• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • кораби - обзавеждане

Резултати за

Кораби - обзавеждане - Внос износ

 1. STEFAN SHTEREV LTD

  България

  От 1992г. нашите иновативни архитекти създават дизайнерски предложения по вашите изисквания, а после ги изпълняваме. В работата ни с професионални програми ние предлагаме дигитална визия, чрез която клиентите ни да добият възможно най-ясна представа за изделията, които ще се изработят. Разучаваме стила и идеите на клиентите, за да проектираме дори неясните идеи и да предложим възможни варианти. Следим качеството както на машините, така и на материалите. Производството се извършва с пневматични, автоматизирани, програмируеми машини с висока производителност. Обзавеждаме както вашия офис, апартамент, заведение или помещение с друга цел, така и яхтата или кораба, за който се грижите. Материалите, които използваме са от доказани доставчици и с необходимите сертификати, но въпреки това ние продължаваме да следим за тяхната изправност или за нови, по-добри на пазара. Фирмата предлага перфектни комбинации от неръждаема стомана, дърво и стъкло. Обработвани са с голям набор от качествени машини, сред които и преси, щанци, кантираща машина, като и задължително изделието минава след това и през оглед и проверка от специалист. предлага перфектни комбинации от неръждаема стомана, дърво и стъкло. Извършваме и лазерно рязане на черни и неръждаеми метали, плексиглас и полистирол. Фирмата непрекъснато разширява дейността си и се усъвършенства в производството на бар-плотове, рукванти, мека мебел, сладкарски хладилни витрини, охладители, специфично кухненско оборудване.

 2. SOLARGLIDE LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието SOLARGLIDE LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Чистачки, curtains and blinds, sunscreen installation, Чистачки, и solar protection films for glass. Седалището му е в/ъв Newcastle Upon Tyne, Обединеното кралство.

 3. D'AMICO ARREDAMENTI NAVALI SRL UNIPERSONALE

  Италия

  Предприятието D'AMICO ARREDAMENTI NAVALI SRL UNIPERSONALE, e Производител, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на boat fabrics, boat curtains, complementary furnishings, и ship furnishings. Седалището му е в/ъв Casarano, Италия.

 4. GO DESIGN IC MIMARLIK LTD STI

  Турция

  Предприятието GO DESIGN IC MIMARLIK LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

 5. MARZOARREDA

  Италия

  Предприятието MARZOARREDA, e Производител, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Novoli, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. LASER SERVICES SNC

  Италия

  Предприятието LASER SERVICES SNC, e Производител, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Cesena, Италия.

 2. NAUTICA SHIP INTERIOR UG

  Германия

  Предприятието NAUTICA SHIP INTERIOR UG, e Производител, и работи в сферата на Мека мебел. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - обзавеждане, exhibition and naval fittings, и Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Harpstedt, Германия.

 3. DECOR SOLUCIONES GRAFICAS

  Испания

  Предприятието DECOR SOLUCIONES GRAFICAS, e Производител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - обзавеждане, Тапети, винил, Кораби - обзавеждане, Тапети, винил, office furnishings, и Office and shop planning. Седалището му е в/ъв Rivas Vaciamadrid, Испания.

 4. BRUSSELLE MARINE INDUSTRIES

  Белгия

  Предприятието BRUSSELLE MARINE INDUSTRIES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кранове и мостови кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - обзавеждане, nautical equipment, Кораби - обзавеждане, и controls and instruments for marine equipment. Седалището му е в/ъв Zeebrugge, Белгия.

 5. INTERIORISMO VALENCIA - MULTISERVICIOSVLC

  Испания

  Предприятието INTERIORISMO VALENCIA - MULTISERVICIOSVLC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

 1. LACAFELS DECCOR INTERIORISMO BARCELONA

  Испания

  Предприятието LACAFELS DECCOR INTERIORISMO BARCELONA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 2. PINTURA Y DECORACIÓN PINTARTE

  Испания

  Предприятието PINTURA Y DECORACIÓN PINTARTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на wall painting. Седалището му е в/ъв Bargas, Испания.

 1. CUADROSTRÍPTICOS

  Испания

  Предприятието CUADROSTRÍPTICOS, e Разпространител, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 2. CONELY

  Испания

  Предприятието CONELY, e Производител, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на wooden doors, production of furnishings, и wooden chassis. Седалището му е в/ъв Cijuela, Granada, Испания.

 3. COOLSPACE - ESTUDIO DE INTERIORISMO EN MADRID

  Испания

  Предприятието COOLSPACE - ESTUDIO DE INTERIORISMO EN MADRID, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 4. LUCA RICCARDO - ARREDATOREPERTUTTI.COM

  Италия

  Предприятието LUCA RICCARDO - ARREDATOREPERTUTTI.COM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Дизайн - консултанти, furnishing design, furnishings and design, Дизайн - консултанти, и 3d design. Седалището му е в/ъв Chiavenna, Италия.

 5. YOUR HOME DECO

  Испания

  Предприятието YOUR HOME DECO, e Разпространител, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Cornellà De Llobregat, Испания.

 6. DECORACIÓN Y REFORMAS GOMEZ

  Испания

  Предприятието DECORACIÓN Y REFORMAS GOMEZ, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на furnishing agents and representatives, и Advice, evaluation of current conditions and free quotes. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 7. S&M INTERIORS SRL

  Италия

  Предприятието S&M INTERIORS SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотелски мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - обзавеждане, и Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Polcenigo, Италия.

 8. LOLA PARIS CREACIONES DE DECORACIÓN

  Испания

  Предприятието LOLA PARIS CREACIONES DE DECORACIÓN, e Производител, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, fabrics for interior design, и inflatables. Седалището му е в/ъв Elche, Испания.

 1. MASTER HOME STAGING

  Испания

  Предприятието MASTER HOME STAGING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на interior design and decoration advice, Furnishings, art deco locks, и fabrics for interior design. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 2. BERNRADER MEßTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието BERNRADER MEßTECHNIK GMBH, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Тютюн, Комуникация, Самолетни двигатели, Тютюн, Комуникация, и Самолетни двигатели. Седалището му е в/ъв Germering, Германия.

 3. DOGUSEL DENIZ MOBILYA DEKORASYON SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Турция

  Предприятието DOGUSEL DENIZ MOBILYA DEKORASYON SANAYI VE TICARET LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на nautical furnitures, wooden furniture, и wooden ships. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

 4. DESIGNSTREETT

  Италия

  Предприятието DESIGNSTREETT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

 5. LADENBAU JOHANN WEIMANN GMBH

  Германия

  Предприятието LADENBAU JOHANN WEIMANN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Прозорци, Промишлени врати, Домашни врати, Кепенци, Прозорци, Промишлени врати, Домашни врати, и Кепенци. Седалището му е в/ъв Selmsdorf, Германия.

 6. CRISTINA CRUZ DELGADO

  Испания

  Предприятието CRISTINA CRUZ DELGADO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв La Coruña, Испания.

 7. BELOCA HOME S.L.

  Испания

  Предприятието BELOCA HOME S.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на civil decorations, design, и Plans for interior fittings. Седалището му е в/ъв Pozuelo De Alarcón, Испания.

 8. EL TELAR DE PASTRANA

  Испания

  Предприятието EL TELAR DE PASTRANA, e Разпространител, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на curtains. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 9. PECCHINI SLU

  Испания

  Предприятието PECCHINI SLU, и работи в сферата на Изделия за декорация на витрини. Освен това развива дейност и в сферата на Декоративни грънчарски изделия, Кораби - обзавеждане, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Декоративни керамични изделия, Декоративни грънчарски изделия, Кораби - обзавеждане, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, и Декоративни керамични изделия. Седалището му е в/ъв Caldes De Malavella-Girona, Испания.

 10. DDR CONTRACT, INSTALACIONES, EQUIPAMIENTOS Y PROYECTOS HOSTELEROS

  Испания

  Предприятието DDR CONTRACT, INSTALACIONES, EQUIPAMIENTOS Y PROYECTOS HOSTELEROS, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Дизайн - консултанти, Тъкани за мебелното обзавеждане, Кораби - обзавеждане, Дизайн - консултанти, Тъкани за мебелното обзавеждане, и Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Yecla, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Кораби - обзавеждане - Внос износ

Брой резултати

128 Фирми