• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • компресорни валяци

Резултати за

Компресорни валяци - Внос износ

 1. INTERNORM KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  As a Grimme Group company, we produce high-quality plastic products in-house: Rollers and roller coatings made of polyurethane plastics, moulded parts and injection-moulded items. Franz Grimme founded the company in 1987 in Damme (South Oldenburg, Germany). With modern and efficient products, we have transformed from a small company into a medium-sized business. Nowadays, we offer a wide range of customer-specific solutions for the international market. We are active in many different fields.

 2. JACK&FILS

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието JACK&FILS, e Разпространител, и работи в сферата на Специални превозни средства - конструкция и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Компресорни валяци, Промишлени метачни машини, sale of mini diggers - dumpers - loaders - trailers, Construction machine, Supplier of heavy construction equipment, Строителни машини, Mini-digger distributor, и Backhoe loaders. Седалището му е в/ъв Sarre-Union, Франция.

 3. GERALD SCHÖDL ERDBAU KG

  Австрия

  Предприятието GERALD SCHÖDL ERDBAU KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Компресорни валяци. Седалището му е в/ъв Gföhl, Австрия.

 4. AMMANN SCHWEIZ AG

  Швейцария

  Предприятието AMMANN SCHWEIZ AG, e Производител, и работи в сферата на Компресорни валяци. Седалището му е в/ъв Langenthal, Швейцария.

 5. EGBERTS RUBBER

  Холандия

  Предприятието EGBERTS RUBBER, e Производител, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси, Компресорни валяци, Колела и колелца, Специални колела, Пенокаучук и пенопластмаси, Компресорни валяци, Колела и колелца, и Специални колела. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ERVOR

  Франция

  Предприятието ERVOR, и работи в сферата на Компресорни валяци. Освен това развива дейност и в сферата на Сгъстен въздух - инсталации и уреди, Бутални и винтови компресори, Роторни компресори, Мембранни компресори, Сгъстен въздух - инсталации и уреди, Бутални и винтови компресори, Роторни компресори, и Мембранни компресори. Седалището му е в/ъв Argenteuil, Франция.

 2. BONTE ATELIERS

  Белгия

  Предприятието BONTE ATELIERS, e Производител, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Компресорни валяци, и Компресорни валяци. Седалището му е в/ъв Leuven, Белгия.

 3. BOMAG FRANCE

  Франция

  Предприятието BOMAG FRANCE, e Multi-Category, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Компресорни валяци, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Компресорни валяци, и compactors. Седалището му е в/ъв Viry Chatillon, Франция.

 4. METHU BELGIUM

  Белгия

  Предприятието METHU BELGIUM, e Производител, и работи в сферата на Компресорни валяци. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени метални остриета и ножове, Промишлени ножове, Промишлени метални остриета и ножове, и Промишлени ножове. Седалището му е в/ъв Evergem, Белгия.

 5. CTS MAKINA

  Турция

  Предприятието CTS MAKINA, e Производител, и работи в сферата на Компресорни валяци. Освен това развива дейност и в сферата на rolling machines, и milling machines. Седалището му е в/ъв Ulukent, Izmir, Турция.

 1. MAATS B.V.

  Холандия

  Предприятието MAATS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Драги. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Компресорни валяци, Строителни машини, и Компресорни валяци. Седалището му е в/ъв Goor, Холандия.

 2. DE FELMA SA

  Испания

  Предприятието DE FELMA SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за строителство на пътища, Компресорни валяци, Машини и техника за строителство на пътища, и Компресорни валяци. Седалището му е в/ъв Oviedo, Испания.

 1. GIKEN EUROPE B.V.

  Холандия

  Предприятието GIKEN EUROPE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Драги. Освен това развива дейност и в сферата на Компресорни валяци, Строителни машини, Компресорни валяци, и Строителни машини. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

 2. LISTINTO OÜ

  Естония

  Предприятието LISTINTO OÜ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Компресорни валяци. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за строителство на пътища, и Машини и техника за строителство на пътища. Седалището му е в/ъв Tallinn, Естония.

 3. REPARO SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието REPARO SP. Z O.O., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Компресорни валяци. Седалището му е в/ъв Gdansk, Полша.

 4. HAMMERS MASCHINENBAU GMBH

  Германия

  Предприятието HAMMERS MASCHINENBAU GMBH, и работи в сферата на Строителни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Компресорни валяци, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Компресорни валяци. Седалището му е в/ъв Krefeld, Германия.

 5. THE ISLE OF MAN STEAM PACKET CO LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието THE ISLE OF MAN STEAM PACKET CO LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Компресорни валяци, и Компресорни валяци. Седалището му е в/ъв Isle Of Man, Обединеното кралство.

 6. CATERPILLAR PRODOTTI STRADALI S.R.L.

  Италия

 7. HEINRICH MOHMEYER GESELLSCHAFT FÜR VERFAHRENSTECHNIK MBH

  Германия

 8. RENOLD A/S

  Дания

Филтри

Резултати за

Компресорни валяци - Внос износ

Брой резултати

20 Фирми