• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • колела и колелца за индустриални колички

Резултати за

Колела и колелца за индустриални колички - Внос износ

 1. MARX-ROLLENTECHNIK GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието MARX-ROLLENTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Колела и колелца за индустриални колички. Седалището му е в/ъв Halstenbek, Германия.

 2. A.R.E.S.

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието A.R.E.S., e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца за индустриални колички, и Колела и колелца за индустриални колички. Седалището му е в/ъв Baranzate, Италия.

 3. FRANCIA CATENE

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието FRANCIA CATENE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Вериги. Освен това развива дейност и в сферата на Макари-скрипец и лебедки, Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колела и колелца за индустриални колички, Макари-скрипец и лебедки, Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, и Колела и колелца за индустриални колички. Седалището му е в/ъв Castel Maggiore, Италия.

 4. ITOH DENKI EUROPE SAS ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието ITOH DENKI EUROPE SAS ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца за индустриални колички. Седалището му е в/ъв Saarbrücken, Германия.

 5. DOBRUDZHA KIT

  България

  Произвеждаме колела над 1000 варианта: мебелни, за дома и бита, универсални, за сметосъбиране, за хранително - вкусовата промишленост, за индустрията и с повишена товароносимост.Тъй като всяко колело се създава за специфична цел и често за определен клиент, ние се интересуваме и за това, какво изисква практиката "навън". Ако резултатът от тази плодотворна съвместна работа накрая е завършен продукт, който радва всички клиенти, това означава, че сме създали перфектния продукт.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. AQUITAINE ROUES CHARIOTS

  Франция

  Предприятието AQUITAINE ROUES CHARIOTS, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца за индустриални колички, bearings, pins, Trolley wheels, и Колела и колелца за индустриални колички. Седалището му е в/ъв Bordeaux, Франция.

 2. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Франция

  Предприятието RHÔNE ÉLASTOMÈRES, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колела и колелца за индустриални колички, Гумени колела и колелца, Специални колела, Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колела и колелца за индустриални колички, Гумени колела и колелца, и Специални колела. Седалището му е в/ъв Aubagne Cedex, Франция.

 3. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Германия

  Предприятието ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Въртящи се колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Гумени колела и колелца, Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колела и колелца за индустриални колички, Колелца за мебели, Гумени колела и колелца, Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колела и колелца за индустриални колички, и Колелца за мебели. Седалището му е в/ъв Hückeswagen, Германия.

 4. HONGXING CASTORS MANUFACTURER CO., LTD

  Китай

  Предприятието HONGXING CASTORS MANUFACTURER CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Колела и колелца, Колела и колелца за индустриални колички, Каучук - изделия, Колела и колелца, и Колела и колелца за индустриални колички. Седалището му е в/ъв GUANGDONG, Китай.

 5. GAFUROV SERVIS EOOD

  България

  Предприятието GAFUROV SERVIS EOOD, e Производител, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца за индустриални колички, Кофи за боклук, контейнери за отпадъци, waste collection containers, Колела и колелца за индустриални колички, и Кофи за боклук, контейнери за отпадъци. Седалището му е в/ъв Svishtov, България.

 1. DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT

  Гърция

  Предприятието DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Транспалети, Колела и колелца за индустриални колички, hand trolleys for goods handling, Транспалети, Колела и колелца за индустриални колички, и castors and rollers for conveying equipment. Седалището му е в/ъв Piraeus, Гърция.

 2. STRONGO, S.R.O.

  Чехия

  Предприятието STRONGO, S.R.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Колела и колелца за индустриални колички. Освен това развива дейност и в сферата на Rubber wheels. Седалището му е в/ъв Nivnice , Чехия.

 1. TROKAR - PALIADELIS WHEELS & CASTORS

  Гърция

  Предприятието TROKAR - PALIADELIS WHEELS & CASTORS, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца за товарно-разтоварна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца за индустриални колички, wheels for goods handling equipment, plastic wheels with brake, Колела и колелца за индустриални колички, и Trolley wheels. Седалището му е в/ъв Thessaloniki, Гърция.

 2. KONIJNENBURG

  Холандия

  Предприятието KONIJNENBURG, e Multi-Category, и работи в сферата на Колела и колелца за индустриални колички. Освен това развива дейност и в сферата на Чугун - изделия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Колела и колелца, Чугун - изделия, industrial wheels, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Колела и колелца. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

 3. TAIZHOU CHIYUE CASTER CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието TAIZHOU CHIYUE CASTER CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца за индустриални колички. Седалището му е в/ъв Taizhou, Китай.

 4. BECOME PARTNERS

  Испания

  Предприятието BECOME PARTNERS, e Производител, и работи в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца, Колела и колелца за индустриални колички, Колела и колелца, и Колела и колелца за индустриални колички. Седалището му е в/ъв Figueres (girona), Испания.

 5. MOLCON INTERWHEELS

  Белгия

  Предприятието MOLCON INTERWHEELS, e Производител, и работи в сферата на Мотоциклети - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Гуми и аксесоари, Колела и колелца за индустриални колички, Гуми и аксесоари, industrial wheels, Колела и колелца за индустриални колички, и impellers. Седалището му е в/ъв Dendermonde, Белгия.

 6. ZHANGJIAGANG TAIHAO MACHINERY MANUFACTURE CO.,LTD

  Китай

  Предприятието ZHANGJIAGANG TAIHAO MACHINERY MANUFACTURE CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца за индустриални колички, и Колела и колелца за индустриални колички. Седалището му е в/ъв Zhangjiagang City, Китай.

 7. INTEGDIFF, LTD

  Украйна

  Предприятието INTEGDIFF, LTD, e Производител, и работи в сферата на Контейнери. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца за индустриални колички, containers for storage, и Колела и колелца за индустриални колички. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

 8. YONCA KASTOR

  Турция

  Предприятието YONCA KASTOR, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца за индустриални колички. Освен това развива дейност и в сферата на waste containers. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Въртящи се колелца, Колела и колелца за индустриални колички, Гумени колела и колелца, Въртящи се колелца, Колела и колелца за индустриални колички, и Гумени колела и колелца. Седалището му е в/ъв Crownhill, Milton Keynes, Обединеното кралство.

 2. POLIKAV POLIÜRETAN KAUÇUK VE MAKINA SAN.

  Турция

  Предприятието POLIKAV POLIÜRETAN KAUÇUK VE MAKINA SAN., e Производител, и работи в сферата на Гумени колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца за индустриални колички, Полиуретан, roller coverings, cylinder design, Колела и колелца за индустриални колички, и Полиуретан. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. ROLLENPROFI KUHNERT

  Германия

  Предприятието ROLLENPROFI KUHNERT, e Разпространител, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Колела и колелца, Колелца за мебели, Колела и колелца за индустриални колички, Строителна кинкалерия, Колела и колелца, Колелца за мебели, и Колела и колелца за индустриални колички. Седалището му е в/ъв Remscheid, Германия.

 4. AKT - ARTUR KÜPPER GMBH & CO KG

  Германия

  Предприятието AKT - ARTUR KÜPPER GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца за индустриални колички, Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Колела и колелца за индустриални колички, Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Bottrop, Германия.

 5. COLSON EUROPE B.V. NIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Германия

  Предприятието COLSON EUROPE B.V. NIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND, e Производител, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Колела и колелца, Колелца за мебели, Колела и колелца за индустриални колички, Строителна кинкалерия, Колела и колелца, Колелца за мебели, и Колела и колелца за индустриални колички. Седалището му е в/ъв Kleve, Германия.

 6. HERM. FIEDLER EK INH HANS-WERNER KRAUSE

  Германия

  Предприятието HERM. FIEDLER EK INH HANS-WERNER KRAUSE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца, Колелца за мебели, Колела и колелца за индустриални колички, Метални домакински принадлежности, Колела и колелца, Колелца за мебели, Колела и колелца за индустриални колички, и Метални домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Handewitt, Германия.

 7. WICKE GMBH + CO. KG

  Германия

  Предприятието WICKE GMBH + CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Гумени колела и колелца, Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колелца за мебели, Колела и колелца за индустриални колички, Гумени колела и колелца, Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колелца за мебели, и Колела и колелца за индустриални колички. Седалището му е в/ъв Auenwald, Германия.

 8. HART-FIBERGLAS UWE BERKHAN

  Германия

  Предприятието HART-FIBERGLAS UWE BERKHAN, e Производител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца, Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колелца за мебели, Колела и колелца за индустриални колички, Колела и колелца, Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колелца за мебели, и Колела и колелца за индустриални колички. Седалището му е в/ъв Hankensbüttel, Германия.

 9. VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K.

  Германия

  Предприятието VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K., e Производител, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца, Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колелца за мебели, Колела и колелца за индустриални колички, Колела и колелца, Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колелца за мебели, и Колела и колелца за индустриални колички. Седалището му е в/ъв Geldern, Германия.

 10. LUC URETHAN KUNSTSTOFF GMBH

  Германия

  Предприятието LUC URETHAN KUNSTSTOFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца за индустриални колички, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Колела и колелца за индустриални колички, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Неорганична химия - изходни материали и производни, и Органична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Jüchen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Колела и колелца за индустриални колички - Внос износ

Брой резултати

78 Фирми