• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • калай - прибори за ядене

Резултати за

Калай - прибори за ядене - Внос износ

 1. MADE IN JAPAN EUROPE - HORECA TABLEWARE

  Чехия

  Предприятието MADE IN JAPAN EUROPE - HORECA TABLEWARE, e Разпространител, и работи в сферата на Калай - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Prague, Чехия.

 2. S+R STEMPEL+REKLAME GMBH

  Швейцария

  Предприятието S+R STEMPEL+REKLAME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Калай - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Horgen, Швейцария.

 3. NINGBO SHUTURAN IMPORT AND EXPORT COMPANY LIMITED

  Китай

  Предприятието NINGBO SHUTURAN IMPORT AND EXPORT COMPANY LIMITED, e Разпространител, и работи в сферата на Калай - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв ningbo, Китай.

 4. A R WENTWORTH (SHEFFIELD) LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието A R WENTWORTH (SHEFFIELD) LTD, e Производител, и работи в сферата на Калай - прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на articles in pewter. Седалището му е в/ъв Sheffield, Обединеното кралство.

 5. OLIVER'S KITCHEN PRODUCTS LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието OLIVER'S KITCHEN PRODUCTS LIMITED, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Калай - прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на kitchen accessories. Седалището му е в/ъв Peterborough, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CONTINENTAL EXPORTS

  Индия

  Предприятието CONTINENTAL EXPORTS, e Производител, и работи в сферата на Калай - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Moradabad, Индия.

 2. M.G. F.LLI MORI DI MORI MASSIMO E C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието M.G. F.LLI MORI DI MORI MASSIMO E C. S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Калай - прибори за ядене, Лъжици, вилици и ножове, Калай - прибори за ядене, и Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв Lumezzane, Италия.

 3. INOXRIV S.P.A.

  Италия

  Предприятието INOXRIV S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Калай - прибори за ядене, Лъжици, вилици и ножове, Калай - прибори за ядене, и Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв Villa Carcina, Италия.

 4. GNALI & ZANI

  Италия

  Предприятието GNALI & ZANI, e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Калай - прибори за ядене, Лъжици, вилици и ножове, Калай - прибори за ядене, и Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв Lumezzane, Италия.

 5. SHENGZHOU TIANFENG EVVIRONMENTAL PACKAGE CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието SHENGZHOU TIANFENG EVVIRONMENTAL PACKAGE CO.,LTD., и работи в сферата на Калай - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Shengzhou, Китай.

 1. PINDER BROTHERS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието PINDER BROTHERS LTD, e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Метал - прибори за ядене, Калай - прибори за ядене, Метал - прибори за ядене, и Калай - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Sheffield, Обединеното кралство.

 2. INFLUX INDUSTRIAL LIMITED

  Китай

  Предприятието INFLUX INDUSTRIAL LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Калай - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Shiwan, Китай.

 1. PMT 2000 LTD

  България

  Предприятието PMT 2000 LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Калай - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Shumen, България.

 2. BTL BOTTI TARCISIO DI MORI ANNAMARIA E C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието BTL BOTTI TARCISIO DI MORI ANNAMARIA E C. S.N.C., и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Калай - прибори за ядене, Лъжици, вилици и ножове, Калай - прибори за ядене, и Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв Lumezzane, Италия.

 3. YANTAI WANJIN BUSINESS & TRADE CO.,LTD CHINA

  Китай

  Предприятието YANTAI WANJIN BUSINESS & TRADE CO.,LTD CHINA, e Производител, и работи в сферата на Калай - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв yantai, Китай.

 4. ZINN-KRAUS GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието ZINN-KRAUS GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Калай - прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Калаени декоративни изделия, и Калаени декоративни изделия. Седалището му е в/ъв Tirschenreuth, Германия.

 5. LEAD WIND PRODUCT INNOVATION CO.

  Тайван

  Предприятието LEAD WIND PRODUCT INNOVATION CO., e Производител, и работи в сферата на Калай - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Kaohsiung, Тайван.

 6. NUOVA HSSC S.R.L.

  Италия

 7. GATTA ARRIGO DI GATTA SILVANA E C. S.N.C.

  Италия

 8. IMIR S.R.L.

  Италия

 1. ZANETTI EMILIANO E C. S.N.C.

  Италия

 2. PINTI INOX S.P.A.

  Италия

 3. HARDANGER SYLVPLETT AS

  Норвегия

 4. GIORINOX ITALY S.R.L.

  Италия

 5. J. F. ROMPEL & SÖHNE GMBH & CO KG

  Германия

  Предприятието J. F. ROMPEL & SÖHNE GMBH & CO KG, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Трапезен порцелан. Освен това развива дейност и в сферата на Прибори за ядене, Игри и играчки, Кухненски прибори, Прибори за ядене, Игри и играчки, и Кухненски прибори. Седалището му е в/ъв Oberursel, Германия.

 6. RASPER & SOHNE NFG. GMBH & CO KG

  Австрия

  Предприятието RASPER & SOHNE NFG. GMBH & CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Кухненски прибори, Кристални съдове, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Кухненски прибори, Кристални съдове, и Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 7. INKUG S.L.IDURGO

  Испания

  Предприятието INKUG S.L.IDURGO, e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Метал - прибори за ядене, и Метал - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Gernika, Испания.

 8. ALIA

  Франция

  Предприятието ALIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кухненски прибори. Освен това развива дейност и в сферата на Прибори за ядене, crockery, Tableware for caterers, table ornaments, и Прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Mitry Mory, Франция.

 9. LOCA FESTIVITES

  Белгия

  Предприятието LOCA FESTIVITES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кухненски прибори. Освен това развива дейност и в сферата на Прибори за ядене, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Прибори за ядене, cutlery rental, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и cutlery rental. Седалището му е в/ъв Ghlin, Белгия.

 10. WILKENS & SÖHNE GMBH

  Германия

  Предприятието WILKENS & SÖHNE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Метал - прибори за ядене, и Метал - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Bremen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Калай - прибори за ядене - Внос износ

Брой резултати

60 Фирми