• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хеликоптери- чартъри - пътнически транспорт

Резултати за

Хеликоптери- чартъри - пътнически транспорт - Италия

Италия
  1. AIREN HELICOPTER SERVICE

    Италия

    Предприятието AIREN HELICOPTER SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хеликоптери, чартъри - пътнически транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на goods transport by helicopter, helicopter service, helicopter landing pad, и passenger air transport by helicopter. Седалището му е в/ъв Lacedonia, Италия.

  2. ELIADRIATICA HELICOPTER & AIRCRAFT SERVICE

    Италия

    Предприятието ELIADRIATICA HELICOPTER & AIRCRAFT SERVICE, и работи в сферата на Въздушни таксита - пътнически услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хеликоптери, чартъри - пътнически транспорт, helitaxi, plane-taxis, Хеликоптери, чартъри - пътнически транспорт, и helicopter rental. Седалището му е в/ъв Faenza (Ra), Италия.

  3. HELISPIN SRL

    Италия

    Предприятието HELISPIN SRL, и работи в сферата на Хеликоптери. Освен това развива дейност и в сферата на Хеликоптери, чартъри - пътнически транспорт, aerial filming, helicopter service, Хеликоптери, чартъри - пътнически транспорт, и goods transport in high mountains by helicopter. Седалището му е в/ъв Valbrembo (Bg), Италия.

  4. HELIJET.IT SRL

    Италия

    Предприятието HELIJET.IT SRL, и работи в сферата на Хеликоптери, чартъри - пътнически транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Въздушни таксита - пътнически услуги, aerial filming, aerial passenger transport, и Въздушни таксита - пътнически услуги. Седалището му е в/ъв Taormina (Me), Италия.

  5. HELI PROTECTION EUROPE

    Италия

    Предприятието HELI PROTECTION EUROPE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хеликоптери, чартъри - пътнически транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на logistics, и goods transport by helicopter. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ELINEBRODI

    Италия

    Предприятието ELINEBRODI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хеликоптери, чартъри - пътнически транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на helicopters. Седалището му е в/ъв Capo D'orlando, Италия.

  2. ROTOR ITALIA S.A.S. DI RUSPA PAOLA E C.

    Италия

    Предприятието ROTOR ITALIA S.A.S. DI RUSPA PAOLA E C., e Подизпълнител, и работи в сферата на Хеликоптери, чартъри - пътнически транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на logistics, и air services for film productions. Седалището му е в/ъв Masera, Италия.

  3. ROTOR ITALIA SAS

    Италия

    Предприятието ROTOR ITALIA SAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хеликоптери, чартъри - пътнически транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на helicopter rental. Седалището му е в/ъв Mamsera, Италия.

  4. MY WINGS S.R.L.

    Италия

    Предприятието MY WINGS S.R.L., и работи в сферата на Хеликоптери, чартъри - пътнически транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на logistics, и goods transport by helicopter. Седалището му е в/ъв Pescantina, Италия.

  5. HELICOPTER ITALY

    Италия

    Предприятието HELICOPTER ITALY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хеликоптери, чартъри - пътнически транспорт. Седалището му е в/ъв Pescara, Италия.

  1. DRONE REPORTAGE DI FABIO PAPPALETTERA

    Италия

  2. BIRDVIEW DI MUGNAIOLI ALESSIO E MORIANI ENZO S.N.C.

    Италия

  1. ELITE AVIATION S.R.L.

    Италия

  2. COMUNICAZIONE IN VOLO S.R.L.

    Италия

  3. AERONIKE S.R.L.

    Италия

  4. TEKNO CONSULTING S.R.L.

    Италия

  5. NUCLEO AEREO ACROBATICO PARMENSE S.R.L.

    Италия

  6. ELI MAST S.R.L.

    Италия

  7. WOOLA DI DANESI DANIELE

    Италия

  8. NORTHERN AVIONICS S.R.L.

    Италия

  1. FLY BUTTERFLY S.R.L.

    Италия

  2. AERO SERVICE S.R.L.

    Италия

  3. AIR BLUE SEVICE S.R.L.

    Италия

  4. DRONE AREZZO S.R.L.

    Италия

  5. ANOTHERVIEW DI LORENZO DE ANGELI

    Италия

  6. C.E.I.E. S.P.A.

    Италия

  7. SMERALDA INTERNATIONAL SERVICE S.R.L.

    Италия