• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • котелно производство за авиацията

Резултати за

Котелно производство за авиацията - Внос износ

 1. SAREM

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието SAREM, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Индустриално поддържане, Обща механика - работа с материали на клиента, Котелно производство за авиацията, Кофражи - строителни работи, Индустриално поддържане, Обща механика - работа с материали на клиента, Котелно производство за авиацията, и Кофражи - строителни работи. Седалището му е в/ъв Anglet, Франция.

 2. EUROPRECIS GALICIA S.L.

  Испания

  Предприятието EUROPRECIS GALICIA S.L., e Производител, и работи в сферата на Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за авиацията, design of aeronautical parts, и Котелно производство за авиацията. Седалището му е в/ъв Vigo-Pontevedra, Испания.

 3. AERO 13 MAROC

  Мароко

  Предприятието AERO 13 MAROC, e Подизпълнител, и работи в сферата на Котелно производство за авиацията. Освен това развива дейност и в сферата на Surface treatment, и Welding. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

 4. SUD AERO

  Франция

  Предприятието SUD AERO, e Производител, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Котелно производство за авиацията, design of aeronautical parts, Стомани и метали - машинно обработване, Surface treatment, и Котелно производство за авиацията. Седалището му е в/ъв Merville, Франция.

 5. CMA

  Франция

  Предприятието CMA, e Производител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за авиацията, Стомани и метали - машинно обработване, laser cutting units, Котелно производство за авиацията, Mechanized welding, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Tarascon Sur Ariège, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. STCM

  Франция

  Предприятието STCM, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за авиацията, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, fine sheet metalwork subcontracting, laser cutting units, Котелно производство за авиацията, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Gesté, Франция.

 2. RAMPINELLI SPA

  Италия

  Предприятието RAMPINELLI SPA, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство за авиацията. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, heavy structural steelwork, food industry system design, и machining. Седалището му е в/ъв Albino, Италия.

 3. PIPISTREL D.O.O.

  Словения

  Предприятието PIPISTREL D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за авиацията, Самолетни двигатели, Котелно производство за авиацията, и Самолетни двигатели. Седалището му е в/ъв Ajdovščina, Словения.

 4. BRIVET MECANO SOUDURE

  Франция

  Предприятието BRIVET MECANO SOUDURE, e Подизпълнител, и работи в сферата на Прецизно котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство от неръждаеми материали, Котелно производство за авиацията, Котелно производство за корабната промишленост, Котелно производство от неръждаеми материали, Stainless steel metalwork, Котелно производство за авиацията, и Котелно производство за корабната промишленост. Седалището му е в/ъв Pontchateau, Франция.

 5. CHAUDRONNERIE GENERALE LEON VEYRET

  Франция

  Предприятието CHAUDRONNERIE GENERALE LEON VEYRET, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за авиацията, Прецизно котелно производство, Котелно производство за авиацията, Прецизно котелно производство, metal boilerwork, и industrial boilermaking. Седалището му е в/ъв Romans Sur Isere, Франция.

 1. DLM DELATTRE LEVIVIER MAROC

  Мароко

  Предприятието DLM DELATTRE LEVIVIER MAROC, e Производител, и работи в сферата на Тежко котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника, Котелно производство за авиацията, Нефтено рафиниране - инсталации и техника, и Котелно производство за авиацията. Седалището му е в/ъв CASABLANCA, Мароко.

 2. CALDERERIA DE HUMANES SA

  Испания

  Предприятието CALDERERIA DE HUMANES SA, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство за авиацията. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за корабната промишленост, Каменотрошачки и мелачки, Мини и кариери - машини и техника, Тежко котелно производство, Котелно производство за корабната промишленост, Каменотрошачки и мелачки, Мини и кариери - машини и техника, и Тежко котелно производство. Седалището му е в/ъв Humanes De Madrid, Испания.

 1. KOMMERZIALRAT ING. ERNST KURRI, MASCHINEN-, STAHL- UND KESSELBAU

  Австрия

  Предприятието KOMMERZIALRAT ING. ERNST KURRI, MASCHINEN-, STAHL- UND KESSELBAU, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента, Котелно производство за авиацията, Обща механика - работа с материали на клиента, и Котелно производство за авиацията. Седалището му е в/ъв Wr. Neustadt, Австрия.

 2. EQUIPOS INDUSTRIALES DE MANUTENCION SA

  Испания

  Предприятието EQUIPOS INDUSTRIALES DE MANUTENCION SA, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации, Котелно производство за авиацията, Черна металургия и леярство - машини и инсталации, и Котелно производство за авиацията. Седалището му е в/ъв Alcala De Henares, Испания.

 3. MILES-ASH LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието MILES-ASH LTD, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Тежко котелно производство, Котелно производство за авиацията, Метални резервоари, Котелно производство за корабната промишленост, Тежко котелно производство, Котелно производство за авиацията, Метални резервоари, и Котелно производство за корабната промишленост. Седалището му е в/ъв Newtownabbey, Обединеното кралство.

 4. ETABLISSEMENTS GLAUDE

  Франция

  Предприятието ETABLISSEMENTS GLAUDE, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за авиацията, и Котелно производство за авиацията. Седалището му е в/ъв Le Pechereau, Франция.

 5. CALDERERIA LOPEZ DE AVILA SL

  Испания

  Предприятието CALDERERIA LOPEZ DE AVILA SL, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство за авиацията. Освен това развива дейност и в сферата на Тежко котелно производство, Котелно производство за корабната промишленост, Тежко котелно производство, и Котелно производство за корабната промишленост. Седалището му е в/ъв Valladolid, Испания.

 6. TEMA ENGINEERING SERVICES LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието TEMA ENGINEERING SERVICES LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за авиацията, и Котелно производство за авиацията. Седалището му е в/ъв Cardiff, Обединеното кралство.

 7. GARDNER AEROSPACE - BASILDON LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието GARDNER AEROSPACE - BASILDON LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за авиацията, и Котелно производство за авиацията. Седалището му е в/ъв Nuneaton, Обединеното кралство.

 8. SOCIETE NOUVELLE LOUIT

  Франция

  Предприятието SOCIETE NOUVELLE LOUIT, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за авиацията, и Котелно производство за авиацията. Седалището му е в/ъв Riscle, Франция.

 1. WERTYU

  o-ви Питкерн

  Предприятието WERTYU, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство за авиацията. Седалището му е в/ъв Wawa, o-ви Питкерн.

 2. MEWA METALLWAREN GMBH PRODUKTION, VERTRIEB UND FEUERVERZINKEREI

  Германия

 3. AFM SRL

  Италия

 4. CTRA

  Тунис

  Verified by europages badge
 5. BBS GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  BBS GmbH, based in Freiberg am Neckar, Germany, has over 75 years of experience in the field of industrial heating technology, thermal post-combustion and boiler design. BBS GmbH was established in 2004 through the merger between BAY Wärmetechnik GmbH and Bay Engineering und Consulting. The new company united the production of industrial boiler systems with the expertise required for engineering modern energy systems and environmental technology. In addition to manufacturing serial products, we also develop and manufacture boilers and apparatus for special applications employed in the cosmetics, chemical and petrochemical industries. Our scope of operation includes steam boilers, hot water boilers and thermal oil boilers. Pure steam generators and waste heat steam boilers for a wide range of applications are also part of our product portfolio.

 6. EBNER GMBH & CO KG

  Германия

  Verified by europages badge

  We are an independent medium-sized company operating in the field of plant construction and equipment manufacturing with our pioneering in-house expertise and our company philosophy: Complete solutions tailored to the requirements of each case from a single source. We plan, manufacture and market our products all over the world. Our market is environmental and refining technology, in particular the processing and evaporation of industrial waste-water and process media, and the manufacture of crystalline products. To benefit our customers and to protect the environment, we offer economical procedures, systems and devices. Our strength lies in quickly solving customer-specific problems. We achieve customer satisfaction thanks to our high quality at competitive prices and, in doing so, we are flexible and reliable. We offer: Devices, standard systems, modular systems, individual solutions, engineering services, service solutions.

 7. SPECIAL BOLT

  Италия

  Verified by europages badge

  Special Bolt SRL is the ideal partner for the following industrial sectors: mechanics, work sites, excavation, automotive, installations, etc. Screws and bolts, special screw products. Tie bolts and nuts of diameter 8-80. Length. Manufacturing tie rods, bolts, nuts, screws and fastenings. We also manufacture special items from drawings.

 8. PATENT KFT.

  Унгария

  Verified by europages badge

  Предприятието PATENT KFT., e Производител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство от неръждаеми материали, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Продоволствени кораби, Резервоари и отделения за складиране, custom-made tanks, Котелно производство от неръждаеми материали, stainless steel cisterns, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, и equipment for the pharmaceutical industry. Седалището му е в/ъв Cegled, Унгария.

 9. ATELIERS PIRET SA

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието ATELIERS PIRET SA, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство от неръждаеми материали, Специални стомани, Котелно производство от неръждаеми материали, и Специални стомани. Седалището му е в/ъв Ampsin, Белгия.

 10. CHAUDRONNERIE RUDINGER GILLAIN

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието CHAUDRONNERIE RUDINGER GILLAIN, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени тръбни системи, Стомани, Котелно производство от мед, Промишлени тръбни системи, Стомани, и Котелно производство от мед. Седалището му е в/ъв Rhinau, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Котелно производство за авиацията - Внос износ

Брой резултати

1214 Фирми