъв Sesto Fiorentino, Италия.

  2. GAMACAMA

    Италия

    Предприятието GAMACAMA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на grocery collection, и Delicatessen products. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  3. AZIENDA AGRICOLA BATISTINI

    Италия

    Предприятието AZIENDA AGRICOLA BATISTINI, e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Тоскана, Хранeнe - внос-износ, extra virgin olive oil, Вина - Тоскана, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Suvereto, Италия.

  4. SOLUTION FOOD

    Италия

    Предприятието SOLUTION FOOD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Сирена, wholesale of dairy products, wholesale of pasta, sauces and seasonings, и Сирена. Седалището му е в/ъв Montecatini Terme, Италия.

  5. AGLIOAMICO

    Италия

    Предприятието AGLIOAMICO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на garlic. Седалището му е в/ъв Grosseto, Италия.

  1. AZIENDA AGRICOLA DI TOTI SABRINA PRODUZIONE VERDURE COTTE

    Италия

    Предприятието AZIENDA AGRICOLA DI TOTI SABRINA PRODUZIONE VERDURE COTTE, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв migliarino pisano (Vecchiano), Италия.

  2. MONTAIONE TARTUFI SRL

    Италия

    Предприятието MONTAIONE TARTUFI SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на truffles. Седалището му е в/ъв MONTAIONE, Италия.

  1. WESTERN AND EASTERN FOODS SRL

    Италия

    Предприятието WESTERN AND EASTERN FOODS SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Chicken breeding, wholesale foodstuffs, food / beverages - wholesale and retail, и wholesale frozen food. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

  2. SAPORE & GUSTO

    Италия

    Предприятието SAPORE & GUSTO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на extra virgin olive oil, и pasta extruded through bronze. Седалището му е в/ъв San Miniato, Италия.

  3. I TOSCANI

    Италия

    Предприятието I TOSCANI, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barberino Di Mugello, Италия.

  4. SELEZIONE INTERNATIONAL S.R.L.

    Италия

  5. DONAGO

    Италия

  6. VASARRI ADELMO RAPPRESENTANZE S.A.S.

    Италия

  7. DATA S.A.S. DI CECCONI DONATELLA

    Италия

    Предприятието DATA S.A.S. DI CECCONI DONATELLA, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  8. ORIENTAL ART S.R.L.

    Италия

  1. JUSY MEAZZA BUYING COMPANY S.R.L.

    Италия

  2. CIEMME IMPORT EXPORT S.R.L.

    Италия

  3. P.D.M. S.R.L.

    Италия

  4. INTER LOCK DI GUIDOTTI LEONARDO

    Италия

  5. MACY'S MERCHANDISING GROUP INTERNATIONAL LLC

    Италия

  6. BRAMA S.R.L.

    Италия

    Предприятието BRAMA S.R.L., и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Viareggio, Италия.

  7. F.B.L. S.R.L.

    Италия

  8. CGK SOLUTIONS S.R.L.

    Италия

  9. GT TRADING S.R.L.

    Италия

    Предприятието GT TRADING S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  10. BLUEKOVER.COM S.R.L.

    Италия

    Предприятието BLUEKOVER.COM S.R.L., и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно