• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • карамелени бонбони

Резултати за

Карамелени бонбони - Внос износ

 1. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието SAS LIMOUZI SAVEURS, e Производител, и работи в сферата на Бисквитени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквити, Нуга, Сладкиши, Карамелени бонбони, Hand-made biscuits, Hand crafted chocolate, chocolate, Бисквити, и Crackers. Седалището му е в/ъв Objat, Франция.

 2. PUMPIDUP

  Украйна

  Verified by europages badge

  Предприятието PUMPIDUP, e Производител, и работи в сферата на Солени бисквити и хапки. Освен това развива дейност и в сферата на Гайки, Деликатеси, Карамелени бонбони, snack, popcorn, sweets, healthy meal, Visable supports ukrainian companies, и crackers. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

 3. RAFFAEL S.R.L.

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието RAFFAEL S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Кестени. Освен това развива дейност и в сферата на Карамелени бонбони, marrons glaces, chestnut chocolates, panettone, Карамелени бонбони, whole iced chestnuts, chestnut cream, chestnut bars, и whole chestnuts, natural. Седалището му е в/ъв Montoro, Италия.

 4. KANNANOL UG

  Германия

  Предприятието KANNANOL UG, e Разпространител, и работи в сферата на Карамелени бонбони. Седалището му е в/ъв Obersulm, Германия.

 5. NAUJOJI RUTA, AB

  Литва

  Предприятието NAUJOJI RUTA, AB, e Производител, и работи в сферата на Карамелени бонбони. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкиши, Шоколадови изделия, Хранeнe - внос-износ, Захарни изделия без шоколад, Сладкиши, Шоколадови изделия, Хранeнe - внос-износ, и Захарни изделия без шоколад. Седалището му е в/ъв Siauliai, Литва.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. APILINE GMBH

  Швейцария

  Предприятието APILINE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Карамелени бонбони. Седалището му е в/ъв Erlenbach Im Simmental, Швейцария.

 2. SOFI BAKERY (MEGAPOLIS, LLC)

  Русия

  Предприятието SOFI BAKERY (MEGAPOLIS, LLC), e Производител, и работи в сферата на Сладкиши. Освен това развива дейност и в сферата на Карамелени бонбони, Бисквити и дребни сладки, Карамелени бонбони, Бисквити и дребни сладки, chocolate, и hand-made confectionery. Седалището му е в/ъв Podolsk, Русия.

 3. DEDA GROUP

  Турция

  Предприятието DEDA GROUP, e Производител, и работи в сферата на Карамелени бонбони. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

 4. SWEET TRAVEL PRIVATE TOURS KFT.

  Унгария

  Предприятието SWEET TRAVEL PRIVATE TOURS KFT., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Карамелени бонбони. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

 5. PRIVATE ENTERPRISE KRAPFEN

  Украйна

  Предприятието PRIVATE ENTERPRISE KRAPFEN, e Производител, и работи в сферата на Карамелени бонбони. Освен това развива дейност и в сферата на lollipops, dragee exporter, и marshmallow seeds. Седалището му е в/ъв Lviv, Украйна.

 1. AMEEL CANDY WORLD

  Белгия

  Предприятието AMEEL CANDY WORLD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Карамелени бонбони. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкиши, Сладкиши, caramel, liquorice, и chewing gum. Седалището му е в/ъв Roeselare, Белгия.

 2. BONBONS VERDIER

  Франция

  Предприятието BONBONS VERDIER, и работи в сферата на Шоколадови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Карамелени бонбони, Фирмени подаръци, hand-made chocolate sweets, Карамелени бонбони, chocolate coated dried fruit, и Фирмени подаръци. Седалището му е в/ъв SERRES-CASTET, Франция.

 1. LEDOVAR LLC

  Украйна

  Предприятието LEDOVAR LLC, e Производител, и работи в сферата на Карамелени бонбони. Седалището му е в/ъв Busk, Украйна.

 2. ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH

  Германия

  Предприятието ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бадемова захарна паста. Освен това развива дейност и в сферата на Шоколадови изделия, Карамелени бонбони, marzipan decorations, Шоколадови изделия, bolts, и Карамелени бонбони. Седалището му е в/ъв Weilbach, Германия.

 3. STEVIALINE GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието STEVIALINE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Карамелени бонбони. Седалището му е в/ъв Bremen, Германия.

 4. DAMAKRA LTD.

  България

  Предприятието DAMAKRA LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Карамелени бонбони. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквити и дребни сладки, food / beverages - wholesale and retail, chocolate bars, и Бисквити и дребни сладки. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

 5. FOSCARIS

  Италия

  Предприятието FOSCARIS, e Производител, и работи в сферата на Карамелени бонбони. Освен това развива дейност и в сферата на sweets, и integrators. Седалището му е в/ъв Costacciaro, Италия.

 6. TRI STAR LTD, TM ZOLOTOI VEK

  Украйна

  Предприятието TRI STAR LTD, TM ZOLOTOI VEK, e Производител, и работи в сферата на Захарни изделия без шоколад. Освен това развива дейност и в сферата на Карамелени бонбони, и Карамелени бонбони. Седалището му е в/ъв Kropyvnytsky, Украйна.

 7. LE CARRUBE TERRANOVA

  Италия

  Предприятието LE CARRUBE TERRANOVA, e Производител, и работи в сферата на Карамелени бонбони. Освен това развива дейност и в сферата на personalised sweets, и bespoke machining. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

 8. GURMAN FAMILY LLC

  Украйна

  Предприятието GURMAN FAMILY LLC, e Производител, и работи в сферата на Сладкиши. Освен това развива дейност и в сферата на Захарни изделия без шоколад, Бисквити, Карамелени бонбони, fruit jelly, Захарни изделия без шоколад, Бисквити, и Карамелени бонбони. Седалището му е в/ъв Kremenchuk, Poltava Region, Украйна.

 1. UNALLAR GIDA SAN.TIC.LTD.STI.

  Турция

  Предприятието UNALLAR GIDA SAN.TIC.LTD.STI., e Производител, и работи в сферата на Шоколадови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Карамелени бонбони, sweets and sugar, и Карамелени бонбони. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 2. ZUMAR AG

  Швейцария

  Предприятието ZUMAR AG, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Захар, Карамелени бонбони, Готови ястия и деликатеси, Риби, Захар, Карамелени бонбони, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Rupperswil, Швейцария.

 3. PRÖVA-LO GOLOSINAS SUECAS

  Испания

  Предприятието PRÖVA-LO GOLOSINAS SUECAS, e Разпространител, и работи в сферата на Карамелени бонбони. Седалището му е в/ъв La Navata, Galapagar ( Madrid ), Испания.

 4. DULCES Y GOLOSINAS LA GLORIA SL

  Испания

  Предприятието DULCES Y GOLOSINAS LA GLORIA SL, e Производител, и работи в сферата на Карамелени бонбони. Освен това развива дейност и в сферата на promotional confectionery - design, promotional sweets, и sugarless sweets. Седалището му е в/ъв Fernan Nuñez, Испания.

 5. LLC TRADE HOUSE BOYCHAK

  Украйна

  Предприятието LLC TRADE HOUSE BOYCHAK, e Разпространител, и работи в сферата на Сладкиши. Освен това развива дейност и в сферата на Карамелени бонбони, и Карамелени бонбони. Седалището му е в/ъв Kosohirka, Украйна.

 6. MARÍA EUGENIA DOMÉNECH BROSETA

  Испания

  Предприятието MARÍA EUGENIA DOMÉNECH BROSETA, e Производител, и работи в сферата на Карамелени бонбони. Седалището му е в/ъв Bétera, Испания.

 7. SCHWEIZER ZUCKER AG FRAUENFELD AG

  Швейцария

  Предприятието SCHWEIZER ZUCKER AG FRAUENFELD AG, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Захар, Карамелени бонбони, Готови ястия и деликатеси, Риби, Захар, Карамелени бонбони, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Aarberg, Швейцария.

 8. CANDYKING NORGE AS

  Норвегия

  Предприятието CANDYKING NORGE AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Захарни изделия без шоколад. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад, Карамелени бонбони, Какао и шоколад, Карамелени бонбони, Sugar candy, и sweets. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

 9. HURMET DOLE

  Турция

  Предприятието HURMET DOLE, e Производител, и работи в сферата на Карамелени бонбони. Освен това развива дейност и в сферата на confectionery, и minicandies. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 10. TOTAL VINI LTD

  България

  Предприятието TOTAL VINI LTD, e Производител, и работи в сферата на Карамелени бонбони. Седалището му е в/ъв Liaskovec City, България.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Карамелени бонбони - Внос износ

Брой резултати

90 Фирми