• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • колбасарство - машини и техника

Резултати за

Колбасарство - машини и техника - Внос износ

 1. POZZI PROGE.CO S.R.L.

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието POZZI PROGE.CO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Колбасарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Annone Di Brianza, Италия.

 2. THURNE-MIDDLEBY LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието THURNE-MIDDLEBY LTD, e Производител, и работи в сферата на Колбасарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на machines for cutting and slicing meats. Седалището му е в/ъв Norwich, Обединеното кралство.

 3. LS FRAIS

  Белгия

  Предприятието LS FRAIS, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж - предприятия, Колбасарство - машини и техника, Амбалаж - предприятия, Колбасарство - машини и техника, и Food packaging. Седалището му е в/ъв La Roche-En-Ardenne, Белгия.

 4. LUTETIA

  Франция

  Предприятието LUTETIA, e Производител, и работи в сферата на Колбасарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Plailly, Франция.

 5. BRUGUERA I CODINA, SL

  Испания

  Предприятието BRUGUERA I CODINA, SL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранене - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Колбасарство - машини и техника, Месарници - машини и техника, Колбасарство - машини и техника, slicers, balances, и Месарници - машини и техника. Седалището му е в/ъв Manlleu (barcelona), Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SC BETANIA PACKAGING SRL

  Румъния

  Предприятието SC BETANIA PACKAGING SRL, e Производител, и работи в сферата на Колбасарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Arad, Румъния.

 2. AMISY MEAT PROCESSING MACHINERY

  Китай

  Предприятието AMISY MEAT PROCESSING MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Колбасарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Zhengzhou, Китай.

 3. ARA ITALY DI LUCIANO SALSI

  Италия

  Предприятието ARA ITALY DI LUCIANO SALSI, e Производител, и работи в сферата на Колбасарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Maranello, Италия.

 4. SARMAGA

  Мароко

  Предприятието SARMAGA, e Производител, и работи в сферата на Колбасарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на delicatessen meat packaging equipment and appliances. Седалището му е в/ъв Mohammedia, Мароко.

 5. EANG LIAN CORPORATION-UNION BRUSH

  Тайван

  Предприятието EANG LIAN CORPORATION-UNION BRUSH, e Производител, и работи в сферата на Колбасарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kaohsiung, Тайван.

 1. WUXI HAOSHUO TECHNOLOGY CO., LTD

  Китай

  Предприятието WUXI HAOSHUO TECHNOLOGY CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Колбасарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wuxi, Китай.

 2. CEBONAT

  Франция

  Предприятието CEBONAT, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Пикантни подправки. Освен това развива дейност и в сферата на Колбасарство - машини и техника, natural entrails, и Колбасарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Escource-France, Франция.

 1. DEVELOP & DELIVER

  Саудитска Арабия

  Предприятието DEVELOP & DELIVER, e Производител, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Колбасарство - машини и техника, fresh meat export, chicken meat, Колбасарство - машини и техника, и additives, colourings and pigments for food preparations. Седалището му е в/ъв Jeddah, Саудитска Арабия.

 2. S.M. CROMEC SRL

  Сан Марино

  Предприятието S.M. CROMEC SRL, e Производител, и работи в сферата на Колбасарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Galazzano-Rsm, Сан Марино.

 3. NIVO SPOL.S.R.O.

  Чехия

  Предприятието NIVO SPOL.S.R.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Говеждо - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Месарници - машини и техника, Колбасарство - машини и техника, Месарници - машини и техника, и Колбасарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Divisov, Чехия.

 4. HONGSBELT INTERNATIONAL (HK) LIMITED

  Китай

  Предприятието HONGSBELT INTERNATIONAL (HK) LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Колбасарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на industrial belts. Седалището му е в/ъв Shenzhen, Китай.

 5. 5 E TASARIM MAKINA SNA TIC LTD

  Турция

  Предприятието 5 E TASARIM MAKINA SNA TIC LTD, e Производител, и работи в сферата на Колбасарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на deep-frozen foods. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 6. FOMACO A/S

  Дания

  Предприятието FOMACO A/S, e Производител, и работи в сферата на Колбасарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Инсталации за варене и опушване на колбаси, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Инсталации за варене и опушване на колбаси. Седалището му е в/ъв Koege, Дания.

 7. SE DES ETS ROIRAND SARL

  Франция

  Предприятието SE DES ETS ROIRAND SARL, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Колбасарство - машини и техника, и Колбасарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Aizenay, Франция.

 8. ZHUCHENG HUAGANG MACHINERY CO., LTD

  Китай

  Предприятието ZHUCHENG HUAGANG MACHINERY CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Колбасарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Weifang, Китай.

 1. AGRO MINERAI INDUSTRIE

  Франция

  Предприятието AGRO MINERAI INDUSTRIE, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Колбасарство - машини и техника, и Колбасарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв La Flèche, Франция.

 2. HERDA-LEBENSMITTELTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието HERDA-LEBENSMITTELTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Колбасарство - машини и техника, и Колбасарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Schmalkalden, Германия.

 3. ELIZALDIA

  Франция

  Предприятието ELIZALDIA, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Колбасарство - машини и техника, и Колбасарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Gamarthe, Франция.

 4. REAL SHPK

  Албания

  Предприятието REAL SHPK, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Колбасарство - машини и техника, и Колбасарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tirana, Албания.

 5. MOZAMI A/S

  Дания

  Предприятието MOZAMI A/S, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Колбасарство - машини и техника, и Колбасарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hasselager, Дания.

 6. BOUCHERIE CHARCUTERIE TRAITEUR SIGMANN SAS

  Франция

  Предприятието BOUCHERIE CHARCUTERIE TRAITEUR SIGMANN SAS, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Колбасарство - машини и техника, и Колбасарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ingersheim, Франция.

 7. CHARCUTERIE DES LIMOUCHES

  Франция

  Предприятието CHARCUTERIE DES LIMOUCHES, e Производител, и работи в сферата на Колбасарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Chateaudouble, Франция.

 8. ELCAT SRL

  Италия

  Предприятието ELCAT SRL, e Производител, и работи в сферата на Колбасарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sanfrè, Италия.

 9. MECANICAS CAMPILLOS S.L.

  Испания

 10. SARL LEDUC JACKY

  Франция

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Колбасарство - машини и техника - Внос износ

Брой резултати

30 310 Фирми

Категория