• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • кожи и кожени изделия - машини за промишлеността

Резултати за

Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността - Внос износ

 1. EXPERT SYSTEMTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието EXPERT SYSTEMTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на cutters for plastics, automatic cutters, Foam cutting machines, и Water jet cutting - machines. Седалището му е в/ъв Bielefeld, Германия.

 2. HELION SARL

  Франция

  Предприятието HELION SARL, e Разпространител, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, Кожена галантерия - машини за промишлеността, Домашни шевни машини, Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, Кожена галантерия - машини за промишлеността, Домашни шевни машини, и Sewing machines for leather. Седалището му е в/ъв Sainte Magnance, Франция.

 3. LE RELAIS DU CUIR

  Франция

  Предприятието LE RELAIS DU CUIR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Седалището му е в/ъв La Roque D'anthéron, Франция.

 4. MACHINERY AUTOMATION SRL

  Италия

  Предприятието MACHINERY AUTOMATION SRL, e Производител, и работи в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на sole workshop machines and apparatus, и heel counter bevelling machines. Седалището му е в/ъв Legnano, Италия.

 5. COS.T.A. SRL

  Италия

  Предприятието COS.T.A. SRL, e Производител, и работи в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Седалището му е в/ъв Montebello Vicentino, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. PACO BAZÁN

  Испания

  Предприятието PACO BAZÁN, и работи в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Тапицерии, Конфекция - машини и техника, Подшиване, подвързване и довършителни операции, sewing machines, Тапицерии, Конфекция - машини и техника, и Подшиване, подвързване и довършителни операции. Седалището му е в/ъв Ubrique-Cádiz, Испания.

 2. BARNINI S.R.L.

  Италия

  Предприятието BARNINI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Leatherwork - industrial machinery. Седалището му е в/ъв Castelfranco Di Sotto, Италия.

 3. REGOR CREATIONS

  Франция

  Предприятието REGOR CREATIONS, e Производител, и работи в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Седалището му е в/ъв Andrezé, Франция.

 4. SCHUH SCHELL

  Германия

  Предприятието SCHUH SCHELL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, Внос-износ на обработващи машини, Обувки, Спортни обувки и обувки за свободното време, Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, Внос-износ на обработващи машини, Обувки, и Спортни обувки и обувки за свободното време. Седалището му е в/ъв Bisingen, Германия.

 5. MAG. PETRA PIRNBACHER - LICHTENEGGER LEDERHANDEL

  Австрия

  Предприятието MAG. PETRA PIRNBACHER - LICHTENEGGER LEDERHANDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожухарство, Хромирани кожи, Обработени кожи за производство на облекла, Обувки, Кожи и кожухарство, Хромирани кожи, Обработени кожи за производство на облекла, и Обувки. Седалището му е в/ъв Innsbruck, Австрия.

 1. KABAKLIOGLU DERI KOSELE

  Турция

  Предприятието KABAKLIOGLU DERI KOSELE, e Производител, и работи в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожухарство, Shoe leather, Кожи и кожухарство, и manufacturing of leather for shoes. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

 2. GÖGGEL HÄUTEHANDEL GMBH

  Германия

  Предприятието GÖGGEL HÄUTEHANDEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожухарство, Дребни изделия на кожената галантерия, Чанти, куфарчета и дамски чанти, Пътуване - принадлежности, Кожи и кожухарство, Дребни изделия на кожената галантерия, Чанти, куфарчета и дамски чанти, и Пътуване - принадлежности. Седалището му е в/ъв Gammertingen, Германия.

 1. IVEAPROD-COM

  Молдавия

  Предприятието IVEAPROD-COM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на ox leather, beef slaughter, и Cow hides. Седалището му е в/ъв Chisinau, Молдавия.

 2. SUS SALIMEX SCHAFSTALL LEDERBERATUNGS- U. HANDELS GMBH

  Германия

  Предприятието SUS SALIMEX SCHAFSTALL LEDERBERATUNGS- U. HANDELS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожухарство, Дребни изделия на кожената галантерия, Чанти, куфарчета и дамски чанти, Пътуване - принадлежности, Кожи и кожухарство, Дребни изделия на кожената галантерия, Чанти, куфарчета и дамски чанти, и Пътуване - принадлежности. Седалището му е в/ъв Mülheim, Германия.

 3. L&L STUDIO

  Турция

  Предприятието L&L STUDIO, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Чанти, куфарчета и дамски чанти. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, и Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. KADIC

  Белгия

  Предприятието KADIC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Кожена галантерия - машини за промишлеността, Кожена галантерия - машини за промишлеността, и supplies for leather goods. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

 5. MARTIMAR -M

  Молдавия

  Предприятието MARTIMAR -M, e Производител, и работи в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на leather, и leather and skins export. Седалището му е в/ъв Ungheni, Молдавия.

 6. RKK MASCHINENBAU GMBH

  Германия

  Предприятието RKK MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на обработващи машини, Обувки, Спортни обувки и обувки за свободното време, Кожарска и обувна промишленост - принадлежности и аксесоари, Внос-износ на обработващи машини, Обувки, Спортни обувки и обувки за свободното време, и Кожарска и обувна промишленост - принадлежности и аксесоари. Седалището му е в/ъв Pirmasens, Германия.

 7. INTRASKINS

  Белгия

  Предприятието INTRASKINS, e Производител, и работи в сферата на Кожи и кожухарство. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, и deposit. Седалището му е в/ъв Mouscron, Белгия.

 8. GOZZINI 1906 TURINI GROUP S.R.L.

  Италия

  Предприятието GOZZINI 1906 TURINI GROUP S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента, Кожарство - машини за индустрията, Обща механика - работа с материали на клиента, и Кожарство - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв San Miniato, Италия.

 1. TURINI MACCHINE PER CONCERIA S.R.L.

  Италия

  Предприятието TURINI MACCHINE PER CONCERIA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Кожарство - машини за индустрията, Кожени манта - машини и съоръжения, Кожарство - машини за индустрията, и Кожени манта - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Santa Croce Sull'arno, Италия.

 2. SAGITTA S.P.A.

  Италия

  Предприятието SAGITTA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Каучук - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, Кожарска и обувна промишленост - принадлежности и аксесоари, Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, и Кожарска и обувна промишленост - принадлежности и аксесоари. Седалището му е в/ъв Vigevano, Италия.

 3. LETA S.R.L.

  Италия

  Предприятието LETA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, Дребни изделия на кожената галантерия, Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, и Дребни изделия на кожената галантерия. Седалището му е в/ъв Noventa Padovana, Италия.

 4. VALLERO INTERNATIONAL S.P.A.

  Италия

  Предприятието VALLERO INTERNATIONAL S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Кожарство - машини за индустрията, Кожени манта - машини и съоръжения, Кожарство - машини за индустрията, и Кожени манта - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Oglianico, Италия.

 5. BRAMAC S.R.L.

  Италия

  Предприятието BRAMAC S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Кожарска и обувна промишленост - принадлежности и аксесоари, Дюшеци и материи за пълнене - машини, Кожарска и обувна промишленост - принадлежности и аксесоари, и Дюшеци и материи за пълнене - машини. Седалището му е в/ъв Trani, Италия.

 6. M.B.A. F.LLI LANDI S.R.L.

  Италия

  Предприятието M.B.A. F.LLI LANDI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Вериги. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, Кожарска и обувна промишленост - принадлежности и аксесоари, Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, и Кожарска и обувна промишленост - принадлежности и аксесоари. Седалището му е в/ъв Greve In Chianti, Италия.

 7. T.P.C. S.R.L. - TUTTO PER CALZATURE - RIO

  Италия

  Предприятието T.P.C. S.R.L. - TUTTO PER CALZATURE - RIO, и работи в сферата на Кожарска и обувна промишленост - принадлежности и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Механични абразиви, Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, Механични абразиви, и Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Седалището му е в/ъв Castelfranco Di Sotto, Италия.

 8. OFFICINE MECCANICHE ALPE S P A

  Италия

  Предприятието OFFICINE MECCANICHE ALPE S P A, и работи в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Кожарство - машини за индустрията, Кожени манта - машини и съоръжения, Кожарство - машини за индустрията, и Кожени манта - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Arzignano, Италия.

 9. CANTINI LORANO S.R.L.

  Италия

  Предприятието CANTINI LORANO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Кожарска и обувна промишленост - принадлежности и аксесоари, Технически текстил, Кожарска и обувна промишленост - принадлежности и аксесоари, и Технически текстил. Седалището му е в/ъв FIRENZE, Италия.

 10. DESPA S.P.A.

  Италия

  Предприятието DESPA S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Кожарска и обувна промишленост - принадлежности и аксесоари, Обувки - машини за промишлеността, Кожарска и обувна промишленост - принадлежности и аксесоари, и Обувки - машини за промишлеността. Седалището му е в/ъв VERONA, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността - Внос износ

Брой резултати

257 Фирми