• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • какао и шоколад - машини и материал

Резултати за

Какао и шоколад - машини и материал - Внос износ

 1. ALLURE LLC

  Русия

  Предприятието ALLURE LLC, e Производител, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад, Сладкарство - машини и техника, Какао и шоколад, Сладкарство - машини и техника, systems and equipment for the confectionery industry, и plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate. Седалището му е в/ъв Moscow, Русия.

 2. IDEO TECNICA

  Италия

  Предприятието IDEO TECNICA, e Производител, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Освен това развива дейност и в сферата на Дозиране - машини и техника, Какао и шоколад, Дозиране - машини и техника, plants and equipment for processing dried fruit, и Какао и шоколад. Седалището му е в/ъв Villanova Mondovì, Италия.

 3. CACAO VENEZUELA DELTA

  Испания

  Предприятието CACAO VENEZUELA DELTA, e Производител, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад, powdered cocoa, Какао и шоколад, Cocoa beans, и Cocoa butter. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 4. SCHOKOBEDARF GMBH

  Германия

  Предприятието SCHOKOBEDARF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Седалището му е в/ъв Winsen, Германия.

 5. TERLET B.V.

  Холандия

  Предприятието TERLET B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад - машини и материал, Риби - машини и материал за обработката, Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, Ориз - машини и техника, Какао и шоколад - машини и материал, Риби - машини и материал за обработката, Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, и Ориз - машини и техника. Седалището му е в/ъв Zutphen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. TRAPEZ MAKINA

  Турция

  Предприятието TRAPEZ MAKINA, e Производител, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 2. ALPER MAKINA CHOCOLATE PRODUCTION LINES

  Турция

  Предприятието ALPER MAKINA CHOCOLATE PRODUCTION LINES, e Производител, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Освен това развива дейност и в сферата на Шоколадови изделия, chocolate processing equipment, chocolate production equipment, и Шоколадови изделия. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. THOUET GMBH

  Германия

  Предприятието THOUET GMBH, e Производител, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Освен това развива дейност и в сферата на cocoa processing equipment, tempering machines, chocolate makers, и cocoa processing machines. Седалището му е в/ъв Aachen, Германия.

 4. KADZAMA LLC

  Русия

  Предприятието KADZAMA LLC, e Производител, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Освен това развива дейност и в сферата на Захарни изделия без шоколад, Какао и шоколад, Сладкарство - машини и техника, Захарни изделия без шоколад, Какао и шоколад, Сладкарство - машини и техника, и cocoa. Седалището му е в/ъв Moscow, Русия.

 5. ZILCO INDUSTRIAL

  Холандия

  Предприятието ZILCO INDUSTRIAL, e Производител, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Освен това развива дейност и в сферата на chocolate pots. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

 1. BETEC

  Белгия

  Предприятието BETEC, e Производител, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Освен това развива дейност и в сферата на Вътрешнозаводски транспорт - системи, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Вътрешнозаводски транспорт - системи, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate, и machinery for food-processing products. Седалището му е в/ъв Heist Op Den Berg, Белгия.

 2. EUROFOOD TRADING SARL

  Франция

  Предприятието EUROFOOD TRADING SARL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Освен това развива дейност и в сферата на Изпичане на кафе - техника, Производство на консерви - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Изпичане на кафе - техника, Производство на консерви - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Annecy-Le-Vieux, Франция.

 1. BÖHNKE & LUCKAU GMBH

  Германия

  Предприятието BÖHNKE & LUCKAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Освен това развива дейност и в сферата на chocolate production equipment, plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate, chocolate makers, и chocolate production plants. Седалището му е в/ъв Wernigerode, Германия.

 2. LOTHAR A. WOLF SPEZIALMASCHINEN GMBH

  Германия

  Предприятието LOTHAR A. WOLF SPEZIALMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад - машини и материал, Какао и шоколад - машини и материал, chocolate makers, и foundry circuits. Седалището му е в/ъв Bad Salzuflen, Германия.

 3. GAMI S.R.L.

  Италия

  Предприятието GAMI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Освен това развива дейност и в сферата на tempering machines, и pure chocolate pralines. Седалището му е в/ъв Schio, Италия.

 4. MOL D'ART

  Белгия

  Предприятието MOL D'ART, e Производител, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Освен това развива дейност и в сферата на plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate, chocolate makers, и hot chocolate machines. Седалището му е в/ъв Webbekom, Белгия.

 5. DEDY GMBH

  Германия

  Предприятието DEDY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Какао и шоколад - машини и материал, Производство на тестени сладкарски изделия - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Какао и шоколад - машини и материал, и Производство на тестени сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Essen, Германия.

 6. CHOCOTECH GMBH

  Германия

  Предприятието CHOCOTECH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Сладкарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Прибори за ядене, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Какао и шоколад - машини и материал, Прибори за ядене, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Какао и шоколад - машини и материал. Седалището му е в/ъв Wernigerode, Германия.

 7. ALPER MAKINA

  Турция

  Предприятието ALPER MAKINA, e Производител, и работи в сферата на Какао и шоколад. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад - машини и материал, Сладкарство - машини и техника, chocolate production equipment, Какао и шоколад - машини и материал, и Сладкарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ikitelli, Турция.

 8. YASA MACHINERY

  Турция

  Предприятието YASA MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. CIKOTECH FOOD MACHINERY

  Турция

  Предприятието CIKOTECH FOOD MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Освен това развива дейност и в сферата на Chocolate and sweet wrapping machines. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 2. SIOPAY MULTISERVIZI S.R.L.

  Италия

  Предприятието SIOPAY MULTISERVIZI S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Освен това развива дейност и в сферата на logistics services, electronic payment systems, import of foodstuffs, и transport agent. Седалището му е в/ъв Lamezia Term, Италия.

 3. F.B. LEHMANN GMBH

  Германия

  Предприятието F.B. LEHMANN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Освен това развива дейност и в сферата на chocolate processing equipment, и tempering machines. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

 4. FBM BOSCOLO

  Италия

  Предприятието FBM BOSCOLO, e Производител, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Освен това развива дейност и в сферата на biscuit draining machines, и biscuit production systems and equipment. Седалището му е в/ъв Legnano, Италия.

 5. PREFAMAC

  Белгия

  Предприятието PREFAMAC, e Разпространител, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Освен това развива дейност и в сферата на chocolate production equipment, и chocolate processing equipment. Седалището му е в/ъв Lummen, Белгия.

 6. SKS-FOODS INGREDIENTS LTD

  Украйна

  Предприятието SKS-FOODS INGREDIENTS LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Освен това развива дейност и в сферата на agar agar powder, и egg whites. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

 7. ECOMEC BELGIUM

  Белгия

  Предприятието ECOMEC BELGIUM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Сладкарство - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Сладкарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Braine L' Alleud, Белгия.

 8. BELGIAN CHOCOLATES TECHNOLOGY

  Белгия

  Предприятието BELGIAN CHOCOLATES TECHNOLOGY, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Седалището му е в/ъв Turnhout, Белгия.

 9. CAMPEONA S.L.

  Испания

  Предприятието CAMPEONA S.L., e Производител, и работи в сферата на Какао и шоколад - машини и материал. Освен това развива дейност и в сферата на thermos flasks, и Chocolate pots. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 10. SA PERRIN VERMOT

  Франция

  Предприятието SA PERRIN VERMOT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Какао и шоколад. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад - машини и материал, chocolate, Organic chocolate, Какао и шоколад - машини и материал, и chocolate and cocoa sweets. Седалището му е в/ъв Cleron, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Какао и шоколад - машини и материал - Внос износ

Брой резултати

67 Фирми

Категория