• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • коксуване - инсталации и машини

Резултати за

Коксуване - инсталации и машини - Внос износ

 1. VKG OIL AS

  Естония

  Предприятието VKG OIL AS, и работи в сферата на Нефтен катран. Освен това развива дейност и в сферата на Коксуване - инсталации и машини, Химия - основни продукти и деривати, Алкохоли, феноли и производни, Смоли, Коксуване - инсталации и машини, Химия - основни продукти и деривати, Алкохоли, феноли и производни, и Смоли. Седалището му е в/ъв Kohtla-Järve, Естония.

 2. GEPA SYSTEMS S.R.L.

  Италия

  Предприятието GEPA SYSTEMS S.R.L., и работи в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Нефт - инсталации и съоръжения за добив, Коксуване - инсталации и машини, Нефт - инсталации и съоръжения за добив, и Коксуване - инсталации и машини. Седалището му е в/ъв Pessano Con Bornago, Италия.

 3. ATEC S.R.L.

  Италия

  Предприятието ATEC S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Нефт - инсталации и съоръжения за добив, Коксуване - инсталации и машини, Нефт - инсталации и съоръжения за добив, и Коксуване - инсталации и машини. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 4. COMBER PROCESS TECHNOLOGY

  Италия

  Предприятието COMBER PROCESS TECHNOLOGY, e Разпространител, и работи в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Нефт - инсталации и съоръжения за добив, Коксуване - инсталации и машини, Нефт - инсталации и съоръжения за добив, и Коксуване - инсталации и машини. Седалището му е в/ъв Carugate, Италия.

 5. TECNOSID S.R.L.

  Италия

  Предприятието TECNOSID S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Нефт - инсталации и съоръжения за добив, Коксуване - инсталации и машини, Нефт - инсталации и съоръжения за добив, и Коксуване - инсталации и машини. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. KURVERS PIPING ITALY S.R.L.

  Италия

  Предприятието KURVERS PIPING ITALY S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Нефт - инсталации и съоръжения за добив, Коксуване - инсталации и машини, Нефт - инсталации и съоръжения за добив, и Коксуване - инсталации и машини. Седалището му е в/ъв Bergamo, Италия.

 2. RIZZI ENGINEERING S.R.L.

  Италия

  Предприятието RIZZI ENGINEERING S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Нефт - инсталации и съоръжения за добив, Коксуване - инсталации и машини, Нефт - инсталации и съоръжения за добив, и Коксуване - инсталации и машини. Седалището му е в/ъв Adro, Италия.

 3. CIMCO EUROPE S.R.L.

  Италия

  Предприятието CIMCO EUROPE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Нефт - инсталации и съоръжения за добив, Коксуване - инсталации и машини, Нефт - инсталации и съоръжения за добив, и Коксуване - инсталации и машини. Седалището му е в/ъв Gallarate, Италия.

 4. BOXMARK LEATHER D.O.O.

  Хърватия

  Предприятието BOXMARK LEATHER D.O.O., и работи в сферата на Енергия - инсталации и съоръжения за производство. Освен това развива дейност и в сферата на Коксуване - инсталации и машини, и Коксуване - инсталации и машини. Седалището му е в/ъв Trnovec Bartolovecki, Хърватия.

 5. ALFA S.R.L.

  Италия

  Предприятието ALFA S.R.L., и работи в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Нефт - инсталации и съоръжения за добив, Коксуване - инсталации и машини, Нефт - инсталации и съоръжения за добив, и Коксуване - инсталации и машини. Седалището му е в/ъв Calderara Di Reno, Италия.

 1. INDIVIDUALE UGO ORMEZZANO

  Италия

 2. WORLD IMAGE S.R.L.

  Италия

 1. PETROL SERVICE S.A.S.

  Италия

 2. COSTRUZIONI IMPIANTI INDUSTRIALI GUATELLI S.P.A.

  Италия

 3. OIKOS S.R.L.

  Италия

 4. BALCHEM SURFACTANT S.R.L.

  Италия

 5. ENER MOVE S.R.L.

  Италия

 6. A.F.I. S.R.L.

  Италия

 7. AGB PNEUMOIDRAULICA S.R.L.

  Италия

 8. BLU SERVICE S.R.L.

  Италия

 1. BBA BETONS BITUMINEUX DE L AVESNOIS

  Франция

 2. O.M.C. S.P.A.

  Италия

 3. BHT ENGINEERING DI BELLEBONO LUCA

  Италия

 4. GIOTTO WATER S.R.L.

  Италия

 5. BCI BAUTECHNIK GROUP

  Италия

 6. KOCH GLITSCH ITALIA S.R.L.

  Италия

 7. A.HAK INDUSTRIAL SERVICES S.R.L.

  Италия

 8. COMECF IMPIANTI S.R.L.

  Италия

 9. JAMA INTERNATIONAL

  Италия

 10. MULTIGEL S.R.L.

  Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Коксуване - инсталации и машини - Внос износ

Брой резултати

6589 Фирми

Категория