• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • калай - прибори за ядене

Резултати за

Калай - прибори за ядене - Внос износ

 1. MADE IN JAPAN EUROPE - HORECA TABLEWARE

  Чехия

  Предприятието MADE IN JAPAN EUROPE - HORECA TABLEWARE, e Разпространител, и работи в сферата на Калай - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Prague, Чехия.

 2. S+R STEMPEL+REKLAME GMBH

  Швейцария

  Предприятието S+R STEMPEL+REKLAME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Калай - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Horgen, Швейцария.

 3. A R WENTWORTH (SHEFFIELD) LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието A R WENTWORTH (SHEFFIELD) LTD, e Производител, и работи в сферата на Калай - прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на articles in pewter. Седалището му е в/ъв Sheffield, Обединеното кралство.

 4. GNALI & ZANI

  Италия

  Предприятието GNALI & ZANI, e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Калай - прибори за ядене, Лъжици, вилици и ножове, Калай - прибори за ядене, и Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв Lumezzane, Италия.

 5. OLIVER'S KITCHEN PRODUCTS LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието OLIVER'S KITCHEN PRODUCTS LIMITED, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Калай - прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на kitchen accessories. Седалището му е в/ъв Peterborough, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. M.G. F.LLI MORI DI MORI MASSIMO E C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието M.G. F.LLI MORI DI MORI MASSIMO E C. S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Калай - прибори за ядене, Лъжици, вилици и ножове, Калай - прибори за ядене, и Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв Lumezzane, Италия.

 2. BTL BOTTI TARCISIO DI MORI ANNAMARIA E C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието BTL BOTTI TARCISIO DI MORI ANNAMARIA E C. S.N.C., и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Калай - прибори за ядене, Лъжици, вилици и ножове, Калай - прибори за ядене, и Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв Lumezzane, Италия.

 3. PINDER BROTHERS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието PINDER BROTHERS LTD, e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Метал - прибори за ядене, Калай - прибори за ядене, Метал - прибори за ядене, и Калай - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Sheffield, Обединеното кралство.

 4. INOXRIV S.P.A.

  Италия

  Предприятието INOXRIV S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Калай - прибори за ядене, Лъжици, вилици и ножове, Калай - прибори за ядене, и Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв Villa Carcina, Италия.

 5. PMT 2000 LTD

  България

  Предприятието PMT 2000 LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Калай - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Shumen, България.

 1. ZINN-KRAUS GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието ZINN-KRAUS GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Калай - прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Калаени декоративни изделия, и Калаени декоративни изделия. Седалището му е в/ъв Tirschenreuth, Германия.

 2. PINTI INOX S.P.A.

  Италия

 1. GIORINOX ITALY S.R.L.

  Италия

 2. GATTA ARRIGO DI GATTA SILVANA E C. S.N.C.

  Италия

 3. HARDANGER SYLVPLETT AS

  Норвегия

 4. IMIR S.R.L.

  Италия

 5. ZANETTI EMILIANO E C. S.N.C.

  Италия

 6. NUOVA HSSC S.R.L.

  Италия

 7. BENTELER DISTRIBUTION FRANCE ANCIENNEMENT SEDITUBE

  Франция

 8. JB MANAGEMENT

  Германия

  Предприятието JB MANAGEMENT, и работи в сферата на Кухненски прибори. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Свещи, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Прибори за ядене, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Свещи, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Hannover, Германия.

 1. MANTVILE UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Литва

  Предприятието MANTVILE UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Кухненски прибори, Метални домакински принадлежности, и Кухненски прибори. Седалището му е в/ъв Kaunas, Литва.

 2. BACKAERT

  Белгия

  Предприятието BACKAERT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кухненски прибори. Освен това развива дейност и в сферата на Прибори за ядене, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Прибори за ядене, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и articles for the hotel industry. Седалището му е в/ъв Aalst, Белгия.

 3. APELDOORNSE MESSENFABRIEK AMEFA B.V.

  Холандия

  Предприятието APELDOORNSE MESSENFABRIEK AMEFA B.V., e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Метал - прибори за ядене, и Метал - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

 4. BERNDORF BESTECK-TAFELGERATE GES.M.B.H.

  Австрия

 5. BANQUETS-LOCATIONS

  Белгия

  Предприятието BANQUETS-LOCATIONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кухненски прибори. Освен това развива дейност и в сферата на Прибори за ядене, Прибори за ядене, cups and plates, congresses, conferences, receptions - organisation and services, и rental of equipment for banquets. Седалището му е в/ъв Nivelles, Белгия.

 6. ECO-WOOD LLC

  Русия

  Предприятието ECO-WOOD LLC, e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Лъжици, вилици и ножове, Праволинейни ножове, Дървен материал - изделия, Кухненски прибори, Лъжици, вилици и ножове, Праволинейни ножове, Дървен материал - изделия, и Кухненски прибори. Седалището му е в/ъв Dzerzhinsk, Русия.

 7. ORFEVRERIE DE LA TOUR

  Франция

  Предприятието ORFEVRERIE DE LA TOUR, e Производител, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Инокс - прибори, Прибори за ядене, cutlery, Инокс - прибори, Прибори за ядене, и spoons. Седалището му е в/ъв Sourdeval, Франция.

 8. ARMAZENS DE LOUCAS E VIDROS DE CEDOFEITA, LDA

  Португалия

  Предприятието ARMAZENS DE LOUCAS E VIDROS DE CEDOFEITA, LDA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Метал - прибори за ядене, Кухненски прибори, Метал - прибори за ядене, и Кухненски прибори. Седалището му е в/ъв Porto, Португалия.

 9. SUTER INOX AG

  Швейцария

 10. DUROL INDUSTRIES

  Франция

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Калай - прибори за ядене - Внос износ

Брой резултати

54 Фирми