• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • карантия

Резултати за

Карантия - Внос износ

 1. FRAMA SRL

  Италия

  Предприятието FRAMA SRL, e Производител, и работи в сферата на Карантия. Освен това развива дейност и в сферата на gastronomic product. Седалището му е в/ъв Scandicci, Италия.

 2. XULU MEAT AND EXPORTS (PTY) LTD

  Южноафриканска република

  Предприятието XULU MEAT AND EXPORTS (PTY) LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Карантия, Свинско - пресни меса, chicken, Карантия, Свинско - пресни меса, и turkey. Седалището му е в/ъв Durban,, Южноафриканска република.

 3. PRODAL

  Франция

  Предприятието PRODAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Карантия. Седалището му е в/ъв Rungis Cedex, Франция.

 4. SARL GUIRAUD DISTRIBUTION

  Франция

  Предприятието SARL GUIRAUD DISTRIBUTION, e Разпространител, и работи в сферата на Карантия. Освен това развива дейност и в сферата на natural entrails. Седалището му е в/ъв Aussillon, Франция.

 5. NANTONG RENSHOU FOODS CDO.,LTD

  Китай

  Предприятието NANTONG RENSHOU FOODS CDO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Карантия. Седалището му е в/ъв Rugao, Китай.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. GAP IRRIGATION

  Турция

  Предприятието GAP IRRIGATION, e Производител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Карантия, pipe, sprinkler, и Карантия. Седалището му е в/ъв Shanliurfa, Турция.

 2. YUNCHENG HONGYE CASING CO., LTD

  Китай

  Предприятието YUNCHENG HONGYE CASING CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Карантия. Седалището му е в/ъв Heze, Китай.

 3. OSAL TRADING S.L

  Испания

  Предприятието OSAL TRADING S.L, e Производител, и работи в сферата на Карантия. Седалището му е в/ъв Marbella, Испания.

 4. ETS MAURI MAX

  Франция

  Предприятието ETS MAURI MAX, e Производител, и работи в сферата на Карантия. Седалището му е в/ъв Paulhan, Франция.

 5. METRAS SAS

  Франция

  Предприятието METRAS SAS, и работи в сферата на Дреболии. Освен това развива дейност и в сферата на Карантия, и Карантия. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

 1. EMILTRIP SRL

  Италия

  Предприятието EMILTRIP SRL, e Производител, и работи в сферата на Карантия. Освен това развива дейност и в сферата на fresh entrails, lampredotto, и natural entrails. Седалището му е в/ъв Finale Emilia, Италия.

 2. DISCARGA

  Испания

  Предприятието DISCARGA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Карантия. Освен това развива дейност и в сферата на meats. Седалището му е в/ъв Silleda, Испания.

 1. NANTONG YOULONG CASINGS & FOOD CO., LTD

  Китай

  Предприятието NANTONG YOULONG CASINGS & FOOD CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Карантия. Освен това развива дейност и в сферата на casings for the butchery industry. Седалището му е в/ъв Nantong, Китай.

 2. RENNA (S.R.L.)

  Италия

  Предприятието RENNA (S.R.L.), e Производител, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Карантия, Сирена, Карантия, и Сирена. Седалището му е в/ъв Fasano (Br), Италия.

 3. GUILLA S.R.L.

  Италия

  Предприятието GUILLA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Дреболии. Освен това развива дейност и в сферата на Карантия, и Карантия. Седалището му е в/ъв Vercelli, Италия.

 4. BLANCASINGS INDUSTRIALE S.R.L.

  Италия

  Предприятието BLANCASINGS INDUSTRIALE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Дреболии. Освен това развива дейност и в сферата на Карантия, raw cowhide, и Карантия. Седалището му е в/ъв Tribiano, Италия.

 5. PEKRAPOL SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието PEKRAPOL SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Карантия. Седалището му е в/ъв Swiecie, Полша.

 6. HS S.R.L.

  Италия

  Предприятието HS S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Дреболии. Освен това развива дейност и в сферата на Карантия, и Карантия. Седалището му е в/ъв Carre', Италия.

 7. ALCOR ( S.R.L. )

  Италия

  Предприятието ALCOR ( S.R.L. ), и работи в сферата на Дреболии. Освен това развива дейност и в сферата на Карантия, Промишлена грес, Карантия, и Промишлена грес. Седалището му е в/ъв Viadana, Италия.

 8. FERRARI TRIPPA S.R.L.

  Италия

  Предприятието FERRARI TRIPPA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Карантия. Освен това развива дейност и в сферата на tripe. Седалището му е в/ъв Cavriago, Италия.

 1. AIROLDI LUIGI S.R.L.

  Италия

  Предприятието AIROLDI LUIGI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Дреболии. Освен това развива дейност и в сферата на Карантия, и Карантия. Седалището му е в/ъв Treviglio, Италия.

 2. VIABAT

  Франция

  Предприятието VIABAT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дреболии. Освен това развива дейност и в сферата на Карантия, и Карантия. Седалището му е в/ъв Corbas, Франция.

 3. IRBUR S.R.L.

  Италия

  Предприятието IRBUR S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Дреболии. Освен това развива дейност и в сферата на Карантия, bed bases, и Карантия. Седалището му е в/ъв Lugo, Италия.

 4. MONDIAL BUDELLA S.R.L.

  Италия

  Предприятието MONDIAL BUDELLA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Дреболии. Освен това развива дейност и в сферата на Карантия, и Карантия. Седалището му е в/ъв Offanengo, Италия.

 5. VARANI S.R.L.

  Италия

  Предприятието VARANI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Дреболии. Освен това развива дейност и в сферата на Карантия, и Карантия. Седалището му е в/ъв Castelplanio, Италия.

 6. VARANI ANGELO

  Италия

  Предприятието VARANI ANGELO, e Производител, и работи в сферата на Дреболии. Освен това развива дейност и в сферата на Карантия, и Карантия. Седалището му е в/ъв Serra San Quirico, Италия.

 7. LUIGI F. RONCA S.R.L.

  Италия

  Предприятието LUIGI F. RONCA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Дреболии. Освен това развива дейност и в сферата на Карантия, и Карантия. Седалището му е в/ъв Tortona, Италия.

 8. L.E.S.A. S.N.C. DI DI ROBERTO M. & C.

  Италия

  Предприятието L.E.S.A. S.N.C. DI DI ROBERTO M. & C., и работи в сферата на Дреболии. Освен това развива дейност и в сферата на Карантия, и Карантия. Седалището му е в/ъв San Valentino In Abruzzo Citeriore, Италия.

 9. RICHELDI (S.P.A.)

  Италия

  Предприятието RICHELDI (S.P.A.), e Подизпълнител, и работи в сферата на Дреболии. Освен това развива дейност и в сферата на Карантия, и Карантия. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

 10. TAIZHOU CITY HYATT MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD

  Китай

  Предприятието TAIZHOU CITY HYATT MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Карантия. Седалището му е в/ъв Taizhou City, Китай.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно