Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • кораби - обзавеждане

Резултати за

Кораби - обзавеждане - Внос износ

 1. SHIP DESIGN

  Италия

  Verified by europages badge

  Ship Design is an engineering and naval design firm that designs and builds ships. Ship Design is an engineering and naval design based in Castelnuovo Magra in the province of La Spezia but it operates nationwide. The company was founded in 2014 and can boast a staff of experts in this sector that have proven experience in building and designing all kinds of vessels.

 2. STEFAN SHTEREV LTD

  България

  От 1992г. нашите иновативни архитекти създават дизайнерски предложения по вашите изисквания, а после ги изпълняваме. В работата ни с професионални програми ние предлагаме дигитална визия, чрез която клиентите ни да добият възможно най-ясна представа за изделията, които ще се изработят. Разучаваме стила и идеите на клиентите, за да проектираме дори неясните идеи и да предложим възможни варианти. Следим качеството както на машините, така и на материалите. Производството се извършва с пневматични, автоматизирани, програмируеми машини с висока производителност. Обзавеждаме както вашия офис, апартамент, заведение или помещение с друга цел, така и яхтата или кораба, за който се грижите. Материалите, които използваме са от доказани доставчици и с необходимите сертификати, но въпреки това ние продължаваме да следим за тяхната изправност или за нови, по-добри на пазара. Фирмата предлага перфектни комбинации от неръждаема стомана, дърво и стъкло. Обработвани са с голям набор от качествени машини, сред които и преси, щанци, кантираща машина, като и задължително изделието минава след това и през оглед и проверка от специалист. предлага перфектни комбинации от неръждаема стомана, дърво и стъкло. Извършваме и лазерно рязане на черни и неръждаеми метали, плексиглас и полистирол. Фирмата непрекъснато разширява дейността си и се усъвършенства в производството на бар-плотове, рукванти, мека мебел, сладкарски хладилни витрини, охладители, специфично кухненско оборудване.

 3. SOLARGLIDE LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието SOLARGLIDE LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Чистачки, curtains and blinds, sunscreen installation, Чистачки, и solar protection films for glass. Седалището му е в/ъв Newcastle Upon Tyne, Обединеното кралство.

 4. D'AMICO ARREDAMENTI NAVALI SRL UNIPERSONALE

  Италия

  Предприятието D'AMICO ARREDAMENTI NAVALI SRL UNIPERSONALE, e Производител, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на boat fabrics, boat curtains, complementary furnishings, и ship furnishings. Седалището му е в/ъв Casarano, Италия.

 5. GO DESIGN IC MIMARLIK LTD STI

  Турция

  Предприятието GO DESIGN IC MIMARLIK LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. MARZOARREDA

  Италия

  Предприятието MARZOARREDA, e Производител, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Novoli, Италия.

 2. NAUTICA SHIP INTERIOR UG

  Германия

  Предприятието NAUTICA SHIP INTERIOR UG, e Производител, и работи в сферата на Мека мебел. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - обзавеждане, exhibition and naval fittings, и Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Harpstedt, Германия.

 3. LASER SERVICES SNC

  Италия

  Предприятието LASER SERVICES SNC, e Производител, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Cesena, Италия.

 4. LOLA PARIS CREACIONES DE DECORACIÓN

  Испания

  Предприятието LOLA PARIS CREACIONES DE DECORACIÓN, e Производител, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, fabrics for interior design, и inflatables. Седалището му е в/ъв Elche, Испания.

 5. COOLSPACE - ESTUDIO DE INTERIORISMO EN MADRID

  Испания

  Предприятието COOLSPACE - ESTUDIO DE INTERIORISMO EN MADRID, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 1. LACAFELS DECCOR INTERIORISMO BARCELONA

  Испания

  Предприятието LACAFELS DECCOR INTERIORISMO BARCELONA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 2. YOUR HOME DECO

  Испания

  Предприятието YOUR HOME DECO, e Разпространител, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Cornellà De Llobregat, Испания.

 1. DECORACIÓN Y REFORMAS GOMEZ

  Испания

  Предприятието DECORACIÓN Y REFORMAS GOMEZ, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на furnishing agents and representatives, и Advice, evaluation of current conditions and free quotes. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 2. S&M INTERIORS SRL

  Италия

  Предприятието S&M INTERIORS SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотелски мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - обзавеждане, и Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Polcenigo, Италия.

 3. CUADROSTRÍPTICOS

  Испания

  Предприятието CUADROSTRÍPTICOS, e Разпространител, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 4. INTERIORISMO VALENCIA - MULTISERVICIOSVLC

  Испания

  Предприятието INTERIORISMO VALENCIA - MULTISERVICIOSVLC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

 5. BRUSSELLE MARINE INDUSTRIES

  Белгия

  Предприятието BRUSSELLE MARINE INDUSTRIES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кранове и мостови кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - обзавеждане, nautical equipment, Кораби - обзавеждане, и controls and instruments for marine equipment. Седалището му е в/ъв Zeebrugge, Белгия.

 6. PINTURA Y DECORACIÓN PINTARTE

  Испания

  Предприятието PINTURA Y DECORACIÓN PINTARTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на wall painting. Седалището му е в/ъв Bargas, Испания.

 7. DECOR SOLUCIONES GRAFICAS

  Испания

  Предприятието DECOR SOLUCIONES GRAFICAS, e Производител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - обзавеждане, Тапети, винил, Кораби - обзавеждане, Тапети, винил, office furnishings, и Office and shop planning. Седалището му е в/ъв Rivas Vaciamadrid, Испания.

 8. LUCA RICCARDO - ARREDATOREPERTUTTI.COM

  Италия

  Предприятието LUCA RICCARDO - ARREDATOREPERTUTTI.COM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Дизайн - консултанти, furnishing design, furnishings and design, Дизайн - консултанти, и 3d design. Седалището му е в/ъв Chiavenna, Италия.

 1. CONELY

  Испания

  Предприятието CONELY, e Производител, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на wooden doors, production of furnishings, и wooden chassis. Седалището му е в/ъв Cijuela, Granada, Испания.

 2. MASTER HOME STAGING

  Испания

  Предприятието MASTER HOME STAGING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на interior design and decoration advice, Furnishings, art deco locks, и fabrics for interior design. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 3. PECCHINI SLU

  Испания

  Предприятието PECCHINI SLU, и работи в сферата на Изделия за декорация на витрини. Освен това развива дейност и в сферата на Декоративни грънчарски изделия, Кораби - обзавеждане, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Декоративни керамични изделия, Декоративни грънчарски изделия, Кораби - обзавеждане, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, и Декоративни керамични изделия. Седалището му е в/ъв Caldes De Malavella - Girona, Испания.

 4. CRISTINA CRUZ DELGADO

  Испания

  Предприятието CRISTINA CRUZ DELGADO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв La Coruña, Испания.

 5. BERNRADER MEßTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието BERNRADER MEßTECHNIK GMBH, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Тютюн, Комуникация, Самолетни двигатели, Тютюн, Комуникация, и Самолетни двигатели. Седалището му е в/ъв Germering, Германия.

 6. DESIGNSTREETT

  Италия

  Предприятието DESIGNSTREETT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

 7. LADENBAU JOHANN WEIMANN GMBH

  Германия

  Предприятието LADENBAU JOHANN WEIMANN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Прозорци, Промишлени врати, Домашни врати, Кепенци, Прозорци, Промишлени врати, Домашни врати, и Кепенци. Седалището му е в/ъв Selmsdorf, Германия.

 8. DOGUSEL DENIZ MOBILYA DEKORASYON SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Турция

  Предприятието DOGUSEL DENIZ MOBILYA DEKORASYON SANAYI VE TICARET LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на nautical furnitures, wooden furniture, и wooden ships. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

 9. EL TELAR DE PASTRANA

  Испания

  Предприятието EL TELAR DE PASTRANA, e Разпространител, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на curtains. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 10. BELOCA HOME S.L.

  Испания

  Предприятието BELOCA HOME S.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Кораби - обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на civil decorations, design, и Plans for interior fittings. Седалището му е в/ъв Pozuelo De Alarcón, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Кораби - обзавеждане - Внос износ

Брой резултати

128 Фирми