• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • корабостроителници - поправка и поддръжда

Резултати за

Корабостроителници - поправка и поддръжда - Внос износ

 1. SPARE NAV.I. E SERVICES

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието SPARE NAV.I. E SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морска механика. Освен това развива дейност и в сферата на Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Корабно снабдяване, marine engine repair, engine and cylinder grinding, plant servicing workshops, Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения, devising electrical systems for boats, и boat engine accessories. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

 2. NAVALCANTIERI ITALIA SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието NAVALCANTIERI ITALIA SRL, e Производител, и работи в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда. Освен това развива дейност и в сферата на Корабни двигатели, и Корабни двигатели. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

 3. MS INVEST POLAND SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието MS INVEST POLAND SP. Z O.O., e Подизпълнител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Строителство - довършителни работи, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Довършителни работи, Строителство - довършителни работи, marine engineering, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Gdynia, Полша.

 4. ASTILLEROS CARDAMA

  Испания

  Предприятието ASTILLEROS CARDAMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, Корабостроене, Кораби - поправка и поддръжка, shipyards, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Корабостроене, и Кораби - поправка и поддръжка. Седалището му е в/ъв Vigo-Pontevedra, Испания.

 5. TURKISH-SHIPYARDS SHIP REPAIR

  Турция

  Предприятието TURKISH-SHIPYARDS SHIP REPAIR, e Производител, и работи в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - поправка и поддръжка, Repairs and maintenance, ship, ship repairs, и Кораби - поправка и поддръжка. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CANTIERE DEL LAGO D'ISEO BELLINI SRL

  Италия

  Предприятието CANTIERE DEL LAGO D'ISEO BELLINI SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда. Освен това развива дейност и в сферата на Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения, Кораби, Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения, и Кораби. Седалището му е в/ъв Iseo, Италия.

 2. GENERAL TANK CLEANING

  Белгия

  Предприятието GENERAL TANK CLEANING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено почистване. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, tank maintenance, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

 3. CHANIC

  Белгия

  Предприятието CHANIC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, Стомани и метали - машинно обработване, Мини и кариери - машини и техника, Корабостроителници - поправка и поддръжда, metal constructions, Стомани и метали - машинно обработване, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

 4. COMPLEX JACHT

  Полша

  Предприятието COMPLEX JACHT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Puck, Полша.

 5. STEEL WORLD

  Полша

  Предприятието STEEL WORLD, e Подизпълнител, и работи в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминиеви конструкции, steel structural work, Алуминиеви конструкции, steel welding, и welding stations. Седалището му е в/ъв Gdynia, Полша.

 1. ROUMANIE INTERIM

  Румъния

  Предприятието ROUMANIE INTERIM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Временна работа - набиране на работна ръка в международен план. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - строителство, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Корабостроителници - строителство, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Braila, Румъния.

 2. WOLVES INDUSTRIAL AUTOMATIC DOORS

  Турция

  Предприятието WOLVES INDUSTRIAL AUTOMATIC DOORS, e Производител, и работи в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда. Освен това развива дейност и в сферата на Гаражни врати, automatic doors, Гаражни врати, industrial doors, и automatic door installation. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. ZOEPFFEL & SCHNEIDER GMBH

  Германия

  Предприятието ZOEPFFEL & SCHNEIDER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, Корабостроителници - поправка и поддръжда, boating accessories, и shipyards. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

 2. CARRON MARINE

  Белгия

  Предприятието CARRON MARINE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - уреди и съоръжения, Корабни двигатели, Морски експерти, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - уреди и съоръжения, Корабни двигатели, и Морски експерти. Седалището му е в/ъв Zelzate, Белгия.

 3. AUDAX MARINA

  Испания

  Предприятието AUDAX MARINA, и работи в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда. Освен това развива дейност и в сферата на garage sheds, boat maintenance, naval construction / shipbuilding, и fibreglass for boats. Седалището му е в/ъв Palma De Mallorca-Baleares, Испания.

 4. NAVALSERVICE MARSELLA

  Италия

  Предприятието NAVALSERVICE MARSELLA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - поправка и поддръжка, Резервни части за корабни дизелови двигатели, Корабостроителници - поправка и поддръжда, marine diesel engines, Кораби - поправка и поддръжка, Резервни части за корабни дизелови двигатели, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Surano, Италия.

 5. TAURUS MARINE

  Турция

  Предприятието TAURUS MARINE, e Производител, и работи в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Liman, Турция.

 6. APPROVVIGIONAMENTI INDUSTRIALI SAS

  Италия

  Предприятието APPROVVIGIONAMENTI INDUSTRIALI SAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

 7. MONTMONTAZA - GREBEN D.O.O.

  Хърватия

  Предприятието MONTMONTAZA - GREBEN D.O.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, passenger ships and boats, ship repairs, Корабостроителници - поправка и поддръжда, и maritime tug boats. Седалището му е в/ъв VELA LUKA, Хърватия.

 8. DE KOOIMAN GROEP

  Холандия

  Предприятието DE KOOIMAN GROEP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Zwijndrecht, Холандия.

 1. NAVALRIA - DOCAS, CONSTRUCOES E REPARACOES NAVAIS, S.A.

  Португалия

  Предприятието NAVALRIA - DOCAS, CONSTRUCOES E REPARACOES NAVAIS, S.A., e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - поправка и поддръжка, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - поправка и поддръжка, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Aveiro, Португалия.

 2. GARDEC

  Белгия

  Предприятието GARDEC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поправка на промишлени съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - конструкция, Boat repairs, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - конструкция, и Repairs and maintenance, ship. Седалището му е в/ъв Zeebrugge, Белгия.

 3. NAUTIC CLASSIC PFRIEM

  Германия

  Предприятието NAUTIC CLASSIC PFRIEM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Holzgerlingen, Германия.

 4. KYIV SHIPBUILDING AND SHIP-REPAIR PLANT, JSC

  Украйна

  Предприятието KYIV SHIPBUILDING AND SHIP-REPAIR PLANT, JSC, e Производител, и работи в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда. Освен това развива дейност и в сферата на Boatbuilding, и mechanical constructions. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

 5. NAVALSTEEL SRL

  Италия

  Предприятието NAVALSTEEL SRL, e Производител, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, steel, Stainless steel furniture, Корабостроителници - поправка и поддръжда, и naval shipyards. Седалището му е в/ъв Ispica, Италия.

 6. BERND FISCHER

  Германия

  Предприятието BERND FISCHER, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, Кораби - поправка и поддръжка, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - уреди и съоръжения, Кораби - конструкция, Кораби - поправка и поддръжка, Корабостроителници - поправка и поддръжда, и Кораби - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Könnern, Германия.

 7. CHANTIER NAVAL DE VIDY SA

  Швейцария

  Предприятието CHANTIER NAVAL DE VIDY SA, e Разпространител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Lausanne, Швейцария.

 8. JACKO-YACHTWERFT KAI JACOBI

  Германия

  Предприятието JACKO-YACHTWERFT KAI JACOBI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Dolgenbrodt, Германия.

 9. YACHT CONCEPTS & DESIGN CARSTEN WEBER

  Германия

  Предприятието YACHT CONCEPTS & DESIGN CARSTEN WEBER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Stade, Германия.

 10. BOOTE YACHTEN MARINA SAAL GMBH

  Германия

  Предприятието BOOTE YACHTEN MARINA SAAL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - конструкция, Корабостроителници - строителство, Кораби - поправка и поддръжка, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Saal, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Корабостроителници - поправка и поддръжда - Внос износ

Брой резултати

536 Фирми