• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • каросерия за автобуси - конструкция

Резултати за

Каросерия за автобуси - конструкция - Внос износ

 1. POLMET AUTOMOTIVE

  Турция

  Предприятието POLMET AUTOMOTIVE, e Производител, и работи в сферата на Каросерия за автобуси - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Климатици за превозни средства, Buses, composite part bespoke moulding, и Климатици за превозни средства. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 2. SIMURG FOREIGN TRADE

  Турция

  Предприятието SIMURG FOREIGN TRADE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каросерия за автобуси - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на стъкло и стъкларски изделия, bus bodyshop, Auto parts, Внос-износ на стъкло и стъкларски изделия, и coach refitting. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 3. MINLAZREMONT

  Беларус

  Предприятието MINLAZREMONT, e Производител, и работи в сферата на Каросерия за автобуси - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на school bus. Седалището му е в/ъв Minsk, Беларус.

 4. CARROSSERIE DE KEERSMAECKER

  Белгия

  Предприятието CARROSSERIE DE KEERSMAECKER, e Производител, и работи в сферата на Каросерии - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия за камиони - конструкция, Каросерия за автобуси - конструкция, Автомобилни каросерии - конструкция, thermal insulation for motor vehicles, Каросерия за камиони - конструкция, Каросерия за автобуси - конструкция, и Автомобилни каросерии - конструкция. Седалището му е в/ъв Londerzeel, Белгия.

 5. CARROSS' CENTER

  Белгия

  Предприятието CARROSS' CENTER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Каросерия за автобуси - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на motor propulsion, workshops for industrial vehicle repairs, и car repairs. Седалището му е в/ъв Blaton, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CAN CAN AUTO

  Турция

  Предприятието CAN CAN AUTO, e Производител, и работи в сферата на Каросерия за автобуси - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на sports accessories for motor vehicles. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 2. UGUR KAROSER SAN.TIC.LTD.STI.

  Турция

  Предприятието UGUR KAROSER SAN.TIC.LTD.STI., e Производител, и работи в сферата на Каросерия за автобуси - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на small buses and minibuses, bus bodyshop, и minibuses. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 3. LASER PENTA S.L.

  Испания

  Предприятието LASER PENTA S.L., e Производител, и работи в сферата на Лазер - машини за заваряване и разрязване. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия за автобуси - конструкция, и Каросерия за автобуси - конструкция. Седалището му е в/ъв La Llagosta, Испания.

 4. DOKTORVIP AUTO DECORATION

  Турция

  Предприятието DOKTORVIP AUTO DECORATION, e Производител, и работи в сферата на Каросерия за автобуси - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на car design, passenger transport by minibus, school bus service, и Emergency services vehicles. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. BASMORAIS - FABRICA DE CARROCARIAS E BASCULANTES, LDA

  Португалия

  Предприятието BASMORAIS - FABRICA DE CARROCARIAS E BASCULANTES, LDA, e Производител, и работи в сферата на Каросерия за камиони - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия за автобуси - конструкция, Ремаркета и кошове за промишлени превозни средства, tipper bodies, Каросерия за автобуси - конструкция, и Ремаркета и кошове за промишлени превозни средства. Седалището му е в/ъв Albergaria-A-Velha, Португалия.

 1. CHRISTMANN FAHRZEUGBAU GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието CHRISTMANN FAHRZEUGBAU GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Каросерия за камиони - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия за автобуси - конструкция, Каросерии - конструкция, Автомобилни каросерии - конструкция, Специални превозни средства - каросерия, Каросерия за автобуси - конструкция, Каросерии - конструкция, Автомобилни каросерии - конструкция, и Специални превозни средства - каросерия. Седалището му е в/ъв Biedenkopf, Германия.

 2. BASMORAIS VENDAS NOVAS - CARROCARIAS E BASCULANTES, LDA

  Португалия

  Предприятието BASMORAIS VENDAS NOVAS - CARROCARIAS E BASCULANTES, LDA, e Производител, и работи в сферата на Каросерия за камиони - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия за автобуси - конструкция, Ремаркета и кошове за промишлени превозни средства, Каросерия за автобуси - конструкция, tipper bodies, и Ремаркета и кошове за промишлени превозни средства. Седалището му е в/ъв Vendas Novas, Португалия.

 1. CAR-BUS

  Испания

  Предприятието CAR-BUS, e Производител, и работи в сферата на Каросерия за автобуси - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на minibuses. Седалището му е в/ъв Manresa, Испания.

 2. AISLAMIENTOS LA MANCHA

  Испания

  Предприятието AISLAMIENTOS LA MANCHA, e Производител, и работи в сферата на Каросерия за автобуси - конструкция. Седалището му е в/ъв Albacete, Испания.

 3. H. GR. HÖÖTMANN GMBH

  Германия

  Предприятието H. GR. HÖÖTMANN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каросерия за автобуси - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Специални превозни средства - каросерия, Автомобилни каросерии - конструкция, Каросерия за камиони - конструкция, Специални превозни средства - каросерия, Автомобилни каросерии - конструкция, и Каросерия за камиони - конструкция. Седалището му е в/ъв Bad Bentheim, Германия.

 4. ZHENGZHOU ANNING IMP. & EXP. TRADE CO., LTD.

  Китай

  Предприятието ZHENGZHOU ANNING IMP. & EXP. TRADE CO., LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Каросерия за автобуси - конструкция. Седалището му е в/ъв Zhengzhou, Китай.

 5. ROSLEV KAROSSERIFABRIK A/S

  Дания

  Предприятието ROSLEV KAROSSERIFABRIK A/S, e Производител, и работи в сферата на Автомобилни каросерии - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерии - конструкция, Каросерия за автобуси - конструкция, Каросерии - конструкция, и Каросерия за автобуси - конструкция. Седалището му е в/ъв Roslev, Дания.

 6. C.B.E. - MATERIAIS RODOVIARIOS, LDA

  Португалия

  Предприятието C.B.E. - MATERIAIS RODOVIARIOS, LDA, e Производител, и работи в сферата на Каросерии - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - механични компоненти и части, Каросерия за автобуси - конструкция, Превозни средства - механични компоненти и части, и Каросерия за автобуси - конструкция. Седалището му е в/ъв Rio Maior, Португалия.

 7. PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE IZO METAL SZYDLO EUGENIUSZ SZYDLO

  Полша

  Предприятието PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE IZO METAL SZYDLO EUGENIUSZ SZYDLO, e Производител, и работи в сферата на Огради и портали. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия за автобуси - конструкция, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Каросерия за автобуси - конструкция, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Kobylnica, Полша.

 8. INDUSTRIAS ZAMARBU SA

  Испания

  Предприятието INDUSTRIAS ZAMARBU SA, e Производител, и работи в сферата на Къмпинг и каравани - превозни средства, части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия за автобуси - конструкция, Каросерия за камиони - конструкция, Каросерия за автобуси - конструкция, и Каросерия за камиони - конструкция. Седалището му е в/ъв Manzanares, Испания.

 1. SONGZ AUTOMOBILE AIR CONDITIONING CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието SONGZ AUTOMOBILE AIR CONDITIONING CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Каросерия за автобуси - конструкция. Седалището му е в/ъв Shanghai, Китай.

 2. VOKA FINANS A/S

  Дания

  Предприятието VOKA FINANS A/S, e Производител, и работи в сферата на Автомобилни каросерии - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерии - конструкция, Каросерия за автобуси - конструкция, Каросерии - конструкция, и Каросерия за автобуси - конструкция. Седалището му е в/ъв Hammel, Дания.

 3. ZAKLAD PRODUKCJI PRZYCZEP I NADWOZI STIM S C IRENA I STANISLAW MALECKI

  Полша

  Предприятието ZAKLAD PRODUKCJI PRZYCZEP I NADWOZI STIM S C IRENA I STANISLAW MALECKI, e Производител, и работи в сферата на Каросерии - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Ремаркета и кошове за промишлени превозни средства, Каросерия за автобуси - конструкция, Ремаркета и кошове за промишлени превозни средства, и Каросерия за автобуси - конструкция. Седалището му е в/ъв Medynia Glogowska, Полша.

 4. ESSEX BODYBUILDERS LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието ESSEX BODYBUILDERS LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Каросерии - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия за автобуси - конструкция, Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, Каросерия за автобуси - конструкция, и Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение. Седалището му е в/ъв Rayleigh, Обединеното кралство.

 5. K.PAPADOPOULOU & CO

  Гърция

  Предприятието K.PAPADOPOULOU & CO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каросерия за автобуси - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на shock absorbers, и pneumatic shock absorbers. Седалището му е в/ъв Athens, Гърция.

 6. CARROCERA CASTROSUA SA

  Испания

  Предприятието CARROCERA CASTROSUA SA, e Производител, и работи в сферата на Каросерии - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия за автобуси - конструкция, и Каросерия за автобуси - конструкция. Седалището му е в/ъв Santiago De Compostela, Испания.

 7. SOR LIBCHAVY SPOL. S R.O.

  Чехия

  Предприятието SOR LIBCHAVY SPOL. S R.O., e Производител, и работи в сферата на Каросерии - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия за автобуси - конструкция, и Каросерия за автобуси - конструкция. Седалището му е в/ъв Libchavy, Чехия.

 8. TRAILWAYS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието TRAILWAYS LTD, e Производител, и работи в сферата на Каросерии - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия за автобуси - конструкция, и Каросерия за автобуси - конструкция. Седалището му е в/ъв Walsall, Обединеното кралство.

 9. BEULAS, S.A.

  Испания

  Предприятието BEULAS, S.A., e Производител, и работи в сферата на Каросерии - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия за автобуси - конструкция, и Каросерия за автобуси - конструкция. Седалището му е в/ъв Arbucies, Испания.

 10. IRIZAR SCI

  Испания

  Предприятието IRIZAR SCI, e Производител, и работи в сферата на Каросерии - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия за автобуси - конструкция, и Каросерия за автобуси - конструкция. Седалището му е в/ъв Ormaiztegi, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Каросерия за автобуси - конструкция - Внос износ

Брой резултати

353 Фирми