Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • компресори за двигатели с вътрешно горене

Резултати за

Компресори за двигатели с вътрешно горене - Внос износ

 1. MR RADKA - PROFESJONALNA REGENERACJA TURBIN I TURBOSPRĘŻARKI

  Полша

  Предприятието MR RADKA - PROFESJONALNA REGENERACJA TURBIN I TURBOSPRĘŻARKI, e Производител, и работи в сферата на Компресори за двигатели с вътрешно горене. Освен това развива дейност и в сферата на Турбини, turbosuperchargers, и Турбини. Седалището му е в/ъв Mielec, Полша.

 2. TURBOSPREZARKI I SPREZARKI POWIETRZA - MOTOTECHNIC.PL

  Полша

  Предприятието TURBOSPREZARKI I SPREZARKI POWIETRZA - MOTOTECHNIC.PL, и работи в сферата на Компресори за двигатели с вътрешно горене. Освен това развива дейност и в сферата на Автомобили, Автомобили, и turbosuperchargers. Седалището му е в/ъв WROCLAW, Полша.

 3. AUTOCLIMA S.P.A.

  Италия

  Предприятието AUTOCLIMA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Турбокомпресори. Освен това развива дейност и в сферата на Компресори за двигатели с вътрешно горене, Климатици за превозни средства, Компресори за двигатели с вътрешно горене, и Климатици за превозни средства. Седалището му е в/ъв Cambiano, Италия.

 4. TECNOTURBO DI CALCINA CLAUDIO

  Италия

  Предприятието TECNOTURBO DI CALCINA CLAUDIO, и работи в сферата на Турбокомпресори. Освен това развива дейност и в сферата на Компресори за двигатели с вътрешно горене, turbosuperchargers, и Компресори за двигатели с вътрешно горене. Седалището му е в/ъв Torgiano, Италия.

 5. CAR & MORE S.R.L.

  Италия

  Предприятието CAR & MORE S.R.L., и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Компресори за двигатели с вътрешно горене, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Компресори за двигатели с вътрешно горене. Седалището му е в/ъв Varese, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. F.T.S. S.P.A.

  Италия

  Предприятието F.T.S. S.P.A., e Разпространител, и работи в сферата на Превозни средства - механични компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Турбокомпресори, Компресори за двигатели с вътрешно горене, Турбокомпресори, и Компресори за двигатели с вътрешно горене. Седалището му е в/ъв Alba, Италия.

 2. PANEVEZIO AURIDA, UAB

  Литва

  Предприятието PANEVEZIO AURIDA, UAB, e Производител, и работи в сферата на Компресори за двигатели с вътрешно горене. Освен това развива дейност и в сферата на Леене на алуминий, и Леене на алуминий. Седалището му е в/ъв Panevezys, Литва.

 3. S.O.A. - SOCIETA' OPERAI AUTOMECCANICI - DI MALAGOLI VITTORIO & C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието S.O.A. - SOCIETA' OPERAI AUTOMECCANICI - DI MALAGOLI VITTORIO & C. S.N.C., и работи в сферата на Автомобили. Освен това развива дейност и в сферата на Турбокомпресори, Компресори за двигатели с вътрешно горене, Турбокомпресори, и Компресори за двигатели с вътрешно горене. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

 4. RAMTECH KFT

  Унгария

  Предприятието RAMTECH KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Компресори за двигатели с вътрешно горене, и Компресори за двигатели с вътрешно горене. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

 5. BOSINI S.R.L.

  Италия

  Предприятието BOSINI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Турбокомпресори. Освен това развива дейност и в сферата на Компресори за двигатели с вътрешно горене, internal combustion engines, и Компресори за двигатели с вътрешно горене. Седалището му е в/ъв Cremona, Италия.

 1. DI FRANCO MICHELE

  Италия

  Предприятието DI FRANCO MICHELE, и работи в сферата на Турбокомпресори. Освен това развива дейност и в сферата на Компресори за двигатели с вътрешно горене, и Компресори за двигатели с вътрешно горене. Седалището му е в/ъв Nicosia, Италия.

 2. A.R. PRECISION TURBO S.R.L.

  Италия

 1. MOTORSPORT DI CLAUDIO PAOLINI

  Италия

 2. VAL - CAR S.N.C.

  Италия

 3. SERPANTINAS SIA

  Латвия

 4. TECNOTURBO S.N.C. DI DAL MAGRO STEFANO E SCHIANCHI SERGIO

  Италия

 5. TURMAX ELECTRONICS DI CILENTI MAURIZIO

  Италия

 6. TM.P. S.P.A.

  Италия

 7. ENNECI TURBO DI CAMPANALE NICOLA

  Италия

 8. DECI GMBH & CO. KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието DECI GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Двигатели с вътрешно горене. Освен това развива дейност и в сферата на Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Превозни средства - механични компоненти и части, Кораби - уреди и съоръжения, Корабни двигатели, Резервни части за корабни дизелови двигатели, Електричество - електроснабдителни съоръжения, Трансформатори, токопреобразователи и токоизправители, Електродвигатели и части, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Quickborn, Германия.

 1. DIVE TURBINEN GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието DIVE TURBINEN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Енергия - инсталации и съоръжения за производство, Водноелектрически централи (ВЕЦ) - инсталации и съоръжения, Двигатели с вътрешно горене, Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Енергия - инсталации и съоръжения за производство, Водноелектрически централи (ВЕЦ) - инсталации и съоръжения, Двигатели с вътрешно горене, и Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части. Седалището му е в/ъв Amorbach, Германия.

 2. TEMITAS TARIM ENDS MAK IMAL AS

  Турция

  Предприятието TEMITAS TARIM ENDS MAK IMAL AS, и работи в сферата на Двигатели с вътрешно горене. Освен това развива дейност и в сферата на Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, и Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. DANIELI HI TECH GMBH

  Германия

 4. WILFRIED MEYER

  Германия

  Предприятието WILFRIED MEYER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Двигатели с вътрешно горене, Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Двигатели с вътрешно горене, Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Проектантски бюра - ПГС, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Rosenheim, Германия.

 5. PROVALVE ARMATUREN GMBH & CO KG

  Германия

  Предприятието PROVALVE ARMATUREN GMBH & CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Двигатели с вътрешно горене. Освен това развива дейност и в сферата на Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, и Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части. Седалището му е в/ъв Niederndodeleben, Германия.

 6. SAN MOTOR ELEKTRIK MOTORLARI SAN TIC LTD STI

  Турция

 7. ING. FRANZ LUMPLECKER GES.MBH

  Австрия

  Предприятието ING. FRANZ LUMPLECKER GES.MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Двигатели с вътрешно горене, Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Обща механика - работа с материали на клиента, Проектантски бюра - ПГС, Двигатели с вътрешно горене, Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Обща механика - работа с материали на клиента, и Проектантски бюра - ПГС. Седалището му е в/ъв Amstetten, Австрия.

 8. MTM MATTHIAS TUCHSCHERER MASCHINENBAU GMBH

  Германия

 9. AKER PORSGRUNN AS

  Норвегия

 10. MARXEN A/S

  Дания

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Компресори за двигатели с вътрешно горене - Внос износ

Брой резултати

492 Фирми