• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • колелца за мебели

Резултати за

Колелца за мебели - Внос износ

 1. BS ROLLEN GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието BS ROLLEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Колелца за мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца, Колела и колелца, Heavy-duty castors, Light-duty castors, Lifting castors, Conveyor rollers, Table castors, plastic wheels, и Pneumatic tyres. Седалището му е в/ъв Remscheid, Германия.

 2. RIMO TRANSPORTGERÄTE GMBH & CO KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието RIMO TRANSPORTGERÄTE GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Колелца за мебели. Седалището му е в/ъв Sundern, Германия.

 3. MAGIGLIDE DEUTSCHLAND

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието MAGIGLIDE DEUTSCHLAND, e Търговец на едро, и работи в сферата на Колелца за мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Workplace floor coverings, Bamboo flooring, Runners (rugs), Felt gliders, earthenware tiles, Flooring, Vinyl floor coverings, Wooden furniture legs, и Plastic furniture legs. Седалището му е в/ъв Viersen, Германия.

 4. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Германия

  Предприятието ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Въртящи се колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Гумени колела и колелца, Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колела и колелца за индустриални колички, Колелца за мебели, Гумени колела и колелца, Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колела и колелца за индустриални колички, и Колелца за мебели. Седалището му е в/ъв Hückeswagen, Германия.

 5. HTS CASTER SYSTEMS

  Турция

  Предприятието HTS CASTER SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колелца за мебели, Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колелца за мебели, и wheels for industrial trolleys. Седалището му е в/ъв iSTANBUL, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CSG EDELSTAHL GMBH

  Германия

  Предприятието CSG EDELSTAHL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Колелца за мебели. Седалището му е в/ъв Ratingen, Германия.

 2. L&S TECHNISCHER HANDEL GMBH & CO.KG

  Германия

  Предприятието L&S TECHNISCHER HANDEL GMBH & CO.KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Колелца за мебели. Седалището му е в/ъв Olfen, Германия.

 3. HTS EKER

  Турция

  Предприятието HTS EKER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Колелца за мебели. Освен това развива дейност и в сферата на wheels and castors, ornementation wheels, high-temperature resistant castors, и Industrial castors and wheels. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. NOVALVENT D.O.O.

  Словения

  Предприятието NOVALVENT D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Ролки. Освен това развива дейност и в сферата на Въртящи се колелца, Колелца за мебели, Мебелно обзавеждане - пособия и аксесоари, Wheels for furniture, Въртящи се колелца, Колелца за мебели, и Мебелно обзавеждане - пособия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Jesenice, Словения.

 5. WICKE FRANCE

  Франция

  Предприятието WICKE FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Колелца за мебели, Колелца за мебели, industrial wheels, и chassis for semitrailers. Седалището му е в/ъв Heric, Франция.

 1. DULLINGER & BAUER GMBH

  Германия

  Предприятието DULLINGER & BAUER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Колелца за мебели, Автомобили, Туристически коли, Превозни средства - механични компоненти и части, Колелца за мебели, Автомобили, Туристически коли, и Превозни средства - механични компоненти и части. Седалището му е в/ъв Obernzell, Германия.

 2. RÄDER-ZELL GMBH

  Германия

  Предприятието RÄDER-ZELL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени тръбни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Строителна кинкалерия, Колела и колелца, Колелца за мебели, Ръчни инструменти, Строителна кинкалерия, Колела и колелца, и Колелца за мебели. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

 1. MÖBELGLEITER ONLINESHOP

  Германия

  Предприятието MÖBELGLEITER ONLINESHOP, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Колелца за мебели, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Колелца за мебели, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

 2. ROLLENPROFI KUHNERT

  Германия

  Предприятието ROLLENPROFI KUHNERT, e Разпространител, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Колела и колелца, Колелца за мебели, Колела и колелца за индустриални колички, Строителна кинкалерия, Колела и колелца, Колелца за мебели, и Колела и колелца за индустриални колички. Седалището му е в/ъв Remscheid, Германия.

 3. LIBRE GMBH

  Германия

  Предприятието LIBRE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца, Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колелца за мебели, Колела и колелца за индустриални колички, Колела и колелца, Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колелца за мебели, и Колела и колелца за индустриални колички. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

 4. NH MÖBELGLEITER GMBH

  Германия

  Предприятието NH MÖBELGLEITER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца, Колелца за мебели, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Колела и колелца, Колелца за мебели, Каучук и пластмаса - преработване, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Reimerath / Vulkaneifel, Германия.

 5. HERMANN ROSSBACH GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието HERMANN ROSSBACH GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Колелца за мебели, Пътен транспорт, Пътен транспорт - организация, Международни куриерски служби, Колелца за мебели, Пътен транспорт, Пътен транспорт - организация, и Международни куриерски служби. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

 6. PRO-RO HANDLING GMBH

  Швейцария

  Предприятието PRO-RO HANDLING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колелца за мебели, Колела и колелца за индустриални колички, Брави, резета и ключове, Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колелца за мебели, Колела и колелца за индустриални колички, и Брави, резета и ключове. Седалището му е в/ъв Egg B. Zürich, Швейцария.

 7. GREINER GMBH

  Германия

  Предприятието GREINER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Колела и колелца, Колелца за мебели, Вътрешнозаводски транспорт - подвижна техника, Лека метална конструкция, Колела и колелца, Колелца за мебели, и Вътрешнозаводски транспорт - подвижна техника. Седалището му е в/ъв Neuenstein, Германия.

 8. DELEX-ROLLEN

  Германия

  Предприятието DELEX-ROLLEN, e Производител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца, Колелца за мебели, Колела и колелца за индустриални колички, Брави, резета и ключове, Колела и колелца, Колелца за мебели, Колела и колелца за индустриални колички, и Брави, резета и ключове. Седалището му е в/ъв Zwenkau, Германия.

 1. HUFA-ROLLEN AG

  Швейцария

  Предприятието HUFA-ROLLEN AG, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Колелца за мебели, Колела и колелца за индустриални колички, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Колелца за мебели, Колела и колелца за индустриални колички, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Härkingen, Швейцария.

 2. COLSON EUROPE B.V. NIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Германия

  Предприятието COLSON EUROPE B.V. NIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND, e Производител, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Колела и колелца, Колелца за мебели, Колела и колелца за индустриални колички, Строителна кинкалерия, Колела и колелца, Колелца за мебели, и Колела и колелца за индустриални колички. Седалището му е в/ъв Kleve, Германия.

 3. SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK

  Германия

  Предприятието SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца, Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колелца за мебели, Колела и колелца за индустриални колички, Колела и колелца, Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колелца за мебели, и Колела и колелца за индустриални колички. Седалището му е в/ъв Haimhausen, Германия.

 4. KARL RIEDEL GMBH

  Германия

  Предприятието KARL RIEDEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Колела и колелца, Колелца за мебели, Колела и колелца за индустриални колички, Строителна кинкалерия, Колела и колелца, Колелца за мебели, и Колела и колелца за индустриални колички. Седалището му е в/ъв Schutterwald, Германия.

 5. BAB HANDEL BAUERFELD GMBH

  Германия

  Предприятието BAB HANDEL BAUERFELD GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Колела и колелца, Колелца за мебели, Обработващи машини за формоване, Промишлена кинкалерия, Колела и колелца, Колелца за мебели, и Обработващи машини за формоване. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 6. TECROLLS GMBH, POLYURETHANE TECHNOLOGY & RAPID PROTOTYPING

  Германия

  Предприятието TECROLLS GMBH, POLYURETHANE TECHNOLOGY & RAPID PROTOTYPING, e Производител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца, Колелца за мебели, Колела и колелца за индустриални колички, Брави, резета и ключове, Колела и колелца, Колелца за мебели, Колела и колелца за индустриални колички, и Брави, резета и ключове. Седалището му е в/ъв Mülheim, Германия.

 7. CÉH KFT.

  Унгария

  Предприятието CÉH KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Складиране - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца за индустриални колички, Колелца за мебели, Триножници за камера, Товаро-разтоварни транспортни колички, Колела и колелца за индустриални колички, Колелца за мебели, Триножници за камера, и Товаро-разтоварни транспортни колички. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

 8. VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K.

  Германия

  Предприятието VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K., e Производител, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца, Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колелца за мебели, Колела и колелца за индустриални колички, Колела и колелца, Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колелца за мебели, и Колела и колелца за индустриални колички. Седалището му е в/ъв Geldern, Германия.

 9. BLICKLE, A.S.

  Чехия

  Предприятието BLICKLE, A.S., e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Колелца за мебели, и Колелца за мебели. Седалището му е в/ъв Brno, Чехия.

 10. HEROS HELMUT ERBSLÖHER GMBH & CO KG

  Германия

  Предприятието HEROS HELMUT ERBSLÖHER GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца, Колелца за мебели, Колела и колелца за индустриални колички, Брави, резета и ключове, Колела и колелца, Колелца за мебели, Колела и колелца за индустриални колички, и Брави, резета и ключове. Седалището му е в/ъв Georgsmarienhütte, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Колелца за мебели - Внос износ

Брой резултати

80 Фирми