• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • камъни и руди

Резултати за

Камъни и руди - Внос износ

 1. CARMEUSE

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието CARMEUSE, e Multi-Category, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на processing and extraction of limestone, dolomitic lime, limestone for industry, dolomitic lime for environmental services, Cellular concrete, cellular concrete for construction, products for agri-foods, calcium for the steel industry, и pollution control. Седалището му е в/ъв Andenne, Белгия.

 2. MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA

  Португалия

  Verified by europages badge

  Предприятието MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA, e Производител, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Камъни и руди, Мелнични камъни (приспособления за уреди), Гранит, marketing of granite, Granite sales, Granite Guides, provision of labor, subcontracting staff management, и Granite cubes. Седалището му е в/ъв Penafiel, Португалия.

 3. DERELI MADEN

  Турция

  Предприятието DERELI MADEN, e Производител, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Мрамори, Мрамори и естествени камъни, Мрамори, white marble, и calacatta marble. Седалището му е в/ъв Balikesir, Турция.

 4. LITTLER BULK HAULAGE

  Обединеното кралство

  Предприятието LITTLER BULK HAULAGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали, building gravel, Строителни материали, и crushed stone. Седалището му е в/ъв Chester., Обединеното кралство.

 5. LES TRÉSORS DU BRÉSIL

  Франция

  Предприятието LES TRÉSORS DU BRÉSIL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия и ювелирство, Бижутерия и ювелирство, и craft made stone jewellery. Седалището му е в/ъв Manosque, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. PRIMUS TASK ARRATIA S.L

  Испания

  Предприятието PRIMUS TASK ARRATIA S.L, e Търговец на едро, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на minerals, и amethysts. Седалището му е в/ъв Dima, Испания.

 2. KRONOS METAL TIC. VE SAN. A.S.

  Турция

  Предприятието KRONOS METAL TIC. VE SAN. A.S., e Производител, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на spray guns for painting, sandblasting granules, nozzles for sandblasting, и refractory material. Седалището му е в/ъв Malatya, Турция.

 3. EMADISTONE

  Иран

  Предприятието EMADISTONE, e Производител, и работи в сферата на Камъни и руди. Седалището му е в/ъв Isfahan, Иран.

 4. THEIA BAZALT MADENCİLİK İNŞAT MİM MÜH PEYZ İTH İHR SAN TİC LTD ŞTİ

  Турция

  Предприятието THEIA BAZALT MADENCİLİK İNŞAT MİM MÜH PEYZ İTH İHR SAN TİC LTD ŞTİ, e Производител, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Мрамори и естествени камъни, Natural stone tiles, basalt, и Marble tiles. Седалището му е в/ъв Kayseri̇, Турция.

 5. P.W. STACHYRA STANISŁAW STACHYRA

  Полша

  Предприятието P.W. STACHYRA STANISŁAW STACHYRA, e Multi-Category, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на Мини и кариери - машини и техника, Aggregates, sand, Мини и кариери - машини и техника, и transport company. Седалището му е в/ъв Lublin, Полша.

 1. MARCOFLEX

  Белгия

  Предприятието MARCOFLEX, e Разпространител, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на abrasives, и sandblasting. Седалището му е в/ъв Merchtem, Белгия.

 2. SQUARED ENERGY & MINERALS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието SQUARED ENERGY & MINERALS LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на natural talc, и talc dusters. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 1. PEDRA JARDIM

  Португалия

  Предприятието PEDRA JARDIM, e Производител, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на covering stones, decorative stones, limestone, и stone tile floorings. Седалището му е в/ъв Serro Ventoso, Португалия.

 2. POLSEP MINING

  Турция

  Предприятието POLSEP MINING, e Производител, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на sepiolyte, и absorbents. Седалището му е в/ъв Eskişehir, Турция.

 3. OOO ETALON-SERVIS

  Турция

  Предприятието OOO ETALON-SERVIS, e Производител, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на zeolite, urea resins, и potassium and derivatives. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. SPADANASTONE

  Иран

  Предприятието SPADANASTONE, e Производител, и работи в сферата на Камъни и руди. Седалището му е в/ъв Esfahan, Иран.

 5. DERBYSHIRE SPECIALIST AGGREGATES

  Обединеното кралство

  Предприятието DERBYSHIRE SPECIALIST AGGREGATES, e Производител, и работи в сферата на Камъни и руди. Седалището му е в/ъв Derbyshire, Обединеното кралство.

 6. IDA-ORE

  САЩ

  Предприятието IDA-ORE, e Производител, и работи в сферата на Камъни и руди. Седалището му е в/ъв Nampa, САЩ.

 7. ERGE KOSTKA BRUKOWA GDAŃSK

  Полша

  Предприятието ERGE KOSTKA BRUKOWA GDAŃSK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на pebbles, construction stone, decorative stones for gardens, и stone portals. Седалището му е в/ъв Gdańsk, Полша.

 8. MARDAN REVESTIMENTOS

  Бразилия

  Предприятието MARDAN REVESTIMENTOS, e Производител, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на quartz, quartzite, granite, и kaolin. Седалището му е в/ъв Campina Grande, Бразилия.

 1. ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S

  Турция

  Предприятието ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S, e Производител, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни и минерали, и Скъпоценни камъни и минерали. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 2. PROVENTO GROUP GMBH

  Германия

  Предприятието PROVENTO GROUP GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на talcs, bentonite, и granite. Седалището му е в/ъв Herzberg Am Harz, Германия.

 3. APLUS GALVANIZ

  Турция

  Предприятието APLUS GALVANIZ, e Производител, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на iron-zinc ingots, и aluminium alloys. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. TORKAN LTD.

  Турция

  Предприятието TORKAN LTD., e Производител, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на zeolite, и building materials. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. THM MADENCILIK ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET

  Турция

  Предприятието THM MADENCILIK ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET, e Производител, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на Подшиване, подвързване и довършителни операции, Строителни материали, Подшиване, подвързване и довършителни операции, и Строителни материали. Седалището му е в/ъв Eskisehir, Турция.

 6. INA MINERALS

  Турция

  Предприятието INA MINERALS, e Производител, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на pumice stone, и zeolite. Седалището му е в/ъв Balikesir, Турция.

 7. KRISTAL KARTEL

  Холандия

  Предприятието KRISTAL KARTEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на Amethysts. Седалището му е в/ъв Halsteren, Холандия.

 8. ALI EXIM ( AA INTERNATIONAL )

  Индийски океан, Британска индоокеанска територия

  Предприятието ALI EXIM ( AA INTERNATIONAL ), e Производител, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на perfumed talcum powder, и natural talc. Седалището му е в/ъв Jodhpur, Индийски океан, Британска индоокеанска територия.

 9. BERRY INTERNATIONAL COMMODITY GROUP

  Франция

  Предприятието BERRY INTERNATIONAL COMMODITY GROUP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Селско стопанство - услуги, Камъни и руди, trading advice, Селско стопанство - услуги, и Камъни и руди. Седалището му е в/ъв Cachan, Франция.

 10. AMBER BALTIC

  Полша

  Предприятието AMBER BALTIC, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Камъни и руди. Седалището му е в/ъв Szczecin, Полша.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно

Намерете оферта за

Филтри

Резултати за

Камъни и руди - Внос износ

Брой резултати

7538 Фирми

Страни