• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Търговец На Едро - Кот Д'Ивоар

Кот д'ИвоарТърговец на едро
  1. GROUPE PALION CÔTE D'IVOIRE

    Кот д'Ивоар

    Предприятието GROUPE PALION CÔTE D'IVOIRE, e Multi-Category, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  2. COOP. CA - COVIMA

    Кот д'Ивоар

    Предприятието COOP. CA - COVIMA, e Multi-Category, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад, social works, cashew nuts, Какао и шоколад, и maize seeds. Седалището му е в/ъв Bouaflé, District Of Sassandra-Marahoué, Кот д'Ивоар.

  3. GENIE

    Кот д'Ивоар

    Предприятието GENIE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  4. AGROINVEST-CI

    Кот д'Ивоар

    Предприятието AGROINVEST-CI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на food industry, distributors of fresh vegetables, wholesale of vegetables, и export of vegetables. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  5. IVOIR'NAVIRE

    Кот д'Ивоар

    Предприятието IVOIR'NAVIRE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan /treichville, Кот д'Ивоар.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. INTER COMPORATION

    Кот д'Ивоар

    Предприятието INTER COMPORATION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  2. RESODIS

    Кот д'Ивоар

    Предприятието RESODIS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  3. ICES

    Кот д'Ивоар

    Предприятието ICES, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  4. MANGRO HOLDING CI

    Кот д'Ивоар

    Предприятието MANGRO HOLDING CI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Vanilla absolute. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  5. GROUPE ANAVI-CI

    Кот д'Ивоар

    Предприятието GROUPE ANAVI-CI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  1. JL & COMPANIES SARL

    Кот д'Ивоар

    Предприятието JL & COMPANIES SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  2. ABRAHAM DISTRIBUTION

    Кот д'Ивоар

    Предприятието ABRAHAM DISTRIBUTION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  1. IVOIRE EXPRESS NÉGOCE

    Кот д'Ивоар

    Предприятието IVOIRE EXPRESS NÉGOCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв ABIDJAN, Кот д'Ивоар.

Филтри

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Търговец На Едро - Кот Д'Ивоар

Брой резултати

13 Фирми