• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • кораби - поправка и поддръжка

Резултати за

Кораби - поправка и поддръжка - Внос износ

 1. MS INVEST POLAND SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието MS INVEST POLAND SP. Z O.O., e Подизпълнител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Строителство - довършителни работи, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Довършителни работи, Строителство - довършителни работи, marine engineering, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Gdynia, Полша.

 2. ASTILLEROS CARDAMA

  Испания

  Предприятието ASTILLEROS CARDAMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, Корабостроене, Кораби - поправка и поддръжка, shipyards, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Корабостроене, и Кораби - поправка и поддръжка. Седалището му е в/ъв Vigo-Pontevedra, Испания.

 3. N. BOGDANOS MARINE BUREAU LTD.

  Гърция

  Предприятието N. BOGDANOS MARINE BUREAU LTD., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на accessories and equipment for ships and sailboats, и commercial representation services. Седалището му е в/ъв Piraeus, Гърция.

 4. PSOMAKARA DIVING SERVICES & CONSULTING CO.

  Гърция

  Предприятието PSOMAKARA DIVING SERVICES & CONSULTING CO., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Морски, пристанищни и подводни строителни работи, и Морски, пристанищни и подводни строителни работи. Седалището му е в/ъв Athens, Гърция.

 5. TURKISH-SHIPYARDS SHIP REPAIR

  Турция

  Предприятието TURKISH-SHIPYARDS SHIP REPAIR, e Производител, и работи в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - поправка и поддръжка, Repairs and maintenance, ship, ship repairs, и Кораби - поправка и поддръжка. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. COTERENA SL

  Испания

  Предприятието COTERENA SL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за корабната промишленост, Котелно производство за корабната промишленост, shipyards, Repairs and maintenance, ship, и Onshore cogeneration. Седалището му е в/ъв Vigo-Pontevedra, Испания.

 2. INN - OVATION SRL

  Италия

  Предприятието INN - OVATION SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, boat polish, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, high precision polishing, и ship maintenance. Седалището му е в/ъв Dolo, Италия.

 3. NAUTIEL SERVICE SL

  Испания

  Предприятието NAUTIEL SERVICE SL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 4. KAOTECH MARINE SERVICES SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието KAOTECH MARINE SERVICES SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Резервни части за корабни дизелови двигатели, Морска механика, ship repairs, Резервни части за корабни дизелови двигатели, Морска механика, и Repair of diesel marine engines. Седалището му е в/ъв Swinoujscie, Полша.

 5. YACHTFINISHING

  Полша

  Предприятието YACHTFINISHING, e Производител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Седалището му е в/ъв Gdansk, Полша.

 1. UWS BALTIC OÜ

  Естония

  Предприятието UWS BALTIC OÜ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски, пристанищни и подводни строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - поправка и поддръжка, Кораби - поправка и поддръжка, и underwater welding and cutting. Седалището му е в/ъв Tallinn, Естония.

 2. ELIAS BLANCO SL

  Испания

  Предприятието ELIAS BLANCO SL, e Разпространител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Седалището му е в/ъв Algeciras, Испания.

 1. DELTA DIESEL SL

  Испания

  Предприятието DELTA DIESEL SL, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на marine diesel engines, и marine engines. Седалището му е в/ъв Santa Ponça (calviá)-Illes Balears, Испания.

 2. PLATAFORMAS Y PANTALANES S.L

  Испания

  Предприятието PLATAFORMAS Y PANTALANES S.L, e Разпространител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на platform hire, и platforms. Седалището му е в/ъв Alaquàs, Испания.

 3. NAFTOSOL LTD. - MARINE MAINTENANCE

  Гърция

  Предприятието NAFTOSOL LTD. - MARINE MAINTENANCE, e Подизпълнител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на ship repairs, и engine overhaul. Седалището му е в/ъв Piraeus, Гърция.

 4. ALFATECHNIC MAKINA SANAYI VE DIS TICARET LTD. STI.

  Турция

  Предприятието ALFATECHNIC MAKINA SANAYI VE DIS TICARET LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на manual application painting machine. Седалището му е в/ъв Tuzla, Турция.

 5. VALGES

  Испания

  Предприятието VALGES, e Производител, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - поправка и поддръжка, accessories for aeronautics, Spare parts production, military aircraft, и Кораби - поправка и поддръжка. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

 6. C.N. FERRINHA

  Португалия

  Предприятието C.N. FERRINHA, e Производител, и работи в сферата на Корабни въжета. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - поправка и поддръжка, Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, Кораби - поправка и поддръжка, Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, Repairs and maintenance, ship, и port assistance. Седалището му е в/ъв Leixões Porto, Португалия.

 7. SEANERGY

  Франция

  Предприятието SEANERGY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - уреди и съоръжения, Резервни части за корабни дизелови двигатели, Индустриално поддържане, Кораби - уреди и съоръжения, Резервни части за корабни дизелови двигатели, и Индустриално поддържане. Седалището му е в/ъв La Farlede, Франция.

 8. BASNAV SHIPPING & ENGINEERING COMPANY SL

  Испания

  Предприятието BASNAV SHIPPING & ENGINEERING COMPANY SL, e Производител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Седалището му е в/ъв Denia, Испания.

 1. SWITCH ENGINEERING LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието SWITCH ENGINEERING LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на assembly of steel structural metalwork for construction, metalwork, boat building, и boat engine repair. Седалището му е в/ъв Southampton, Обединеното кралство.

 2. AMW INDUSTRY

  Белгия

  Предприятието AMW INDUSTRY, e Multi-Category, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Фрезоване на стомани и метали, workshops for industrial vehicle repairs, turning, и Фрезоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

 3. CMS DOMESTIC AND FOREIGN TRADE CO., INC.

  Турция

  Предприятието CMS DOMESTIC AND FOREIGN TRADE CO., INC., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на industrial painting. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. STEREONAVAL

  Испания

  Предприятието STEREONAVAL, и работи в сферата на Кораби - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Корабна електроника, Кораби - поправка и поддръжка, Екскурзионни плавателни съдове, Корабна електроника, Кораби - поправка и поддръжка, Екскурзионни плавателни съдове, и accessories for sailing boats. Седалището му е в/ъв Alicante, Испания.

 5. NAVALSERVICE MARSELLA

  Италия

  Предприятието NAVALSERVICE MARSELLA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - поправка и поддръжка, Резервни части за корабни дизелови двигатели, Корабостроителници - поправка и поддръжда, marine diesel engines, Кораби - поправка и поддръжка, Резервни части за корабни дизелови двигатели, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Surano, Италия.

 6. DALES MARINE SERVICES

  Обединеното кралство

  Предприятието DALES MARINE SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Седалището му е в/ъв Aberdeen, Обединеното кралство.

 7. NAVALRIA - DOCAS, CONSTRUCOES E REPARACOES NAVAIS, S.A.

  Португалия

  Предприятието NAVALRIA - DOCAS, CONSTRUCOES E REPARACOES NAVAIS, S.A., e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - поправка и поддръжка, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - поправка и поддръжка, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Aveiro, Португалия.

 8. CTC

  Холандия

  Предприятието CTC, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Седалището му е в/ъв Maassluis, Холандия.

 9. CARRON MARINE

  Белгия

  Предприятието CARRON MARINE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - уреди и съоръжения, Корабни двигатели, Морски експерти, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - уреди и съоръжения, Корабни двигатели, и Морски експерти. Седалището му е в/ъв Zelzate, Белгия.

 10. FULL NAUTIC SL

  Испания

  Предприятието FULL NAUTIC SL, e Производител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на ship repairs. Седалището му е в/ъв Montmelò, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Кораби - поправка и поддръжка - Внос износ

Брой резултати

1297 Фирми