Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • кланици - машини и техника

Резултати за

Кланици - машини и техника - Внос износ

 1. CARL STAHL KROMER - GERMAN MADE SPRING BALANCERS

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието CARL STAHL KROMER - GERMAN MADE SPRING BALANCERS, e Производител, и работи в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Кланици - машини и техника, Spring balancers, Positioners, Air spring balancers, Wire ropes, overhead equipment, fitting accessories, balancers, и Stainless steel spring balancers. Седалището му е в/ъв Gottenheim, Германия.

 2. BANSS SCHLACHT- UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието BANSS SCHLACHT- UND FÖRDERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кланици - машини и техника. Седалището му е в/ъв Biedenkopf, Германия.

 3. PERMIS DE CONDUIRE

  Франция

  Предприятието PERMIS DE CONDUIRE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кланици - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на permit requests. Седалището му е в/ъв Sainte Denise, Франция.

 4. CAMREY - EQUIPAMENTOS FRIGORÍFICOS

  Бразилия

  Предприятието CAMREY - EQUIPAMENTOS FRIGORÍFICOS, e Производител, и работи в сферата на Кланици - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sao Jose Do Rio Preto-Sp, Бразилия.

 5. TRANSNATIONAL AGRI PROJECTS B.V.

  Холандия

  Предприятието TRANSNATIONAL AGRI PROJECTS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Кланици - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Chicken processing, machinery for slaughterhouses, plants and equipment for slaughtering, и poultry slaughter machinery. Седалището му е в/ъв Wissenkerke, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CLASS MEISTER SARL

  Румъния

  Предприятието CLASS MEISTER SARL, e Производител, и работи в сферата на Конструкции-кесони. Освен това развива дейност и в сферата на Кланици - машини и техника, и Кланици - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tirgu Neamt, Румъния.

 2. TRIANTAFYLLIDIS EQUIPMENT IKE

  Гърция

  Предприятието TRIANTAFYLLIDIS EQUIPMENT IKE, e Производител, и работи в сферата на Кланици - машини и техника. Седалището му е в/ъв Skydra, Гърция.

 3. LIMOS

  Словения

  Предприятието LIMOS, e Производител, и работи в сферата на Кланици - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на machinery for slaughterhouses. Седалището му е в/ъв Škofja Loka, Словения.

 4. FOOD TECHNOLOGY FRANCE

  Франция

  Предприятието FOOD TECHNOLOGY FRANCE, e Разпространител, и работи в сферата на Кланици - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Robot automated equipment for slaughterhouses. Седалището му е в/ъв Saint-Nolff, Франция.

 5. MEYN POULTRY EQUIPMENT LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието MEYN POULTRY EQUIPMENT LTD, e Производител, и работи в сферата на Кланици - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hampshire, Обединеното кралство.

 1. SARL ATELIERS DE LA QUEILLE

  Франция

  Предприятието SARL ATELIERS DE LA QUEILLE, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кланици - машини и техника, conveyors, Кланици - машини и техника, и elevators. Седалището му е в/ъв Tonneins, Франция.

 2. KS K. SCHNELL SARL

  Франция

  Предприятието KS K. SCHNELL SARL, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кланици - машини и техника, и Кланици - машини и техника. Седалището му е в/ъв Marmoutier, Франция.

 1. TEKNOMAKI

  Турция

  Предприятието TEKNOMAKI, e Производител, и работи в сферата на Кланици - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на oliver stone removers, gauge, и olive harvesting machines. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 2. INDUSTRADE

  Франция

  Предприятието INDUSTRADE, e Производител, и работи в сферата на Кланици - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на butchering of meat. Седалището му е в/ъв Schiltigheim Cedex, Франция.

 3. NORMAN - NORMANDIE MANUTENTION

  Франция

  Предприятието NORMAN - NORMANDIE MANUTENTION, e Производител, и работи в сферата на Кланици - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vimoutiers, Франция.

 4. MAPA BLADES S.R.L.

  Италия

  Предприятието MAPA BLADES S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Кланици - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на blade sharpening, sharpeners, и tool construction to drawings. Седалището му е в/ъв Cinisello Balsamo, Италия.

 5. TERMET SOLEFI

  Франция

  Предприятието TERMET SOLEFI, e Производител, и работи в сферата на Кланици - машини и техника. Седалището му е в/ъв Champagné, Франция.

 6. MADO FRANCE SARL

  Франция

  Предприятието MADO FRANCE SARL, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кланици - машини и техника, и Кланици - машини и техника. Седалището му е в/ъв Saverne, Франция.

 7. COUEDIC MADORE EQUIPEMENT

  Франция

  Предприятието COUEDIC MADORE EQUIPEMENT, e Производител, и работи в сферата на Кланици - машини и техника. Седалището му е в/ъв Plemet, Франция.

 8. AMB FOOD TECH S.R.L.

  Италия

  Предприятието AMB FOOD TECH S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кланици - машини и техника, Месарници - машини и техника, Сатъри и месомелачки, Кланици - машини и техника, Месарници - машини и техника, meat processing, и Сатъри и месомелачки. Седалището му е в/ъв San Lazzaro Di Savena, Италия.

 1. THE BEST AUTO INSERTION MACHINE CHINA

  Франция

  Предприятието THE BEST AUTO INSERTION MACHINE CHINA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кланици - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на typewriter accessories and components, office machine accessory, insertion rings, и stuffing machines. Седалището му е в/ъв Austin, Франция.

 2. TUNISIANET

  Тунис

  Предприятието TUNISIANET, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Информатика - артикули и принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Кланици - машини и техника, personal computers, и Кланици - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tunis, Тунис.

 3. MAREL RED MEAT SLAUGHTERING B.V.

  Холандия

  Предприятието MAREL RED MEAT SLAUGHTERING B.V., e Производител, и работи в сферата на Кланици - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lichtenvoorde, Холандия.

 4. BOBET MATERIEL

  Франция

  Предприятието BOBET MATERIEL, e Производител, и работи в сферата на Кланици - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на food and agriculture industry machines, и food industry automation. Седалището му е в/ъв CHAMPAGNE, Франция.

 5. B.R.E.

  Белгия

  Предприятието B.R.E., e Производител, и работи в сферата на Кланици - машини и техника. Седалището му е в/ъв Roeselare, Белгия.

 6. SCERIA

  Франция

  Предприятието SCERIA, e Производител, и работи в сферата на Кланици - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sablé Sur Sarthe, Франция.

 7. ABATTOIR EQUIPMENT SUPPLIES

  Обединеното кралство

  Предприятието ABATTOIR EQUIPMENT SUPPLIES, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Кланици - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на abattoirs, plants and equipment for slaughtering beef cattle, machinery for slaughterhouses, и plants and equipment for slaughtering pigs. Седалището му е в/ъв Clevedon, Обединеното кралство.

 8. MEAT ASSISTANCE

  Белгия

  Предприятието MEAT ASSISTANCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни складове, Кланици - машини и техника, Месна разфасовка, industrial hygiene, Хладилни складове, Кланици - машини и техника, и Месна разфасовка. Седалището му е в/ъв Sautin, Белгия.

 9. HOLAC MASCHINENBAU GMBH

  Германия

  Предприятието HOLAC MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кланици - машини и техника, и Кланици - машини и техника. Седалището му е в/ъв Heidenheim, Германия.

 10. STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE

  Франция

  Предприятието STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE, и работи в сферата на Сатъри и месомелачки. Освен това развива дейност и в сферата на Техника за осоляване, Производство на бисквити - машини и техника, Кланици - машини и техника, Инсталации за варене и опушване на колбаси, Техника за осоляване, Производство на бисквити - машини и техника, Кланици - машини и техника, и Инсталации за варене и опушване на колбаси. Седалището му е в/ъв Solesmes, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Кланици - машини и техника - Внос износ

Брой резултати

30 627 Фирми

Категория